X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Myślicie że brązowe upławy z rana mogą być następstwem tego że wlazłam wczoraj na orbitrek??
    nie wiem, nie odważyłam się ćwiczyć będąc w ciąży, nawet z pozwoleniem lekarza dmucham na zimne :)

Może mieć związek, ale wcale nie musi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a przypomniałam sobie, że po zabiegu po poronieniu taka byłam zła, że szybko zaczęłam ćwiczyć i dość intensywnie i miałam takie plamienia. nie odpuszczałam wcale i później już leciała żywa czerwona krew - więc wysiłek musi mieć jakiś wpływ na te plamienia :)

ale nie wiem czy ma to też związek w twoim przypadku :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koncze z forum :D !!! Ja sie z takimi jak Wy nie zadaje ;) a tak na serio to tez sie w zyciu szalalo ehhh ale nie wdaje sie w szczegoly :P ale jeszcze chetnie poczytam jak ktoras sie podzieli wspomnieniami!

Ja wlasnie zjadlam obiad i teraz dwa michalki, wczesniej bylysmy z cora na spacerze i teraz odpoczywamy:)
    Mantissa jak zrabnie a to juz 22 tydzien.
    Sylvi pisalas dzis o Gabi, u mnie jest tak ze spi do 8.30 i zasypia np o 19.30 ale sa tez dni, ze jak minie jej ta chwila kiedy powinna zasnac to potrafi siedziec do 23-24 w nocy. A ja wtedy jestem wykonczona, zupelnie inaczej bylo w pierwszej ciazy bo wtedy non stop odpoczywalam a teraz caly dzien cos trzeba robic, wieczorem jak juz Pola spi a ja sie wykapie i walne na kanape to czuje kazdy kawalek ciala zmeczony :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny, a miałyscie fajnych tematów nie poruszać, tak prosiłam!!" ;-)
    Robota pochwał się proszę linkiem do bluzek, bo muszę sobie na gwałt jakąś kupić.
    ależ proszę bardzo, jak na gwałt to nie odmówię :D

ta pierwsza do zwężenia:) leciutko

http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-pepitka-rozm-l-xl-i4806862789.html

a ta idealna
    http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-serduszko-rozm-uniwersalny-i4771565173.html

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ta druga fajna :) lubię takie dekolty i rękawy wycięte nożyczkami i nie obszywane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:40

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie Amy, do tego materiał super, miły przyjemny i widać że nie tandeta.
    któraś tu polecała tego sprzedawcę i ja również polecam:D
    a tą pepitkę to na święta sobie zamówiłam:) na razie nie będę zwężać bo za miesiąc może się okazać że jest w sam raz:)

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Dajana28 Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuchy !! :*
    ja niedawno co wróciłam z miasta bo zeszło i się z załatwieniem no i u lekarza wizyta... niestety za dużo nie widziałam i zdjęcia też nie dostałam bo dziecko niby za duże :(
    ale za to dowiedziałam się i zobaczyłam co ma między nogami !!
    UWAGA UWAGA BĘDZIE CHŁOPIEC!! :D - jak to Pani Doktor powiedziała na 99% ;)

no ja do Was wpadnę później idę biometrię przeanalizować :) chociaż wszystko jest ok :)

trochę stron nadrobiłam ale od wczoraj uzbierało mi się ich 20 stron uff :P

buziaki dziołchy :D

p.s.
    mój kochany jest przeszczęśliwy - przynajmniej tak wnioskuję z rozmowy przez telefon :D

Klaudia90, Krysti, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość

5djy3e3kdjye8eg7.png
    mhsve6ydkn32ruan.png
    ug37e6yd2qv3521w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję synka :D

no na prawdę sami chłopcy u nas prawie :D może faktycznie wojna idzie :P

Dajana28 lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę musiała pilnować tej swojej córeczki :P Pewnie będzie chciała każdego zaliczyć :D

Amy, mantissa, Dajana28, mimka84 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Będę musiała pilnować tej swojej córeczki :P Pewnie będzie chciała każdego zaliczyć :D

hahahaha :D <leży> :D

Kluducha niech mąż już projektuje jakiś pas cnoty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:54

Klaudia90 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DAJANA GRATULACJE!!!! aaaa!!!! jak ja się nie mogę poniedziałku doczekać!!!!

MANTISA super mini brzuś:D przy Tobie czuję się jak słoń

hehe Klaudia nie schizuj:D wszystko zostanie w rodzinie- forumowej rodzinie:D

Amy, Klaudia90, Dajana28 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    DAJANA GRATULACJE!!!! aaaa!!!! jak ja się nie mogę poniedziałku doczekać!!!!

MANTISA super mini brzuś:D przy Tobie czuję się jak słoń

hehe Klaudia nie schizuj:D wszystko zostanie w rodzinie- forumowej rodzinie:D

jak SŁOŃ??!!! :D toś dojeb** teraz!! :P
    chyba że gdzieś trąbe chowasz ? <szuka trąby> :D

Robotka1, Klaudia90, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Koncze z forum :D !!! Ja sie z takimi jak Wy nie zadaje ;) a tak na serio to tez sie w zyciu szalalo ehhh ale nie wdaje sie w szczegoly :P ale jeszcze chetnie poczytam jak ktoras sie podzieli wspomnieniami!

Ja wlasnie zjadlam obiad i teraz dwa michalki, wczesniej bylysmy z cora na spacerze i teraz odpoczywamy:)
    Mantissa jak zrabnie a to juz 22 tydzien.
    Sylvi pisalas dzis o Gabi, u mnie jest tak ze spi do 8.30 i zasypia np o 19.30 ale sa tez dni, ze jak minie jej ta chwila kiedy powinna zasnac to potrafi siedziec do 23-24 w nocy. A ja wtedy jestem wykonczona, zupelnie inaczej bylo w pierwszej ciazy bo wtedy non stop odpoczywalam a teraz caly dzien cos trzeba robic, wieczorem jak juz Pola spi a ja sie wykapie i walne na kanape to czuje kazdy kawalek ciala zmeczony :)
    No właśnie jak się już ma dziecko to w ciąży czasem ciężko bywa. Moja to właśnie późno chodzi spać a wcześnie wstaje. Czasem ją proszę w ciągu dnia żebysmy się razem położyły no ale nie przecież, bo mówi, że czasu nie ma. Teraz tydzień jest w domu bo chora to muszę ciągle jej rozrywki wymyślać, bo się nudzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:02

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    jak SŁOŃ??!!! :D toś dojeb** teraz!! :P
    chyba że gdzieś trąbe chowasz ? <szuka trąby> :D
    taaa mam na imię Miriam :D i mam trąbę w majtkach:D

hehe nie do podje....ania to <szuka trąby> uehuehue

laski nie wiem kiedy mi dziś dniówka zleciała :)
    i przypomniałam sobie że muszę jeszcze dziś ten sernik wiosenny zrobić!!! omg mam nadzieję że się wyrobię:D

a jutro srana jadę po mojego uwaga- na jednostkę :D ale się mundurowych naoglądam:D
    ojciec ma nam wejściówkę na lotnisko załatwić żebym sobie samoloty pooglądała bo obiecuje już 7 lat:P

LALI rzucasz nas?? rzucasz???? mamy Cię odnaleźć i lanie spuścić?? :P
    jak się tyle fetyszystek wariatek zjedzie to biedna będziesz:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:05

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ależ proszę bardzo, jak na gwałt to nie odmówię :D

ta pierwsza do zwężenia:) leciutko

http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-pepitka-rozm-l-xl-i4806862789.html

a ta idealna
    http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-serduszko-rozm-uniwersalny-i4771565173.html
    Ta w pepitke bardzo mi się podoba :-)

Robotka1 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Ja się założę że najwięcej do opowiadania miałyby te wszystkie co siedzą cicho :P

Haha zwlaszcza, ze to ja chyba taki temat niechcaco zaczelam ;)
    Ja bylam raczej cnotliwa. W takim sensie, ze nigdy nie dalam sie poniesc i zawsze mowilam stop. Nigdy nie zdazyl mi sie seks bez zabezpieczenia i troche jestem przerazona tym co piszecie. Serio, jeszcze ciaza to pol biedy, ale oprocz hifa mozna sporo innych chorob zarobic. ciesze sie, ze bede miala syna :D, potem bedzie bronil i pilnowal mlodszej siostry ;P.
    A mundurowych nigdy nie lubilam :P. Jestem pacyfistka, nie lubie zakazow, nakazow i rozkazywania :) dlatego ani policjant ani wojskowy mnie nie podniecaja w ogole :P. Nie lubie tez ani lysych ani pakerow :P.
    Moj maz jest moim 4tym i o tym wie ale szczgolow nie zna i znac nie chce.
    Za to jego eks to byl ciezki orzech do zgryzienia dla mnie. Najlepsza uczennica w szkole, sliczna dziewczyna, chodzila tez do szkoly baletowej a w weekendy tanczyla w klubach gogo, teraz juz pani doktor bioologii molekularnej, jedna z najlepszych naukowcow w kraju.

Ida, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    A mundurowych nigdy nie lubilam :P. Jestem pacyfistka, nie lubie zakazow, nakazow i rozkazywania :) dlatego ani policjant ani wojskowy mnie nie podniecaja w ogole :P. Nie lubie tez ani lysych ani pakerow :P.
    .
    woooow to jaki jest Twój mąż :D opisz :D az jestem ciekawa bo w sumie odrzuciłaś wszystko o czym była dziś mowa :D

weronika86, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam lubię zakazy i nakazy :D :D

liloe, Angela89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 13:00

• Fasia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem ptyyyyyysia <3

No i te skurcze mam coraz mocniejsze tzn te kłucia w pipce .. aż mnie całe podbrzusze rozbolało. Może to też przez to, że do sklepu polazłam .. Wzięłam nospę i leżę

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1028 1029 1030 1031 1032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ