Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:a tak swoją drogą jak już przestałam być dziewicą to z każdym chłopakiem na pierwszej randce szłam do łóżka
wstyd!!!! nawet ze swoim mężem
AMY się rozkręcaEwelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:a tak swoją drogą jak już przestałam być dziewicą to z każdym chłopakiem na pierwszej randce szłam do łóżka
ja zgrywałam cnotkę długo:D z każdym:P
za moim też, a potem jak sie puściłam to wióry leciały:P uwielbiam sex:P
HACECZKO wczoraj sie dowiedziałyśmy że MARTA FR pamiętasz? miala chorą babcię na raka.....że jej babcia zmarła a ona poroniła:( to z takich ważniejszych info.Amy, mantissa lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:I SIĘ NIE ZABEZPIECZAŁĄM!!!!!!!!!!!!!!
ja też sie rzadko zabezpieczałam, głupi BYŁam! ale jest co wspominac nie ma co:PAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Amy jesteś niemożliwa:D
ja zgrywałam cnotkę długo:D z każdym:P
za moim też, a potem jak sie puściłam to wióry leciały:P uwielbiam sex:P
HACECZKO wczoraj sie dowiedziałyśmy że MARTA FR pamiętasz? miala chorą babcię na raka.....że jej babcia zmarła a ona poroniła:( to z takich ważniejszych info.poza tym to byli tacy faceci że mi slina kapała z brody jak na nich patrzyłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Ja miałam tylko trzech chłopaków, w tym jeden to mój mąż także tu doświadczenia nie mam dużego ale dziewictwo straciłam jak miałam 15 lat i to z moim obecnym mężem więc się rozgrzeszam, że tak wcześnie
oj no ja też ich dużo nie miałammoże spałam z 6? w tym mój mąż
-
hahahahah padłam!!potwierdzam Fasiową diagnozę- jesteś nienormalna
albo co gorsza- niemoralna!
Amy, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja musiałam wszystkie weneryczne zrobić po moim byłym zboczku i na szczęście nic nie złapałam ale wiem od jego siostry że on potem złapał jakies paskudzctwo bo dostał zapalenia stawów, puchł, musięli mu wielkimi igłami w bólu ropę odciagać itp., wył z bólu kazdej nocy i teraz kuleje bo ma jakies komplikacje bo tych wojażach ale nadal to robi
ja tam nie uważam żeby kobieta lubiąca sex to była jakaś gorsza jesli nikogo nie oszukuje, np z serialu sex w wielkim mieście lubiłam Samantę bo ona nie zgrywała cnotki tylko była szczera i prawdziwa a te pozostałe patrzyły na nią czasem jak na kosmitkę a same puszczały się na lewo i prawo ale uważały za lepsze, moim zdaniem jeśli ktoś lubi jakiś styl zycia to ok tylko powinien być szczery a nie udawać kogoś innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 12:09
Robotka1, Amy lubią tę wiadomość
-
W sumie to cieszę się, że będę mieć syna - on przynajmniej mi z brzuchem nie przyjdzie
no chyba że z laską z brzuchem ale to inne zmartwienie
iwonka1077, mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny