Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Fasia ile maja w udach te spodnie i na tej granicy co panel sie zaczyna???bo przewaznie tu sa na mnie luzne, te leginsy co z twojej aukcji sa na mnie w udach i tylku luzne wlasnie, jak by dobre byly to bym od ciebie odkupila bo skracać i tak kazde musze:)
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti ty tu amy nie podburzaj
hahaha dziewczyny mam takie skroty na pqpierze z usg ... FL30.9mm HC 167.2MM I AC 148.9mm co to jest?
hehehe mnie akurat w tym temacie cieżko podburzyćnic mnie nie zaskoczy i nic mnie nei zdziwi
to mundurówka
mało jest kobiet które polecą w tango z mundurowym?
a obrączka? walić obrączke
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:No właśnie sobie przypomniałam ze twój policjant ,ale nie każdy taki jest przeciez
Mnie nic nie zdziwinie bronię absolutnie swojego męża - faceci mają troszkę inaczej niż my
oni nie zdradzają sercem tylko fiutem
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak zrobię - poczekam do rana i jak nie przejdzie to do szpitala pojadę sprawdzić albo do mojej gin zadzwonię. Póki co nie chcę jechać, bo boli tylko jak się ruszam. jak leżę i nic nie robię to jest ok.
IWONKA już mierzę, chwilka -
Dajana28 wrote:ja tak z innej paki...
kurczę... dumam i dumam
z dzisiejszej wizyty nie było fotki tylko biometria
no i nie wiem czy tu jest gdzieś ile cm ma moje dziecko ??
pomożecie ??
tu link --> http://zapodaj.net/552849817388e.jpg.html
a tu znalazłam stronę na której są skróty ale "wzrostu" nie widzę
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/usg-w-ciazy-interpretacja-wyniku-rozszyfruj-skroty-w-opisie-usg_35862.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:03
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dajana, jak chcesz sobie np. biometrię porównać, to ja mam w swoim wykresie wyniki mojego synusia z 17t6d. Całkiem zbliżone.
Tylko mój zawsze lekko wystaje ponad normę jeśli chodzi o obwód brzuszka. Grubas jeden. Ale lekarz nic nic nie mówił, więc to się chyba wyrówna z czasem. Mam nadzieję...
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia ja myślę, że to dzidzuś, też mam takie napierania i twardnienia mega, boli jak wstaję bo wtedy napinają się mięśnie i tym bardziej czuć. Maluchy są ruchliwe, miejsce wykorzystują coraz bardziej, przybierają sobie różne pozycje i usadawiają gdzie chcą. Mój czasem zlezie na jedną stronę to czuję gulę twardą po prawej na dole, a jak nacisnę brzuch z lewej to miękko i pusto tam
-
nick nieaktualny
-
IWONKA - udo na płasko od krawędzi do krawędzi 20cm, w pasie na wysokości guzika po linii prostej 39cm. Wszystko razy dwa. Chcesz zdjęcie w którym miejscu dokładnie mierzyłam?
-
KasiaKwiatek - tak, wiem że to dziecko, już tego się nauczyłam że ta twarda gula co to się przemieszcza to synuś ale dodatkowo ten ból .. troszkę mnie to niepokoi no ale nie panikuję, poczekam do rana
-
Wzięłam już nospę, leżę odpoczywam. Mam możliwość żeby zadzwonić ale nie chcę panikować, gdyby bolało również podczas leżenie to już dawno bym dzwoniła. Poczekam do rana.
Dzieki za troskę :*mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny