Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:ja bym swojemu szczegółów też nie zdradziła
chociaż ze szczególami znał historię tego mojego byłego który był policjantem i miał żonę, bo mnie nachodził zresztą to też psychopata, raz nawet od niego dostałam :] szkoda gadać
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chociaż ze szczególami znał historię tego mojego byłego który był policjantem i miał żonę, bo mnie nachodził zresztą to też psychopata, raz nawet od niego dostałam :] szkoda gadać
No coś Ty? nie no, co jak co ale bicie to już śmieszne nie jest. Oddałaś chociaż? Bo tak patrząc na Twój temperament, to mogłaś się odważyć !Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Ja bym chciała posłuchać męża ale on chyba wie że jakby mi opowiedział to bym sie obraziła na niego hahaah
ja bym zrobiła też mega awanturęwięc jego nigdy nie zapytałam i tego nie zrobię
nie chcę go rozliczać z przeszłości a wiem, że bym MOGŁA to zrobić
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
ja mojemu szczegółów nie zdradziłam za to ja znam szczegóły męża życia, nie byliśmy długo para to mi wisiało co z kim i kiedy. teraz niestety to się czasem czkawką odbija.taka wiedza ;pAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Julek zmienił lokalizację i strasznie mi z tym dziwnie - przemieścił się, nie wiem jakim cudem, na sam dół mojego brzucha .. czuję lekki ruchy z lewej strony na linii majtek .. o rany
nie martw się
ziolko, Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja pierdziele Amy jesteś prze agara
ja mojemu szczegółów nie zdradziłam za to ja znam szczegóły męża życia, nie byliśmy długo para to mi wisiało co z kim i kiedy. teraz niestety to się czasem czkawką odbija.taka wiedza ;p
mój musiał wiedzieć - bo oni mnie "nachodzili" jak już byłam z Mwięc nie dało się ukryć :p miałam dwóch takich natrętów o których wie mój mąż
iwonka1077, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Pisze mężowi, że Julek się przemieścił a maż odpisuje - "No to teraz masz jak inne koleżanki na mymłonie:D" padłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:24
Amy, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:ROBOTKA jestem ciekawa jak te historie strescisz dla Heli chyba??
:
a nie to dla haneczki streszczenia:)
zresztą jak się wczyta to wątpię aby opuściła taki temat
Hela85 wrote:zawstydził się na te wieści i schował by nic więcej nie słyszećnie martw się
FASIA na czym???Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:25
Hela85, iwonka1077 lubią tę wiadomość