X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Myślicie że brązowe upławy z rana mogą być następstwem tego że wlazłam wczoraj na orbitrek??
    nie wiem, nie odważyłam się ćwiczyć będąc w ciąży, nawet z pozwoleniem lekarza dmucham na zimne :)

Może mieć związek, ale wcale nie musi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a przypomniałam sobie, że po zabiegu po poronieniu taka byłam zła, że szybko zaczęłam ćwiczyć i dość intensywnie i miałam takie plamienia. nie odpuszczałam wcale i później już leciała żywa czerwona krew - więc wysiłek musi mieć jakiś wpływ na te plamienia :)

ale nie wiem czy ma to też związek w twoim przypadku :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koncze z forum :D !!! Ja sie z takimi jak Wy nie zadaje ;) a tak na serio to tez sie w zyciu szalalo ehhh ale nie wdaje sie w szczegoly :P ale jeszcze chetnie poczytam jak ktoras sie podzieli wspomnieniami!

Ja wlasnie zjadlam obiad i teraz dwa michalki, wczesniej bylysmy z cora na spacerze i teraz odpoczywamy:)
    Mantissa jak zrabnie a to juz 22 tydzien.
    Sylvi pisalas dzis o Gabi, u mnie jest tak ze spi do 8.30 i zasypia np o 19.30 ale sa tez dni, ze jak minie jej ta chwila kiedy powinna zasnac to potrafi siedziec do 23-24 w nocy. A ja wtedy jestem wykonczona, zupelnie inaczej bylo w pierwszej ciazy bo wtedy non stop odpoczywalam a teraz caly dzien cos trzeba robic, wieczorem jak juz Pola spi a ja sie wykapie i walne na kanape to czuje kazdy kawalek ciala zmeczony :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny, a miałyscie fajnych tematów nie poruszać, tak prosiłam!!" ;-)
    Robota pochwał się proszę linkiem do bluzek, bo muszę sobie na gwałt jakąś kupić.
    ależ proszę bardzo, jak na gwałt to nie odmówię :D

ta pierwsza do zwężenia:) leciutko

http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-pepitka-rozm-l-xl-i4806862789.html

a ta idealna
    http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-serduszko-rozm-uniwersalny-i4771565173.html

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ta druga fajna :) lubię takie dekolty i rękawy wycięte nożyczkami i nie obszywane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:40

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie Amy, do tego materiał super, miły przyjemny i widać że nie tandeta.
    któraś tu polecała tego sprzedawcę i ja również polecam:D
    a tą pepitkę to na święta sobie zamówiłam:) na razie nie będę zwężać bo za miesiąc może się okazać że jest w sam raz:)

Amy lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Dajana28 Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuchy !! :*
    ja niedawno co wróciłam z miasta bo zeszło i się z załatwieniem no i u lekarza wizyta... niestety za dużo nie widziałam i zdjęcia też nie dostałam bo dziecko niby za duże :(
    ale za to dowiedziałam się i zobaczyłam co ma między nogami !!
    UWAGA UWAGA BĘDZIE CHŁOPIEC!! :D - jak to Pani Doktor powiedziała na 99% ;)

no ja do Was wpadnę później idę biometrię przeanalizować :) chociaż wszystko jest ok :)

trochę stron nadrobiłam ale od wczoraj uzbierało mi się ich 20 stron uff :P

buziaki dziołchy :D

p.s.
    mój kochany jest przeszczęśliwy - przynajmniej tak wnioskuję z rozmowy przez telefon :D

Klaudia90, Krysti, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość

5djy3e3kdjye8eg7.png
    mhsve6ydkn32ruan.png
    ug37e6yd2qv3521w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję synka :D

no na prawdę sami chłopcy u nas prawie :D może faktycznie wojna idzie :P

Dajana28 lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę musiała pilnować tej swojej córeczki :P Pewnie będzie chciała każdego zaliczyć :D

Amy, mantissa, Dajana28, mimka84 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Będę musiała pilnować tej swojej córeczki :P Pewnie będzie chciała każdego zaliczyć :D

hahahaha :D <leży> :D

Kluducha niech mąż już projektuje jakiś pas cnoty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:54

Klaudia90 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DAJANA GRATULACJE!!!! aaaa!!!! jak ja się nie mogę poniedziałku doczekać!!!!

MANTISA super mini brzuś:D przy Tobie czuję się jak słoń

hehe Klaudia nie schizuj:D wszystko zostanie w rodzinie- forumowej rodzinie:D

Amy, Klaudia90, Dajana28 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    DAJANA GRATULACJE!!!! aaaa!!!! jak ja się nie mogę poniedziałku doczekać!!!!

MANTISA super mini brzuś:D przy Tobie czuję się jak słoń

hehe Klaudia nie schizuj:D wszystko zostanie w rodzinie- forumowej rodzinie:D

jak SŁOŃ??!!! :D toś dojeb** teraz!! :P
    chyba że gdzieś trąbe chowasz ? <szuka trąby> :D

Robotka1, Klaudia90, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Koncze z forum :D !!! Ja sie z takimi jak Wy nie zadaje ;) a tak na serio to tez sie w zyciu szalalo ehhh ale nie wdaje sie w szczegoly :P ale jeszcze chetnie poczytam jak ktoras sie podzieli wspomnieniami!

Ja wlasnie zjadlam obiad i teraz dwa michalki, wczesniej bylysmy z cora na spacerze i teraz odpoczywamy:)
    Mantissa jak zrabnie a to juz 22 tydzien.
    Sylvi pisalas dzis o Gabi, u mnie jest tak ze spi do 8.30 i zasypia np o 19.30 ale sa tez dni, ze jak minie jej ta chwila kiedy powinna zasnac to potrafi siedziec do 23-24 w nocy. A ja wtedy jestem wykonczona, zupelnie inaczej bylo w pierwszej ciazy bo wtedy non stop odpoczywalam a teraz caly dzien cos trzeba robic, wieczorem jak juz Pola spi a ja sie wykapie i walne na kanape to czuje kazdy kawalek ciala zmeczony :)
    No właśnie jak się już ma dziecko to w ciąży czasem ciężko bywa. Moja to właśnie późno chodzi spać a wcześnie wstaje. Czasem ją proszę w ciągu dnia żebysmy się razem położyły no ale nie przecież, bo mówi, że czasu nie ma. Teraz tydzień jest w domu bo chora to muszę ciągle jej rozrywki wymyślać, bo się nudzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:02

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    jak SŁOŃ??!!! :D toś dojeb** teraz!! :P
    chyba że gdzieś trąbe chowasz ? <szuka trąby> :D
    taaa mam na imię Miriam :D i mam trąbę w majtkach:D

hehe nie do podje....ania to <szuka trąby> uehuehue

laski nie wiem kiedy mi dziś dniówka zleciała :)
    i przypomniałam sobie że muszę jeszcze dziś ten sernik wiosenny zrobić!!! omg mam nadzieję że się wyrobię:D

a jutro srana jadę po mojego uwaga- na jednostkę :D ale się mundurowych naoglądam:D
    ojciec ma nam wejściówkę na lotnisko załatwić żebym sobie samoloty pooglądała bo obiecuje już 7 lat:P

LALI rzucasz nas?? rzucasz???? mamy Cię odnaleźć i lanie spuścić?? :P
    jak się tyle fetyszystek wariatek zjedzie to biedna będziesz:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:05

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ależ proszę bardzo, jak na gwałt to nie odmówię :D

ta pierwsza do zwężenia:) leciutko

http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-pepitka-rozm-l-xl-i4806862789.html

a ta idealna
    http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-serduszko-rozm-uniwersalny-i4771565173.html
    Ta w pepitke bardzo mi się podoba :-)

Robotka1 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Ja się założę że najwięcej do opowiadania miałyby te wszystkie co siedzą cicho :P

Haha zwlaszcza, ze to ja chyba taki temat niechcaco zaczelam ;)
    Ja bylam raczej cnotliwa. W takim sensie, ze nigdy nie dalam sie poniesc i zawsze mowilam stop. Nigdy nie zdazyl mi sie seks bez zabezpieczenia i troche jestem przerazona tym co piszecie. Serio, jeszcze ciaza to pol biedy, ale oprocz hifa mozna sporo innych chorob zarobic. ciesze sie, ze bede miala syna :D, potem bedzie bronil i pilnowal mlodszej siostry ;P.
    A mundurowych nigdy nie lubilam :P. Jestem pacyfistka, nie lubie zakazow, nakazow i rozkazywania :) dlatego ani policjant ani wojskowy mnie nie podniecaja w ogole :P. Nie lubie tez ani lysych ani pakerow :P.
    Moj maz jest moim 4tym i o tym wie ale szczgolow nie zna i znac nie chce.
    Za to jego eks to byl ciezki orzech do zgryzienia dla mnie. Najlepsza uczennica w szkole, sliczna dziewczyna, chodzila tez do szkoly baletowej a w weekendy tanczyla w klubach gogo, teraz juz pani doktor bioologii molekularnej, jedna z najlepszych naukowcow w kraju.

Ida, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    A mundurowych nigdy nie lubilam :P. Jestem pacyfistka, nie lubie zakazow, nakazow i rozkazywania :) dlatego ani policjant ani wojskowy mnie nie podniecaja w ogole :P. Nie lubie tez ani lysych ani pakerow :P.
    .
    woooow to jaki jest Twój mąż :D opisz :D az jestem ciekawa bo w sumie odrzuciłaś wszystko o czym była dziś mowa :D

weronika86, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam lubię zakazy i nakazy :D :D

liloe, Angela89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 13:00

• Fasia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jem ptyyyyyysia <3

No i te skurcze mam coraz mocniejsze tzn te kłucia w pipce .. aż mnie całe podbrzusze rozbolało. Może to też przez to, że do sklepu polazłam .. Wzięłam nospę i leżę

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1028 1029 1030 1031 1032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ