Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Jak urodzimy trzeba usunąć to forum i założyć nowe
żeby śladów nie zostawiać
a ja miałam yhm....dużo facetów.
mam w domu u mamy pamiętnik gdzie wszystko skrupulatnie opisywałam:D ale mi ten pamietnik kurwa gdzieś zaginąłoby moje rodzeństwo go nie znalazło:P jest szczelnie pozaklejany taśmą
jak zaczynałam studia i wróciłam z wysp to jeden mnie wysadzał pod górką a na dole już drugi czekał'
ale to były epizody:P
poważnych miłości niewiele -
nick nieaktualnyHela85 wrote:ja musiałam wszystkie weneryczne zrobić po moim byłym zboczku i na szczęście nic nie złapałam ale wiem od jego siostry że on potem złapał jakies paskudzctwo bo dostał zapalenia stawów, puchł, musięli mu wielkimi igłami w bólu ropę odciagać itp., wył z bólu kazdej nocy i teraz kuleje bo ma jakies komplikacje bo tych wojażach ale nadal to robi
ja tam nie uważam żeby kobieta lubiąca sex to była jakaś gorsza jesli nikogo nie oszukuje, np z serialu sex w wielkim mieście lubiłam Samantę bo ona nie zgrywała cnotki tylko była szczera i prawdziwa a te pozostałe patrzyły na nią czasem jak na kosmitkę a same puszczały się na lewo i prawo ale uważały za lepsze, moim zdaniem jeśli ktoś lubi jakiś styl zycia to ok tylko powinien być szczery a nie udawać kogoś innego
powinien dostać takiego zapalenia wacka żeby konieczna była amputacjaEweliśka, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:najlepiej prywatne:P
a ja miałam yhm....dużo facetów.
mam w domu u mamy pamiętnik gdzie wszystko skrupulatnie opisywałam:D ale mi ten pamietnik kurwa gdzieś zaginąłoby moje rodzeństwo go nie znalazło:P jest szczelnie pozaklejany taśmą
jak go tak zabezpieczyłąś to tylko saper da radęnic się nie martw na pewno nikt go nie przeczyta
Robotka1, Hela85 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hehehe pewnie ty najbardziej bys chciala:)
a swoja droga wasi mężowie wiedzą z iloma facetami spałyście itd?????
nieeeeee!!!ziolko wrote:Właśnie zapragnęłam, by na wizycie za 3 tygodnie usłyszeć: będzie miała pani syna!!
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:hehehe pewnie ty najbardziej bys chciala:)
mam mega wspomnienia których bym za nic nie oddała
nawet jak ktoś tego nie toleruje
ja nikogo nie rozliczam z przeszłości
A mąż nigdy nie pytałnie widzę problemu żeby mu powiedzieć prawdy
wie, że na pewno nie byłam dziewicą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:14
mantissa lubi tę wiadomość
-
Mój wie, że oprócz niego spałam tylko z jednym, ale nie chciał mi w to uwierzyć haha chyba faktycznie wyglądałam na niezłe ziółko kiedyśiwonka1077, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jakbym znalazła jakiś zaklejony taśmą zeszyt to bym go zębami odklejała, bo na bank skrywa jakieś sekrety
IWONKA hmmm w sumie wydaje mi się, że wie. Ale nie jestem pewna .. Zapewne na początku związku o tym gadaliśmy ale to dawno temu było więc nie pamiętamAmy, Robotka1, Eweliśka, ziolko, Hela85 lubią tę wiadomość
-
mój mąż nie chce znąć\wiedzieć o niczym . Z kolei ja bym chciała żeby mi wszystko opowiedziałale nawet po pijaku sie nie dał nigdy namówic na zwierzenia
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:e, jakoś nie szczególnie mi przeszkadza to co robiłąm
mam mega wspomnienia których bym za nic nie oddała
nawet jak ktoś tego nie toleruje
ja nikogo nie rozliczam z przeszłości
A mąż nigdy nie pytałnie widzę problemu żeby mu powiedzieć prawdy
wie, że na pewno nie byłam dziewicą
ziolko, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Robotka kiedyś jak będziesz prawiła morały córce ona Ci wyskoczy z tym pamiętnikiem i powie tak mamusiu a jak się odniesiesz do tego??
hahaha już widzę bezradną minę Robotki i słyszę słowa "córcia, to nie jest tak jak myślisz"Robotka1, Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:mój mąż nie chce znąć\wiedzieć o niczym . Z kolei ja bym chciała żeby mi wszystko opowiedział
ale nawet po pijaku sie nie dał nigdy namówic na zwierzenia
chociaż ze szczególami znał historię tego mojego byłego który był policjantem i miał żonę, bo mnie nachodził zresztą to też psychopata, raz nawet od niego dostałam :] szkoda gadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:17
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:przynajmniej na starośc będziemy miały za co zdrowaśki odmawiać,kiedys pytałam babcię jako dziecko czemu tak ciągle z tym różańcem latasz a ona na to że za grzechy młodości się modli by były wybaczone
Fasia, ziolko, Hela85, mantissa lubią tę wiadomość
-
ziolko wrote:hahaha już widzę bezradną minę Robotki i słyszę słowa "córcia, to nie jest tak jak myślisz"
usmialam sie
no ja tez bym chciala zobaczyc mine corci robotki jak znajdzie pamietnik
taaaa a my chcemu mieć grzeczne dzieci:)po takich mamusiach:P:P
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Julek zmienił lokalizację i strasznie mi z tym dziwnie - przemieścił się, nie wiem jakim cudem, na sam dół mojego brzucha .. czuję lekki ruchy z lewej strony na linii majtek .. o rany
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
hahhaa dzięki dziewczyny! no dzięki wielkie
i co? mam się przed własną córką spowiadać niby pfff
w życiu
choć może kiedyś jej opowiem małe conieco:) ale z tych grzeczniejszych czasów:P
laski co mama sprząta na strychu to jej mówie żeby pamiętała o tym pamiętniku że mój!!!
chce go otworzyć jak będę starą babciąnajlepiej wdową żeby mąż już nie przyłapał mnie na czytaniu:P
ziolko, iwonka1077, Fasia, Hela85, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość