Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Fasia, ale przynajmniej nie latałam za granicę do nieznajomych
Moi do mnie przyjeżdzali więc byłam nieco bezpieczniejsza w swoim mieszkaniu 
WARIATKA!!!!

No ale w domu to nie było jak się spotykać - tato i dwójka braci
jakby jakiegoś kolesia zobaczyli to by w zęby dostał na dzień dobry
musiałam sobie jakoś radzić
teraz jestem grzeczna i spokojna 
Laski musimy się koniecznie spotkać !!
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie że nas więzili, tylko wywieźli nas na imprezę nad jezioro i zamiast odwieźć wieczorem to odwieźli ale następnego wieczoru, boshh ile ja się strachu najadłam:DFasia wrote:
ROBOTKA jakie przetrzymywanie ? Co Ty piszesz ?
AMY u mnie odwrotnie, dwóch policjantów ale na wojskowym skończyłam;)
swoją drogą mam takie podobne przeżycia jak Ty z jednym wojskowym:) tylko ja z policjantem:) do dziś wolę o nim nie myśleć ze względów bezpieczeństwa
a to że się z władzą zadawałam to czyste przypadki:)
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No ale w domu to nie było jak się spotykać - tato i dwójka braci
jakby jakiegoś kolesia zobaczyli to by w zęby dostał na dzień dobry
musiałam sobie jakoś radzić
teraz jestem grzeczna i spokojna 
Laski musimy się koniecznie spotkać !!
a no tak
to też bym poleciała 
ja byłam w Łodzi na studiach - więc miałam dużo wygodniej

Fasia lubi tę wiadomość
-
a jakie sny dzisiejszej nocy ło ho ho:DAmy wrote:ale żeście rzuciiły temat na tapete
teraz będę miałą nieczyste myśli!!!! bo mi się wspomnienia włączyły 
ja to uwielbiam mojego jak w mundurze czy to reprezentacyjnym czy zwykłym wraca do domu:D w progu jest gwałcony
Fasia, Amy, Lwica, sylvia007, Angela89, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Zboczuchy no !!

ROBOTKA dobrze, ze chociaż tam jacyś ludzie byli, bo inaczej bym sie obsikała ze stresu nad tym jeziorem hehe
A ja nigdy nie miałam mundurowego .. chociaż moja pierwsza miłość jest teraz strażakiem i ratownikiem medyczny - to też mundur hehe
a ten z Holandii jest ratownikiem wodnym
Amy lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta
Jak się wczoraj wzięłam za zakupy, obiad i prasowanie to mi zeszło do wieczora. Zaraz znów uciekam do garnków, bo dziś i jutro mam gości. Nowe mieszkanie, wiecie jak to jest. 
Mam rewelacyjny pomysł!!! Proponuję, żeby ktoś pisał codziennie wieczorem ładne streszczenie tego co się tu działo, bo ja Was nie ogarniam.
Wczoraj 4 godz nadrabiałam a tu znów tyle samo. Ktoś chętny???
Fasia, Hela85, Krysti, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no nie że nas więzili, tylko wywieźli nas na imprezę nad jezioro i zamiast odwieźć wieczorem to odwieźli ale następnego wieczoru, boshh ile ja się strachu najadłam:D
AMY u mnie odwrotnie, dwóch policjantów ale na wojskowym skończyłam;)
swoją drogą mam takie podobne przeżycia jak Ty z jednym wojskowym:) tylko ja z policjantem:) do dziś wolę o nim nie myśleć ze względów bezpieczeństwa
a to że się z władzą zadawałam to czyste przypadki:)
o widzisz
jedna która mnie rozumie 
ja jestem nadpobudliwa seksualnie i tylko wojskowy, czy policjant mi odpowiadał, czy napisze wprost- dawał sobie ze mną radę
oni niestety mają jedną współną cechę nie włącza im się zmęczenie
do póki nie wygrają wojny nie odpuszczą

i u mnie niestety to chyba nie były przypadki - tzn nie znałam ich zawodów, ale uważam, że mnie ciągnie do takich facetów i wyczuwam ich na odległość
Robotka1, Fasia, iwonka1077, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Zboczuchy no !!

A ja nigdy nie miałam mundurowego .. chociaż moja pierwsza miłość jest teraz strażakiem i ratownikiem medyczny - to też mundur hehe
jakby się uprzeć to mój awansował na strażaka w wojsku:D teraz reprezentuje wojskową straż pożarną
mogę sobie takie erotyczne scenariusze z nim układać że głowa boli:P tylko mi się już nie chce:P
HANECZKA postaramy się zrobić mały research wieczorem:D
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Zboczuchy no !!

ROBOTKA dobrze, ze chociaż tam jacyś ludzie byli, bo inaczej bym sie obsikała ze stresu nad tym jeziorem hehe
Fasia ciesz się
bo mundyrowi uzależniają - można się w nich zatopić
ja się utopiłąm dwa razy
za drugim na szczęscie zostałam zaobrączkowana
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a jakie sny dzisiejszej nocy ło ho ho:D
ja to uwielbiam mojego jak w mundurze czy to reprezentacyjnym czy zwykłym wraca do domu:D w progu jest gwałcony
aż dziwne że macie tylko jedną córcię
Fasia, iwonka1077, Hela85 lubią tę wiadomość