Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Mam bardzo podobne zdanie
Zadni mundurowi ani łysole. I też mam w sobie więcej rozsądku niż szaleństwa. Generalnie mogłabym się podpisać pod Twoją wypowiedzią.
Ja podobnie zawsze byłam bardzo rozsadna rodzice nie mieli myślę ze mną żadnych problemów a maz jest moim drugim chłopakiem a i tak żałuje ze nie był pierwszym. A co do typów facetów to tez nie lubię łysych ani pakerow -
Dziewczyny czy Wy też czujecie czasem dziecko hmm jakby to opisać żeby głupio nie wyszło ... tak bardzo nisko, nie przy brzuchu tylko tak w głębi, bliżej pupy. No sorki nie wiem jak to opisać ... Ciągle mam wrażenie, że coś mi się tam przewraca, jaby Julek ..
-
Fasia wrote:Dziewczyny czy Wy też czujecie czasem dziecko hmm jakby to opisać żeby głupio nie wyszło ... tak bardzo nisko, nie przy brzuchu tylko tak w głębi, bliżej pupy. No sorki nie wiem jak to opisać ... Ciągle mam wrażenie, że coś mi się tam przewraca, jaby Julek ..
-
Fasia wrote:Dziewczyny czy Wy też czujecie czasem dziecko hmm jakby to opisać żeby głupio nie wyszło ... tak bardzo nisko, nie przy brzuchu tylko tak w głębi, bliżej pupy. No sorki nie wiem jak to opisać ... Ciągle mam wrażenie, że coś mi się tam przewraca, jaby Julek ..
Ja tak tez mam i pytalam o to lekarza wiec jak dziecko jest ułożone glowkowo to w dole ma główkę i raczki i merda nimi wić czujemy to bardzo niskoFasia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:FASIU ja tak czuję od początku, na przedniej ścianie baaaardzo nisko i tam w środku jak się wierci:)
Ale ja jakby go czuła na plecachnigdy tak nisko go nie czułam, zawsze wysoko koło pępka ale wiem, że Wy tak macie więc uznałam, że luz to nic złego. Ale tak jakoś z tyłu a nie z przodu?
Zaczynam świrować przez te prądy w pipce i ból całego podbrzusza na dole ... nie miałam tak jeszczea dziś nic nie robiłam, totalnie nic, leżę plackiem od rana, tzn siedzę na łóżku no i tylko do sklepu na chwilkę wyszłam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:45
-
Moja Nelcia/Ninka ma tam głowę, a między moimi żebrami nóżki. A ruchy ciągle czuję tam na dole. Doktor powiedział, że tak zarzuca nogami mocno -
Dzięki. Może to nic złego ale ponieważ czuję Go tak nisko pierwszy raz to się zastanawiam czy to normalne. Oby tylko te bóle i "skurcze" przeszły ..
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja z innej beczki, proszę o porade b widzę, że dużo z was się urządza lub urządzało, czy dobrym pomysłem jest połączenie w salonie z jadalnią mebli drewnianyh, np stół krzesła z metalowymi np regał na książki, stolik kawowy?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59902658/ -
Amy wrote:Mantissa
ale jesteś drobna!!
na ciebie się pedofile mogą rzucić bo wyglądasz jakbyś miała 15 latstrzeż się !
dopiero z góry widać, że jest tam jakiś dzidziuś
Hehe, dobra, będę się pilnować.Chociaż już stara dupa ze mnie.
Robotka, nie słoniuj mi tu. U Ciebie to ruga ięża, więc masz wymówkę.Mnie chłopy w domu i tak od grubasów mendy wyzywają.
To teraz pomyślcie, że moja mama była tak drobna, że na koniec ciąży miała niewiele większy brzuch. No ale ja się urodziłam miesiąc za wcześnie i ważyłam 2,300.
A w ogóle tu znalazłam fajne bluzki na fejsie, ale kurczę dość drogie są, w granicach stówki. ;/ ale podrzucam.
https://www.facebook.com/MinePineBaby?fref=nf
Dziewczyny, a macie jakieś sprawdzone przepisy na pierniki? Bo chętnie bym zrobiła na święta, ale jak robiłam raz w życiu to mi kamienie wyszły.Ile to tak wcześniej trzeba zrobić?
FASIA, kocham ptysie! Próbowałam zignorować, żeby nie nabrać ochoty, ale mi nie pozwoliłaś.Ja zajadam rurki nadziewane z Biedry. W Biedrze obniżki na ciacha.
I ja tam dzidziola w głębi nie czuję, bo go wcale nie czuję, tylko jak mnie puka. Jak się rusza to nie. -
FASIA ja jestem bardzo przewrazliwiona na tym punkcie... jak Ci to nie mije do jutra to na Twoim miejscu poszlabym do lekarza, u mnie bylo podobnie jak sie zaczela skracac szyjka przed porodem, ale PRZED PORODEM, teraz jescze sie skracac nam nie moze.
-
Gosha wrote:FASIA ja jestem bardzo przewrazliwiona na tym punkcie... jak Ci to nie mije do jutra to na Twoim miejscu poszlabym do lekarza, u mnie bylo podobnie jak sie zaczela skracac szyjka przed porodem, ale PRZED PORODEM, teraz jescze sie skracac nam nie moze.
No u mnie jest ciągle realne zagrożenie skracaniem się szyjki. Byłam na wizycie w środę. Lekarka badała i mówiła, że szyjka jest ok. Nie mierzyła jej co prawda no ale raczej się zna na rzeczy. Jak mi nie przejdzie do jutra to do szpitala będę jechać żeby sprawdzić ..
MANTISSA jak bardzo rzadko jem słodycze, a jeszcze rzadziej ptysie ale tak na mnie patrzyły w sklepie i krzyczały "weź mnie, zjedz mnie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:09
mantissa lubi tę wiadomość
-
KASIAB wrote:dziewczyny ja z innej beczki, proszę o porade b widzę, że dużo z was się urządza lub urządzało, czy dobrym pomysłem jest połączenie w salonie z jadalnią mebli drewnianyh, np stół krzesła z metalowymi np regał na książki, stolik kawowy?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59902658/
Ja bardzo lubię łączenie różnych stylów, materiałów i faktur. Także jak dla mnie super -
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:No to pewnie nic takiego tylko maluszek tam na dole sie rusza
Mam taką nadzieję. Wcześniej nie miałam takich prądów tam w środku więc pytam po prostu co to może być, Wy bardziej doświadczonea ten ból na pewno minie, wzięłam nospę, jak nie przejdzie to jeszcze jedną i musi być dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny