Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym chciała posłuchać męża ale on chyba wie że jakby mi opowiedział to bym sie obraziła na niego hahaahAmy wrote:ja bym swojemu szczegółów też nie zdradziła
chociaż ze szczególami znał historię tego mojego byłego który był policjantem i miał żonę, bo mnie nachodził zresztą to też psychopata, raz nawet od niego dostałam :] szkoda gadać 
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:ja bym swojemu szczegółów też nie zdradziła
chociaż ze szczególami znał historię tego mojego byłego który był policjantem i miał żonę, bo mnie nachodził zresztą to też psychopata, raz nawet od niego dostałam :] szkoda gadać 
No coś Ty? nie no, co jak co ale bicie to już śmieszne nie jest. Oddałaś chociaż? Bo tak patrząc na Twój temperament, to mogłaś się odważyć !
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Ja bym chciała posłuchać męża ale on chyba wie że jakby mi opowiedział to bym sie obraziła na niego hahaah
ja bym zrobiła też mega awanturę
więc jego nigdy nie zapytałam i tego nie zrobię
nie chcę go rozliczać z przeszłości a wiem, że bym MOGŁA to zrobić
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
ja pierdziele Amy jesteś prze agaraAmy wrote:ja bym swojemu szczegółów też nie zdradziła

ja mojemu szczegółów nie zdradziłam za to ja znam szczegóły męża życia, nie byliśmy długo para to mi wisiało co z kim i kiedy. teraz niestety to się czasem czkawką odbija.taka wiedza ;p
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzawstydził się na te wieści i schował by nic więcej nie słyszećFasia wrote:Julek zmienił lokalizację i strasznie mi z tym dziwnie - przemieścił się, nie wiem jakim cudem, na sam dół mojego brzucha .. czuję lekki ruchy z lewej strony na linii majtek .. o rany
nie martw się
ziolko, Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja pierdziele Amy jesteś prze agara

ja mojemu szczegółów nie zdradziłam za to ja znam szczegóły męża życia, nie byliśmy długo para to mi wisiało co z kim i kiedy. teraz niestety to się czasem czkawką odbija.taka wiedza ;p
mój musiał wiedzieć - bo oni mnie "nachodzili" jak już byłam z M
więc nie dało się ukryć :p miałam dwóch takich natrętów o których wie mój mąż 
iwonka1077, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Pisze mężowi, że Julek się przemieścił a maż odpisuje - "No to teraz masz jak inne koleżanki na mymłonie:D" padłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:24
Amy, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eee tam napisze jej że SAM SEX z południa tu byłiwonka1077 wrote:ROBOTKA jestem ciekawa jak te historie strescisz dla Heli chyba??
:
a nie to dla haneczki streszczenia:)
zresztą jak się wczyta to wątpię aby opuściła taki temat
a mojemu się chyba humor matki podoba bo siedzi cicho:D pewnie z otwartą buzią przeżywa to o czym matka myśliHela85 wrote:zawstydził się na te wieści i schował by nic więcej nie słyszeć
nie martw się
FASIA na czym???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:25
Hela85, iwonka1077 lubią tę wiadomość