Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:No u mnie jest ciągle realne zagrożenie skracaniem się szyjki. Byłam na wizycie w środę. Lekarka badała i mówiła, że szyjka jest ok. Nie mierzyła jej co prawda no ale raczej się zna na rzeczy. Jak mi nie przejdzie do jutra to do szpitala będę jechać żeby sprawdzić ..
MANTISSA jak bardzo rzadko jem słodycze, a jeszcze rzadziej ptysie ale tak na mnie patrzyły w sklepie i krzyczały "weź mnie, zjedz mnie"
Fasia egzekwuj mierzenie szyjki dobra rada mojej kuzynki której tez mówiono ze wszystko jest ok a nie było. Jak nie wiemy na bieżąco ile ma szyjka to lekarz nie jest w stanie szybko zorientować się SE szyjka się skraca a jak wiesz ile dokładnie ma mm to możesz wychwycić najmniejsze jej skracanie.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:FASIA w rodzinie nie bylo przypadkow autyzmu. Tak sie poprostu zdarza, a tyle ile lekarzy tyle opinii poczawszy od jedznia tunczyka w ciazy (o rtec chodzi) konczywszy na szczepieniach...
-
nick nieaktualnyGosha wrote:tak chodzi tez o szczepienia, jesy udowodnione zwiazek autyzmu ze szcepieniami, ale nikt konkretnie nie jest w stanie stweirdzic skad sie bierze. Dlatego teraz tak duzo kobiet nie szczepi swoich dzieci
A ryb trzeba jesc duzo, a w ciazy unikac tych co wciagaja za duzo rteci, czyli np tunczyka -
nick nieaktualnyGosha wrote:Dlatego ja swojego teraz szczepic nie bede, tylko te pourodzeniowe w szpitalu i ta teraz w 28 tyg ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:33
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja nie szczepie .tylko na wzw typu B przed pojsciem do przedszkola .
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Ale po porodzie i tak zasczepia dzidzie w szpitalu, na to nie bedziemy mialy wplywu, smutne to. Ale potem ja juz na nic nie zasczepie maluszka... juz wiem jak to zrobic, hihi Bo i w Polsce i tu w Hiszpanii szcepienia sa obowiazkowe co oznacza ze podlega karze jak nie bedziesz dziecka na szcepienia prowadzac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem juz po usg
dzidzia ladna, zdrowa i baaardzo ruchliwa! i uwaga uwaga !!!!!!!!!!! mamy dziewczynke!!!!!!
Angela89, Gosha, sylvia007, MartaAlvi, Lali, mantissa, Krysti, Dajana28, Hela85, Eweliśka, Fasia, Rudzia, KasiaKwiatek, mimka84, Ewelcia, liloe, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny