Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    a tak swoją drogą jak już przestałam być dziewicą to z każdym chłopakiem na pierwszej randce szłam do łóżka :P wstyd!!!! nawet ze swoim mężem :P

AMY się rozkręca :D

Ewelcia lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    a tak swoją drogą jak już przestałam być dziewicą to z każdym chłopakiem na pierwszej randce szłam do łóżka :P wstyd!!!! nawet ze swoim mężem :P

I SIĘ NIE ZABEZPIECZAŁĄM!!!!!!!!!!!!!! :D

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    AMY się rozkręca :D
    hehehe :P okej już milcze :P

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Amy jesteś niemożliwa:D
    ja zgrywałam cnotkę długo:D z każdym:P
    za moim też, a potem jak sie puściłam to wióry leciały:P uwielbiam sex:P

HACECZKO wczoraj sie dowiedziałyśmy że MARTA FR pamiętasz? miala chorą babcię na raka.....że jej babcia zmarła a ona poroniła:( to z takich ważniejszych info.

nick nieaktualny, mantissa lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie jak pomysle ze moja cora kiedyś z każdym chlopakiem miałaby chodzić do łóżka to mi się włos jeży na głowie:):)

Robotka1 lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    I SIĘ NIE ZABEZPIECZAŁĄM!!!!!!!!!!!!!! :D
    a sprawdzałaś czy nie masz HIFA ;P? a no sprawdzałaś teraz w ciąży:P i co? nie wyszedł Ci?

ja też sie rzadko zabezpieczałam, głupi BYŁam! ale jest co wspominac nie ma co:P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Amy jesteś niemożliwa:D
    ja zgrywałam cnotkę długo:D z każdym:P
    za moim też, a potem jak sie puściłam to wióry leciały:P uwielbiam sex:P

HACECZKO wczoraj sie dowiedziałyśmy że MARTA FR pamiętasz? miala chorą babcię na raka.....że jej babcia zmarła a ona poroniła:( to z takich ważniejszych info.
    mnie było szkoda czasu na zgrywanie cnotki :P poza tym to byli tacy faceci że mi slina kapała z brody jak na nich patrzyłam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a sprawdzałaś czy nie masz HIFA ;P? a no sprawdzałaś teraz w ciąży:P i co? nie wyszedł Ci?

ja też sie rzadko zabezpieczałam, głupi BYŁam! ale jest co wspominac nie ma co:P

sprawdzałam :D ni ma :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    wiecie jak pomysle ze moja cora kiedyś z każdym chlopakiem miałaby chodzić do łóżka to mi się włos jeży na głowie:):)
    nawet nie mów :PPPP

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

przyganiał kocioł garnkowi :P

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tylko trzech chłopaków, w tym jeden to mój mąż także tu doświadczenia nie mam dużego ale dziewictwo straciłam jak miałam 15 lat i to z moim obecnym mężem więc się rozgrzeszam, że tak wcześnie :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja miałam tylko trzech chłopaków, w tym jeden to mój mąż także tu doświadczenia nie mam dużego ale dziewictwo straciłam jak miałam 15 lat i to z moim obecnym mężem więc się rozgrzeszam, że tak wcześnie :)

oj no ja też ich dużo nie miałam :P może spałam z 6? w tym mój mąż :P

• ziolko Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:

hahahahah padłam!! :D potwierdzam Fasiową diagnozę- jesteś nienormalna :D albo co gorsza- niemoralna! :P

nick nieaktualny, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    hahahahah padłam!! :D potwierdzam Fasiową diagnozę- jesteś nienormalna :D albo co gorsza- niemoralna! :P

spoko spoko :P już do tego dawno doszłam :D :P

Fasia, iwonka1077, mantissa lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak urodzimy trzeba usunąć to forum i założyć nowe :D żeby śladów nie zostawiać :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Jak urodzimy trzeba usunąć to forum i założyć nowe :D żeby śladów nie zostawiać :P

hahaha o tym samym pomyślałam :P

Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja musiałam wszystkie weneryczne zrobić po moim byłym zboczku i na szczęście nic nie złapałam ale wiem od jego siostry że on potem złapał jakies paskudzctwo bo dostał zapalenia stawów, puchł, musięli mu wielkimi igłami w bólu ropę odciagać itp., wył z bólu kazdej nocy i teraz kuleje bo ma jakies komplikacje bo tych wojażach ale nadal to robi

ja tam nie uważam żeby kobieta lubiąca sex to była jakaś gorsza jesli nikogo nie oszukuje, np z serialu sex w wielkim mieście lubiłam Samantę bo ona nie zgrywała cnotki tylko była szczera i prawdziwa a te pozostałe patrzyły na nią czasem jak na kosmitkę a same puszczały się na lewo i prawo ale uważały za lepsze, moim zdaniem jeśli ktoś lubi jakiś styl zycia to ok tylko powinien być szczery a nie udawać kogoś innego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:09

Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to cieszę się, że będę mieć syna - on przynajmniej mi z brzuchem nie przyjdzie :P no chyba że z laską z brzuchem ale to inne zmartwienie :P

iwonka1077, mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzicie do czego doprowadziłyście ??? :P

• ziolko Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zapragnęłam, by na wizycie za 3 tygodnie usłyszeć: będzie miała pani syna!! :D

Robotka1, Fasia, iwonka1077, nick nieaktualny, Eweliśka, adk_1989, Ewelcia lubią tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
‹‹ 1016 1017 1018 1019 1020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ