Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Wercia to ten Twój awatarek zadziałał
Gratulacje!
A ja słyszałam, że już definitywnie obalono związek szczepień z autyzmem. Ale nie znam się na tym, więc nie wiem. Ja na obowiązkowe będę szczepi. Nic ponadto.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dajana, jak masz ochotę to wpisz się na listę, bo chyba cię nie ma.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Aw0w6XJi0nwC4zxawp9ySVj1DgFL0LsWRE0Ukuocurs/edit#gid=0
Dajana, masz niedoczynnosc tarczycy? Lekarz ci kazał jod przyjmowac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:14
-
mantissa wrote:Dajana, jak masz ochotę to wpisz się na listę, bo chyba cię nie ma.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Aw0w6XJi0nwC4zxawp9ySVj1DgFL0LsWRE0Ukuocurs/edit#gid=0
Dajana, masz niedoczynnosc tarczycy? Lekarz ci kazał jod przyjmowac?
Tak cały czas przyjmuję jod. odkąd zaczęliśmy starania przyjmowałam euthyrox N25 półtora tabletki i 100 jodu a tera biorę 50 euthyrox'u i 150 jodu no i witaminy specjalne szukałam i znalazłam jedyne w których nie ma jodu - elevit pronatal - szkoda tylko ze 50 zł za 30 szt
aa tak mam niedoczynność tarczycy - a dokładnie autoimmunologiczna choroba tarczycy... to zawsze pisze dla lekarki kierującej ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:20
-
nick nieaktualnyw Polsce też można dziecko nie zaszczepić na nic po porodzie, trzeba do szpitala na porodówkę przyjechać z odpowiednim pismem i nic nie zrobią, mam wielu znajomych, zwłaszcza lekarzy którzy znają tę procedurę i nikt się ich nie czepia, były miny i komentarze w szpitalu i tyle, jakby ktoś chciał wiedzieć dokładnie co i jak należy załatwić to popytam o szczegóły
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDajana28 wrote:Lekarka pytała czy ruchy czuję - ale niestety jeszcze nie - mogę Wam pozazdrościć tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:22
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mój mąż też jest inny w pracy, a inny po pracy. Mówi że to co się dzieje w pracy zamyka w szafce na ubrania ubiera swoje ubrania i wtedy jest mężem.
Nie raz poopowiada mi co się dzieje i w ogóle ale nie jakieś tam straszne rzeczy.
Jego koledzy też są normalni - choć ma jedna koleżankę (babochłopa) z która studiował no i polazła za nim do policji bo bardzo w nim była zakochana ( nigdy tego nie odwzajemnił, nawet powiedział jej wprost że nie ma szans) - dziewczyna mnie nie lubi za to że jestem.Jak się dowiedziała że tak szybko się chajtamy to go odciągała od tego pomysłu. Ona ma faceta to i tak dalej widać że coś do mojego męża czuje - najgorzej ze nikt z nią nie chce pracować i mój jako jedyny o dobrym sercu się zgadza na nią. Tak jak się dogadywali od momentu kiedy dowiedziała się że będzie mój P. będzie tatą zaczęła jakieś fochy strzelać. P. coś poburkiwał że będzie chciał pracować z kimś innym bo jej ma dosyć.
takie jest moje zdanie :] i wszyscy policjanci niestety to potwierdzają :]
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:ja nie toleruję BAB w mundurówce - czy mężatka czy wolna one zawsze szukają bolca :]
takie jest moje zdanie :] i wszyscy policjanci niestety to potwierdzają :]i mężatką jest ,zdaje mi się ze nie wszystkie takie są .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:24
-
Dajana28 wrote:Tak cały czas przyjmuję jod. odkąd zaczęliśmy starania przyjmowałam euthyrox N25 półtora tabletki i 100 jodu a tera biorę 50 euthyrox'u i 150 jodu no i witaminy specjalne szukałam i znalazłam jedyne w których nie ma jodu - elevit pronatal - szkoda tylko ze 50 zł za 30 szt
aa tak mam niedoczynność tarczycy - a dokładnie autoimmunologiczna choroba tarczycy... to zawsze pisze dla lekarki kierującej ...
Kurczę, bo ja tez biorę euthyrox, ale zaden z ginów nie kazal nic brac dodatkowo, nie mowili tez ze mam isc do endokrynologa. znaczy teraz zmienilam i ten ostatni mowil, ze mogę skontrolowac, ale stwierdzilam, ze skoro mam miesiac do wizyty na NFZ to juz poczekam. Mam nadzieję, ze nie zaszkodzilam maluchowi.