Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka wrote:nie żartuj! a nie korci Cie jakby to było z kims innym:D nie masz porównania żadnego:)
Czasami tak o tym myślę, szczególnie że ja nie byłam jego pierwszą ale co mam teraz zrobić? Pójść go zdradzić żeby wiedzieć jak to jest z innym? No chyba słabo. -
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:zawstydził się na te wieści i schował by nic więcej nie słyszeć
nie martw się
Hahaha no o tym nie pomyślałambiedny synuś, jeszcze się nie urodził, a już "widzi" jaki ten świat jest niemoralny
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie mogę że śmiechu jak was czytam, normalnie niektóre historię to jakbym siebie widziała. Po śmierci mamy mój tata nie ogarnial tamatu i wierzył we wszystko co mu sprzedalam. Biedaczek
też sie dziwię że jeszcze nic mi sie nie stało, nikt mnie nie porwał czy zgwalcil. Masakra
Fasia, mimka84, Amy, Robotka1, Eweliśka, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo pamiętam jeszcze jeden przypadek - też się do mnie przywalił chłopak który miał żonę... ale nigdy się z nim nie spotkałam, - tylko telefoniczny mielismy kontakt i prze neta
Tu o żonie dowiedziałąm się dosyć szybko i też szybko urwałąm kontakt
masakra - co z tymi żonatymi facetami?
Jak mój będzie taki sam to straci jajkaiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zniknęłam na godzinkę a tu taki temat się rozkręcił, że jak przeczytałam to mi się gorąco zrobiło. Mój mąż wie trochę o mnie z przeszłości, bo kiedyś jako 19- latek pracował w barze moich rodziców jako barman i na moje nieszczęście widział co ja tam i z kim robiłam
Wtedy oczywiście nawet przez myśl mi nie przeszło, że moglibyśmy kiedyś być razem!
iwonka1077, mimka84, Amy, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Zamiast sprzątać wciągnęłam sie w Wasze historie! teraz bede musiała powiedzieć mężowi że fatallnie sie czułam dlatego nic nie zrobiła:P
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ja pierdziele Amy jesteś prze agara
ja mojemu szczegółów nie zdradziłam za to ja znam szczegóły męża życia, nie byliśmy długo para to mi wisiało co z kim i kiedy. teraz niestety to się czasem czkawką odbija.taka wiedza ;p
Moj maz tez nie zna szczegółów, zna mojego poprzedniego chłopaka bo było starcie;)
Za to ja znam była mojego męża i nawet sie lubimy, była na naszym ślubie;) odwiedza nas czasem...mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:
masakra - co z tymi żonatymi facetami?
Jak mój będzie taki sam to straci jajkatak że sądzę że jajka zachowa
FASIa aaaahhhhaaaaamym łonie:P a ja...co to mymłon??
-
nick nieaktualnyja mam podejście takie że jak córka będzie chciała się "puszczać" to i tak jej nie upilnuję, wpoję jej zasady moralne i bezpieczeństwa ale jak będzie chciała świrować to nic nie zrobię, lepiej niech się wyszumi za młodu niż ma jej na starość odwalać by być kuguarem, oglądałam ostatnio program o takich starych babach co tylko im bzykanie w głowie z młodymi kolesiami ale one mówiły ze za młodu były grzeczne i ułożone
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość