Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak pracowalam i duzo bylam na nogach to tez mialam takie klucia, malo przyjemne, moze to nie byc nie takiego ale moze sie tez skracac szyjka, tak mi lekarz powiedzial. Idz do lekarza jakby to sie powtarzalo, bo mi ogolnie to przeszlo od kiedy jestem w domu i wiecej odpoczywam
-
Amy wrote:a tak swoją drogą jak już przestałam być dziewicą to z każdym chłopakiem na pierwszej randce szłam do łóżka
wstyd!!!! nawet ze swoim mężem
w wieku prawie 16 lat ucieklam z nim z domu
do tej pory razem...
mimka84, Amy, Robotka1, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:haah to ladnie...ja jak poznalam mojego to po 6 dniu od poznania w sobote 18 maja ( pamietam dokaldnie) wzielam w domu kapiel i pierwsze co do niego przyszlam...tak niedbale rzucilam ze bralam kapiel i OCH ACH zapomnialam majteczke...OJ JA ZAPOMINALSKA :d hahaha najlepszy seks w zyciu
do tej pory razem...
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:haah to ladnie...ja jak poznalam mojego to po 6 dniu od poznania w sobote 18 maja ( pamietam dokaldnie) wzielam w domu kapiel i pierwsze co do niego przyszlam...tak niedbale rzucilam ze bralam kapiel i OCH ACH zapomnialam majteczke...OJ JA ZAPOMINALSKA :d hahaha najlepszy seks w zyciu
do tej pory razem...
hehehehewariaaaatka
-
Amy wrote:aaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:33
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Lekarz nie zmuszał, ale doszliśmy z mężem so wniosku że lepiej zrobić, w końcu ile razy jeszcze będę w ciąży haha? Z synem miałam tylko 3 usg i bez żadnego szału, więc chociaż tym razem będę miała więcej pamiątek, wspomnień.
zaraz bym rozmyślała, czy na pewno wszystko jest dobrze
-
Hela85 wrote:mój to nie patrzy ciąża nie ciąża, maseczka na twarzy czy nie wiem co, nic go nie powstrzymuje a najczęściej to mnie atakuje jak zmywam, nie wiem co to za zboczenie ale wtedy nie mogę się od łap opędzić i kończy się wiadomo jak:)
) bo mam palca w tylko od razu
mimka84, Amy, Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Boże, nadrobiłam Was - wy bezwstydne dziewuchy !
Ja już nie chcę wiedzieć jaka nasza córa będzie i jak bardzo przekichane będzie miała u tatusia. Który się śmieje że jak będzie jak mamusia to jej już zaczyna kopać pod piwnicą bunkier. I każdego przyszłego kandytata sprawdzi- ah te policyjny nos
Ja aniołem nie byłam nigdy, ale za moim mężem po tygodniu znajomości - poznałam go przez internet pojechałam za nim do Zakopanego w sumie miałam z koleżanką jechać do Poznania ale w Poznaniu stwierdziliśmy że jedziemy do Zakopanego
O swoich wybrykach lepiej nie będę pisałapowiem szczerze ze mam wypieki na twarzy od zboczencow na tym forum i az sie boje ze bedzie dziewczynka
oby po mamusi nie miala charakterku......ja to potrafie mezowi z gola pipa przed telewizorem latac zeby zauwazyl
hahaha
mimka84, Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ale to miłe że te chłopy dalej za nami latają hehe. Gorzej jakby na chłodno podchodzili. Ja ostatnio odrabiałam z synem lekcje i siedziałam na taborecie, pochylona do przodu i nawet sobie nie zdawałam sprawy że mi cycki wystają nieco spod koszulki. A mąż na fotelu siedzi naprzeciw i nagle mówi: zaraz chyba będę musiał Was opuścić. A ja na to: coś się stało? On: no już nie mogę, tak te bimbały wystawiłaś... Myślałam że tam walnę z tego taboretu na podłogę. Syn się tylko głupio uśmiechnął.
mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:A ja się z moim poznałam przez znajomych i od razu były kur**ki w oczach. Na początku łączył nas jedynie fantastyczny seks, właściwie nie mieliśmy czasu gadać, cały czas była akcja do upadłego jak się widzieliśmy. Potem zauważyliśmy, że nam się w przerwach fajnie rozmawia, mamy podobne poczucie humoru. Postanowiliśmy spróbować związku na 2 tyg, jakieś randki itp. Tak już trwa 6 lat
nie jest to priorytet ale bardzo ważny aspekt mojego życia
my z mężem czasem się na siebie fochamy, ale dupa z dupą się nei kłócimimka84, Fasia, Hela85, CzaryMary, sylvia007 lubią tę wiadomość