X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:41

• Fasia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    no oki to i dobrze bo nie beda sie pylic:)a rozciagliwe jeszcze sa sporo czy tylko troche???

Jeszcze troszkę. To tak ciężko zmierzyć. Jak wsadzam dłonie w nogawki to jeszcze troszkę się rozchodzą :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Hmm ja bym chciała wiedzieć. Ale byłam zdradzona i uwierzcie to się da wyczuć kiedy facet kręci zwłaszcza jak się zna długo. Ja wiedziałam od początku kiedy mnie zdradzał. Inaczej się zachowuje człowiek wtedy.
    pewnie, że inaczej dlatego się nigdy nie odważyłam skorzystać z propozycji byłego :P
    za dużo mam do stracenia :P
    ale powiedziałam, ze jak mój mnie zdradzi - to nie będzie rozwodu zrobię to samo, dlaczego miałabym nie skorzystać?? rozwód to ostateczność :D wystarczy wyrównać rachunki :D

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:41

Amy lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:25

Hela85, mimka84, Fasia, Dajana28, Amy, Agucha, KasiaKwiatek, Angela89, Krysti, Rudzia, mantissa, MartaAlvi, Lali, weronika86, sylvia007, liloe lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia gratuluję!!!

Ewelcia lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Dajana28 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tam bym się nie zastanawiała kto winny ;)
    najpierw ona żeby on to widział a potem on ;)
    ja już mojego ostrzegłam że w razie co to krew się poleje i lepiej niech nie próbuje :P

hehehe :D

5djy3e3kdjye8eg7.png
    mhsve6ydkn32ruan.png
    ug37e6yd2qv3521w.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dokładnie, dlatego twierdzę że jedna dupa może siedzieć sobie na komisariacie :P A tak innej roboty dla nich tam nie widzę. Później tylko w mediach pojawiają się filmiki gdzie sobie policjanci rady nie mogą dać - a zazwyczaj jest tak że jest z nimi baba.
    Ostatnio oglądałam wywiad ze starym policjantem i on właśnie mówił, że od jakiegoś czasu w grupie AT w warszawie zaczęły pojawiać się kobiety - wiadomo po co - rozpreaszały kolegi, jak jeździli na szkolenia to im się pchały do łóżka i w ogóle.. mężatki, nie mężatki (zresztą tak jest nie tylko na szkoleniach mundurówek) i szybko zmienili wytyczne dla pracowników AT, już kobiet tam nie ładują... bo to się nei sprawdziło, zaraz zachodziły z kolegami w ciąże i były problemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 19:42

Amy lubi tę wiadomość

• Dajana28 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia gratuluję !!

5djy3e3kdjye8eg7.png
    mhsve6ydkn32ruan.png
    ug37e6yd2qv3521w.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWELCIA gratuluję chłopaków! A na kucyki i warkoczyki przyjdzie czas :)

Dzięki, dlatego też chcę do rana poczekać, bo jak leżę jest lepiej

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    O matko nadrobić się Was nie da :P Skończyłam Was czytać przed gabinetem lekarskim i dobrze bo jakbym troszkę więcej poczytała to kto wie co w tym gabinecie by się działo - mam przystojnego lekarza :P

AMY- jesteś debeściarska :) Jak tak Was poczytałam to mi się humor poprawił :)

Jestem po usg, niestety na połówkowe jeszcze za wcześnie ale większość już dało się u maluchów zmierzyć. Troszkę się rozczarowałam (tak wiem głupia jestem) bo okazało się że będziemy mieć dwóch synów...a ja tak marzyłam o warkoczykach, kucyczkach itp ale poczytałam Was trochę i od razu mi lepiej...przynajmniej nie będę musiała cnoty dziewczynek pilnować :P

Fasia mi też tak mocno brzuch twardnieje i strasznie boli, od kilku dni. Lekarz dziś wszystko sprawdził i powiedział że tak będzie bo więzadła pracują, mięśnie się rościągają itp. Jeśli to będą krótkie twardnięcia brzucha i ból a później przerwa i powtórka tzn że coś się dzieje i wtedy na izbę, chociaż wiadomo zawsze lepiej sprawdzić.
    heeh dzięki :P
    dwóch synów??? jaaaaaaaaaaaaaaaa zazdroszczę:D co może być lepszego od syna? dwóch synów :D meeeeeeeeeeeeeeeeeeegaaaa wiadomość :D gratuluję i CIESZ SIĘ! :D żaden z nich nei rozłoży nóg na pierwszej randce :P

mimka84, Dajana28, Ewelcia, Hela85, mantissa, Krysti, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:14

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia gratulacje!!!
    Dwóch synów, no to tata pewnie dumny, taki podwójny cud :D

weronika86 lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:25

• mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:46

Dajana28, Amy, Ewelcia lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Powiem Ci jak mój eks mnie zdradził jakoś mnie udobruchał i pogodziliśmy się. Prawda jest taka że ja później też kogoś sobie znalazłam. Żałuje tylko że dalej wybierałam eksa bo tamten fajnym gościem był. Ale to masakra była i miałam dosyć i wszystko się skonczyło. Dobrze bo mam teraz super męża odpowiedzialnego i kochającego - tamten wieczne dziecko na garnuszku rodziców.
    Teraz rodzinę ma dziecko - i do mnie ostatnio wypisywał i liczył chyba że mi sie nie układa. Nawet znajomi mówią że on do rodziny nie dorósł bo ciągle na balety lata.

no i widzisz, miałabyś ciulowatego mężą :D a takto .... :D nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny.. dobrze, że się rozstaliście :) a zdrady są do wybaczenia :) taka jest miłość :)

• mantissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajana28 wrote:
    a jak mogę zobaczyć Twój wykres??

Jak klikniesz na mój nick to możesz tam przejsc do wykresu i tam trzecia zakładka. Tylko wyniki są w mm, nie w cm. Ale szybciej będzie jak ci tu zdjęcie wrzucę, bo tam tak średnio widać.

http://i62.tinypic.com/1ysj8n.jpg

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaaaaaa ile chłopaków ! Normalnie jak Amy mówi wojna idzie..

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Jaaaaaaaa ile chłopaków ! Normalnie jak Amy mówi wojna idzie..

to chyba nawet nie ja powiedziałam tylko Ida o ile dobrze pamiętam :D
    ale pewnie idzie :D niech idzie nich się munduróki wykażą :P

Ida lubi tę wiadomość

‹‹ 1037 1038 1039 1040 1041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ