Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Fasia, ale przynajmniej nie latałam za granicę do nieznajomych
Moi do mnie przyjeżdzali więc byłam nieco bezpieczniejsza w swoim mieszkaniu
WARIATKA!!!!
No ale w domu to nie było jak się spotykać - tato i dwójka bracijakby jakiegoś kolesia zobaczyli to by w zęby dostał na dzień dobry
musiałam sobie jakoś radzić
teraz jestem grzeczna i spokojna
Laski musimy się koniecznie spotkać !!Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:
ROBOTKA jakie przetrzymywanie ? Co Ty piszesz ?
AMY u mnie odwrotnie, dwóch policjantów ale na wojskowym skończyłam;)
swoją drogą mam takie podobne przeżycia jak Ty z jednym wojskowym:) tylko ja z policjantem:) do dziś wolę o nim nie myśleć ze względów bezpieczeństwa
a to że się z władzą zadawałam to czyste przypadki:)
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No ale w domu to nie było jak się spotykać - tato i dwójka braci
jakby jakiegoś kolesia zobaczyli to by w zęby dostał na dzień dobry
musiałam sobie jakoś radzić
teraz jestem grzeczna i spokojna
Laski musimy się koniecznie spotkać !!
a no takto też bym poleciała
ja byłam w Łodzi na studiach - więc miałam dużo wygodniej
Fasia lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:ale żeście rzuciiły temat na tapete
teraz będę miałą nieczyste myśli!!!! bo mi się wspomnienia włączyły
ja to uwielbiam mojego jak w mundurze czy to reprezentacyjnym czy zwykłym wraca do domu:D w progu jest gwałconyFasia, Amy, Lwica, sylvia007, Angela89, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Zboczuchy no !!
ROBOTKA dobrze, ze chociaż tam jacyś ludzie byli, bo inaczej bym sie obsikała ze stresu nad tym jeziorem hehe
A ja nigdy nie miałam mundurowego .. chociaż moja pierwsza miłość jest teraz strażakiem i ratownikiem medyczny - to też mundur hehea ten z Holandii jest ratownikiem wodnym
Amy lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta
Jak się wczoraj wzięłam za zakupy, obiad i prasowanie to mi zeszło do wieczora. Zaraz znów uciekam do garnków, bo dziś i jutro mam gości. Nowe mieszkanie, wiecie jak to jest.
Mam rewelacyjny pomysł!!! Proponuję, żeby ktoś pisał codziennie wieczorem ładne streszczenie tego co się tu działo, bo ja Was nie ogarniam.Wczoraj 4 godz nadrabiałam a tu znów tyle samo. Ktoś chętny???
Fasia, Hela85, Krysti, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no nie że nas więzili, tylko wywieźli nas na imprezę nad jezioro i zamiast odwieźć wieczorem to odwieźli ale następnego wieczoru, boshh ile ja się strachu najadłam:D
AMY u mnie odwrotnie, dwóch policjantów ale na wojskowym skończyłam;)
swoją drogą mam takie podobne przeżycia jak Ty z jednym wojskowym:) tylko ja z policjantem:) do dziś wolę o nim nie myśleć ze względów bezpieczeństwa
a to że się z władzą zadawałam to czyste przypadki:)
o widziszjedna która mnie rozumie
ja jestem nadpobudliwa seksualnie i tylko wojskowy, czy policjant mi odpowiadał, czy napisze wprost- dawał sobie ze mną radęoni niestety mają jedną współną cechę nie włącza im się zmęczenie
do póki nie wygrają wojny nie odpuszczą
i u mnie niestety to chyba nie były przypadki - tzn nie znałam ich zawodów, ale uważam, że mnie ciągnie do takich facetów i wyczuwam ich na odległośćRobotka1, Fasia, iwonka1077, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Zboczuchy no !!
A ja nigdy nie miałam mundurowego .. chociaż moja pierwsza miłość jest teraz strażakiem i ratownikiem medyczny - to też mundur hehea ten z Holandii jest ratownikiem wodnym
jakby się uprzeć to mój awansował na strażaka w wojsku:D teraz reprezentuje wojskową straż pożarną
mogę sobie takie erotyczne scenariusze z nim układać że głowa boli:P tylko mi się już nie chce:P
HANECZKA postaramy się zrobić mały research wieczorem:D
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Zboczuchy no !!
ROBOTKA dobrze, ze chociaż tam jacyś ludzie byli, bo inaczej bym sie obsikała ze stresu nad tym jeziorem hehe
Fasia ciesz siębo mundyrowi uzależniają - można się w nich zatopić
ja się utopiłąm dwa razy
za drugim na szczęscie zostałam zaobrączkowana
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a jakie sny dzisiejszej nocy ło ho ho:D
ja to uwielbiam mojego jak w mundurze czy to reprezentacyjnym czy zwykłym wraca do domu:D w progu jest gwałcony
aż dziwne że macie tylko jedną córcięFasia, iwonka1077, Hela85 lubią tę wiadomość