Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:no oki to i dobrze bo nie beda sie pylic:)a rozciagliwe jeszcze sa sporo czy tylko troche???
Jeszcze troszkę. To tak ciężko zmierzyć. Jak wsadzam dłonie w nogawki to jeszcze troszkę się rozchodzą -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Hmm ja bym chciała wiedzieć. Ale byłam zdradzona i uwierzcie to się da wyczuć kiedy facet kręci zwłaszcza jak się zna długo. Ja wiedziałam od początku kiedy mnie zdradzał. Inaczej się zachowuje człowiek wtedy.
za dużo mam do stracenia
ale powiedziałam, ze jak mój mnie zdradzi - to nie będzie rozwodu zrobię to samo, dlaczego miałabym nie skorzystać?? rozwód to ostatecznośćwystarczy wyrównać rachunki
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Dokładnie, dlatego twierdzę że jedna dupa może siedzieć sobie na komisariacie
A tak innej roboty dla nich tam nie widzę. Później tylko w mediach pojawiają się filmiki gdzie sobie policjanci rady nie mogą dać - a zazwyczaj jest tak że jest z nimi baba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:O matko nadrobić się Was nie da
Skończyłam Was czytać przed gabinetem lekarskim i dobrze bo jakbym troszkę więcej poczytała to kto wie co w tym gabinecie by się działo - mam przystojnego lekarza
AMY- jesteś debeściarskaJak tak Was poczytałam to mi się humor poprawił
Jestem po usg, niestety na połówkowe jeszcze za wcześnie ale większość już dało się u maluchów zmierzyć. Troszkę się rozczarowałam (tak wiem głupia jestem) bo okazało się że będziemy mieć dwóch synów...a ja tak marzyłam o warkoczykach, kucyczkach itp ale poczytałam Was trochę i od razu mi lepiej...przynajmniej nie będę musiała cnoty dziewczynek pilnować
Fasia mi też tak mocno brzuch twardnieje i strasznie boli, od kilku dni. Lekarz dziś wszystko sprawdził i powiedział że tak będzie bo więzadła pracują, mięśnie się rościągają itp. Jeśli to będą krótkie twardnięcia brzucha i ból a później przerwa i powtórka tzn że coś się dzieje i wtedy na izbę, chociaż wiadomo zawsze lepiej sprawdzić.
dwóch synów??? jaaaaaaaaaaaaaaaa zazdroszczęco może być lepszego od syna? dwóch synów
meeeeeeeeeeeeeeeeeeegaaaa wiadomość
gratuluję i CIESZ SIĘ!
żaden z nich nei rozłoży nóg na pierwszej randce
mimka84, Dajana28, Ewelcia, Hela85, mantissa, Krysti, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Powiem Ci jak mój eks mnie zdradził jakoś mnie udobruchał i pogodziliśmy się. Prawda jest taka że ja później też kogoś sobie znalazłam. Żałuje tylko że dalej wybierałam eksa bo tamten fajnym gościem był. Ale to masakra była i miałam dosyć i wszystko się skonczyło. Dobrze bo mam teraz super męża odpowiedzialnego i kochającego - tamten wieczne dziecko na garnuszku rodziców.
Teraz rodzinę ma dziecko - i do mnie ostatnio wypisywał i liczył chyba że mi sie nie układa. Nawet znajomi mówią że on do rodziny nie dorósł bo ciągle na balety lata.
no i widzisz, miałabyś ciulowatego mężąa takto ....
nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny.. dobrze, że się rozstaliście
a zdrady są do wybaczenia
taka jest miłość
-
Dajana28 wrote:a jak mogę zobaczyć Twój wykres??
Jak klikniesz na mój nick to możesz tam przejsc do wykresu i tam trzecia zakładka. Tylko wyniki są w mm, nie w cm. Ale szybciej będzie jak ci tu zdjęcie wrzucę, bo tam tak średnio widać.
http://i62.tinypic.com/1ysj8n.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny