X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak pracowalam i duzo bylam na nogach to tez mialam takie klucia, malo przyjemne, moze to nie byc nie takiego ale moze sie tez skracac szyjka, tak mi lekarz powiedzial. Idz do lekarza jakby to sie powtarzalo, bo mi ogolnie to przeszlo od kiedy jestem w domu i wiecej odpoczywam :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    a tak swoją drogą jak już przestałam być dziewicą to z każdym chłopakiem na pierwszej randce szłam do łóżka :P wstyd!!!! nawet ze swoim mężem :P
    haah to ladnie...ja jak poznalam mojego to po 6 dniu od poznania w sobote 18 maja ( pamietam dokaldnie) wzielam w domu kapiel i pierwsze co do niego przyszlam...tak niedbale rzucilam ze bralam kapiel i OCH ACH zapomnialam majteczke...OJ JA ZAPOMINALSKA :d hahaha najlepszy seks w zyciu :D w wieku prawie 16 lat ucieklam z nim z domu :D do tej pory razem...

mimka84, Amy, Robotka1, mantissa lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:27

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    eee no to rzeczywiście koło zupki smak prawie:P
    Sama jestem zaskoczona :P

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    haah to ladnie...ja jak poznalam mojego to po 6 dniu od poznania w sobote 18 maja ( pamietam dokaldnie) wzielam w domu kapiel i pierwsze co do niego przyszlam...tak niedbale rzucilam ze bralam kapiel i OCH ACH zapomnialam majteczke...OJ JA ZAPOMINALSKA :d hahaha najlepszy seks w zyciu :D w wieku prawie 16 lat ucieklam z nim z domu :D do tej pory razem...
    Wygrałaś!!!! Ty kombinatorko Ty!

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Bo miałam w 18t6d i lekarz mówił że lepiej wykonać ok. 22-23 tygodnia, bo wtedy można ocenić jakość narządów, a nie tylko ich obecność.
    aaa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:

hehehehe :P wariaaaatka :D

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    aaa :)
    Lekarz nie zmuszał, ale doszliśmy z mężem so wniosku że lepiej zrobić, w końcu ile razy jeszcze będę w ciąży haha? Z synem miałam tylko 3 usg i bez żadnego szału, więc chociaż tym razem będę miała więcej pamiątek, wspomnień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 14:33

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Lekarz nie zmuszał, ale doszliśmy z mężem so wniosku że lepiej zrobić, w końcu ile razy jeszcze będę w ciąży haha? Z synem miałam tylko 3 usg i bez żadnego szału, więc chociaż tym razem będę miała więcej pamiątek, wspomnień.
    ja bym też powtarzała dla świętego spokoju :) zaraz bym rozmyślała, czy na pewno wszystko jest dobrze :)

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:43

Amy lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    mój to nie patrzy ciąża nie ciąża, maseczka na twarzy czy nie wiem co, nic go nie powstrzymuje a najczęściej to mnie atakuje jak zmywam, nie wiem co to za zboczenie ale wtedy nie mogę się od łap opędzić i kończy się wiadomo jak:)
    Hela ja nawet sie schylic nie moge jak myje podlogi ( mopa nie pozwolil uzywac :D ) bo mam palca w tylko od razu :D

mimka84, Amy, Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Wygrałaś!!!! Ty kombinatorko Ty!
    wygralam i to sprzet najwiekszy jaki w zyciu widzialam :D :D :D az dziwne ze policjantem nie jest, nie musialby palki nosic :D hahaha

Hela85, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:40

mimka84, Robotka1, Amy lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:44

weronika86 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Boże, nadrobiłam Was - wy bezwstydne dziewuchy !

Ja już nie chcę wiedzieć jaka nasza córa będzie i jak bardzo przekichane będzie miała u tatusia. Który się śmieje że jak będzie jak mamusia to jej już zaczyna kopać pod piwnicą bunkier. I każdego przyszłego kandytata sprawdzi :P - ah te policyjny nos :D

Ja aniołem nie byłam nigdy, ale za moim mężem po tygodniu znajomości - poznałam go przez internet pojechałam za nim do Zakopanego w sumie miałam z koleżanką jechać do Poznania ale w Poznaniu stwierdziliśmy że jedziemy do Zakopanego :)

O swoich wybrykach lepiej nie będę pisała :)
    pisz pisz :D powiem szczerze ze mam wypieki na twarzy od zboczencow na tym forum i az sie boje ze bedzie dziewczynka :D oby po mamusi nie miala charakterku......ja to potrafie mezowi z gola pipa przed telewizorem latac zeby zauwazyl :D hahaha

mimka84, Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Ale to miłe że te chłopy dalej za nami latają hehe. Gorzej jakby na chłodno podchodzili. Ja ostatnio odrabiałam z synem lekcje i siedziałam na taborecie, pochylona do przodu i nawet sobie nie zdawałam sprawy że mi cycki wystają nieco spod koszulki. A mąż na fotelu siedzi naprzeciw i nagle mówi: zaraz chyba będę musiał Was opuścić. A ja na to: coś się stało? On: no już nie mogę, tak te bimbały wystawiłaś... Myślałam że tam walnę z tego taboretu na podłogę. Syn się tylko głupio uśmiechnął.
    u mnie tez maly : eee tato przestan! no przestancie no! hahahahha

mimka84, Krysti lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:28

mimka84, Amy, Fasia, Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patologia normalnie.

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    A ja się z moim poznałam przez znajomych i od razu były kur**ki w oczach. Na początku łączył nas jedynie fantastyczny seks, właściwie nie mieliśmy czasu gadać, cały czas była akcja do upadłego jak się widzieliśmy. Potem zauważyliśmy, że nam się w przerwach fajnie rozmawia, mamy podobne poczucie humoru. Postanowiliśmy spróbować związku na 2 tyg, jakieś randki itp. Tak już trwa 6 lat :)
    ja też sprawdzałam najpierw stronę łóżkową :D nie jest to priorytet ale bardzo ważny aspekt mojego życia :D
    my z mężem czasem się na siebie fochamy, ale dupa z dupą się nei kłóci :D

mimka84, Fasia, Hela85, CzaryMary, sylvia007 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Eh, żadnej nauczki nie dostałam po tej pękniętej gumeczce.
    ja to samo a już ze 3 razy w życiu korzystałam z tabletki 72 h po :P

mimka84 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 1026 1027 1028 1029 1030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ