Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Myślicie że brązowe upławy z rana mogą być następstwem tego że wlazłam wczoraj na orbitrek??
Może mieć związek, ale wcale nie musiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:33
-
nick nieaktualnyo a przypomniałam sobie, że po zabiegu po poronieniu taka byłam zła, że szybko zaczęłam ćwiczyć i dość intensywnie i miałam takie plamienia. nie odpuszczałam wcale i później już leciała żywa czerwona krew - więc wysiłek musi mieć jakiś wpływ na te plamienia
ale nie wiem czy ma to też związek w twoim przypadku -
Koncze z forum
!!! Ja sie z takimi jak Wy nie zadaje
a tak na serio to tez sie w zyciu szalalo ehhh ale nie wdaje sie w szczegoly
ale jeszcze chetnie poczytam jak ktoras sie podzieli wspomnieniami!
Ja wlasnie zjadlam obiad i teraz dwa michalki, wczesniej bylysmy z cora na spacerze i teraz odpoczywamy:)
Mantissa jak zrabnie a to juz 22 tydzien.
Sylvi pisalas dzis o Gabi, u mnie jest tak ze spi do 8.30 i zasypia np o 19.30 ale sa tez dni, ze jak minie jej ta chwila kiedy powinna zasnac to potrafi siedziec do 23-24 w nocy. A ja wtedy jestem wykonczona, zupelnie inaczej bylo w pierwszej ciazy bo wtedy non stop odpoczywalam a teraz caly dzien cos trzeba robic, wieczorem jak juz Pola spi a ja sie wykapie i walne na kanape to czuje kazdy kawalek ciala zmeczony -
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a miałyscie fajnych tematów nie poruszać, tak prosiłam!!"
Robota pochwał się proszę linkiem do bluzek, bo muszę sobie na gwałt jakąś kupić.
ta pierwsza do zwężenia:) leciutko
http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-pepitka-rozm-l-xl-i4806862789.html
a ta idealna
http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-serduszko-rozm-uniwersalny-i4771565173.html
-
nick nieaktualny
-
dokładnie Amy, do tego materiał super, miły przyjemny i widać że nie tandeta.
któraś tu polecała tego sprzedawcę i ja również polecam:D
a tą pepitkę to na święta sobie zamówiłam:) na razie nie będę zwężać bo za miesiąc może się okazać że jest w sam raz:)Amy lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewuchy !! :*
ja niedawno co wróciłam z miasta bo zeszło i się z załatwieniem no i u lekarza wizyta... niestety za dużo nie widziałam i zdjęcia też nie dostałam bo dziecko niby za duże
ale za to dowiedziałam się i zobaczyłam co ma między nogami !!
UWAGA UWAGA BĘDZIE CHŁOPIEC!!- jak to Pani Doktor powiedziała na 99%
no ja do Was wpadnę później idę biometrię przeanalizowaćchociaż wszystko jest ok
trochę stron nadrobiłam ale od wczoraj uzbierało mi się ich 20 stron uff
buziaki dziołchy
p.s.
mój kochany jest przeszczęśliwy - przynajmniej tak wnioskuję z rozmowy przez telefonKlaudia90, Krysti, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Będę musiała pilnować tej swojej córeczki
Pewnie będzie chciała każdego zaliczyć
hahahaha<leży>
Kluducha niech mąż już projektuje jakiś pas cnotyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:54
Klaudia90 lubi tę wiadomość
-
DAJANA GRATULACJE!!!! aaaa!!!! jak ja się nie mogę poniedziałku doczekać!!!!
MANTISA super mini brzuśprzy Tobie czuję się jak słoń
hehe Klaudia nie schizuj:D wszystko zostanie w rodzinie- forumowej rodzinie:DAmy, Klaudia90, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:DAJANA GRATULACJE!!!! aaaa!!!! jak ja się nie mogę poniedziałku doczekać!!!!
MANTISA super mini brzuśprzy Tobie czuję się jak słoń
hehe Klaudia nie schizuj:D wszystko zostanie w rodzinie- forumowej rodzinie:D
jak SŁOŃ??!!!toś dojeb** teraz!!
chyba że gdzieś trąbe chowasz ? <szuka trąby>Robotka1, Klaudia90, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Koncze z forum
!!! Ja sie z takimi jak Wy nie zadaje
a tak na serio to tez sie w zyciu szalalo ehhh ale nie wdaje sie w szczegoly
ale jeszcze chetnie poczytam jak ktoras sie podzieli wspomnieniami!
Ja wlasnie zjadlam obiad i teraz dwa michalki, wczesniej bylysmy z cora na spacerze i teraz odpoczywamy:)
Mantissa jak zrabnie a to juz 22 tydzien.
Sylvi pisalas dzis o Gabi, u mnie jest tak ze spi do 8.30 i zasypia np o 19.30 ale sa tez dni, ze jak minie jej ta chwila kiedy powinna zasnac to potrafi siedziec do 23-24 w nocy. A ja wtedy jestem wykonczona, zupelnie inaczej bylo w pierwszej ciazy bo wtedy non stop odpoczywalam a teraz caly dzien cos trzeba robic, wieczorem jak juz Pola spi a ja sie wykapie i walne na kanape to czuje kazdy kawalek ciala zmeczonyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:02
-
Amy wrote:jak SŁOŃ??!!!
toś dojeb** teraz!!
chyba że gdzieś trąbe chowasz ? <szuka trąby>i mam trąbę w majtkach:D
hehe nie do podje....ania to <szuka trąby> uehuehue
laski nie wiem kiedy mi dziś dniówka zleciała
i przypomniałam sobie że muszę jeszcze dziś ten sernik wiosenny zrobić!!! omg mam nadzieję że się wyrobię
a jutro srana jadę po mojego uwaga- na jednostkęale się mundurowych naoglądam:D
ojciec ma nam wejściówkę na lotnisko załatwić żebym sobie samoloty pooglądała bo obiecuje już 7 lat:P
LALI rzucasz nas?? rzucasz???? mamy Cię odnaleźć i lanie spuścić??
jak się tyle fetyszystek wariatek zjedzie to biedna będziesz:DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:05
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ależ proszę bardzo, jak na gwałt to nie odmówię
ta pierwsza do zwężenia:) leciutko
http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-pepitka-rozm-l-xl-i4806862789.html
a ta idealna
http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-serduszko-rozm-uniwersalny-i4771565173.htmlRobotka1 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ja się założę że najwięcej do opowiadania miałyby te wszystkie co siedzą cicho
Haha zwlaszcza, ze to ja chyba taki temat niechcaco zaczelam
Ja bylam raczej cnotliwa. W takim sensie, ze nigdy nie dalam sie poniesc i zawsze mowilam stop. Nigdy nie zdazyl mi sie seks bez zabezpieczenia i troche jestem przerazona tym co piszecie. Serio, jeszcze ciaza to pol biedy, ale oprocz hifa mozna sporo innych chorob zarobic. ciesze sie, ze bede miala syna, potem bedzie bronil i pilnowal mlodszej siostry ;P.
A mundurowych nigdy nie lubilam. Jestem pacyfistka, nie lubie zakazow, nakazow i rozkazywania
dlatego ani policjant ani wojskowy mnie nie podniecaja w ogole
. Nie lubie tez ani lysych ani pakerow
.
Moj maz jest moim 4tym i o tym wie ale szczgolow nie zna i znac nie chce.
Za to jego eks to byl ciezki orzech do zgryzienia dla mnie. Najlepsza uczennica w szkole, sliczna dziewczyna, chodzila tez do szkoly baletowej a w weekendy tanczyla w klubach gogo, teraz juz pani doktor bioologii molekularnej, jedna z najlepszych naukowcow w kraju.
Ida, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:A mundurowych nigdy nie lubilam
. Jestem pacyfistka, nie lubie zakazow, nakazow i rozkazywania
dlatego ani policjant ani wojskowy mnie nie podniecaja w ogole
. Nie lubie tez ani lysych ani pakerow
.
.opisz
az jestem ciekawa bo w sumie odrzuciłaś wszystko o czym była dziś mowa
weronika86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jem ptyyyyyysia
No i te skurcze mam coraz mocniejsze tzn te kłucia w pipce .. aż mnie całe podbrzusze rozbolało. Może to też przez to, że do sklepu polazłam .. Wzięłam nospę i leżę