Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Jak kocha to nie zdradzi ,na co ma to robic .
może nawet kochaćzdrada nie ma związku z tym czy się kocha swoją żonę czy nie
Ich mózg troszkę inaczej pracuje. Do niedawna myślałam dokłądnie tak jak tyale koledzy z pracy otworzyli mi oczy i już się nei zapieram "mój mąż jest inny, kocha mnie, nigdy by mnie nie zdradzi", bo mogłabym stracić rękę ;P
jak tego nie zrobi super - a jak zrobi - w ogóle mnie to nie zdziwi :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:22
mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Amy jestem dokładnie tego samego zdania że bab nie powinno być w mundurach - jedynie kobiety które by jeździły do gwałtów lub takich spraw.
Co do bab to ostatnio była u nas impreza typowo policyjna i były 2 dziewczyny plus ten babochłop. I ogólnie te dwie młode i jedna zarywała do zastępcy kierownika. Kiedyś widziałam jak podjechał radiowóz pod moją pracę i facet miał obrączkę i jego koleżanka też obrączke miała go smyrała po uchu ( wiadomo jest że małżeństwa nie mogą razem pracować ) to myślałam że zaraz ją osobiście walne
Po drugie jak widzę chucherka takie jak były u mnie w domu te 2 to twierdzę że jak one mają kogoś nawet obezwładnić - powinny być jakieś standardy wzrostowe i wagowe u kobiet brane
Mojej chrzestnej mąż już emerytowany policjant też jest tego zdania że baby powinny siedzieć jak już za biurkami a na pewno nie wychodzić na ulice.
hehe no dokładnie co taka policjanta powie gwałciciwlowi? Panie dlaczegoś pan to zreobił tej dziewczynie? tam trzeba chłopa, który go sprowadzi do parteru przywali kilka razy w ryj i zawiezie na komende
Jaką misję mają baby w policji?chyba tylko właśnie łóżkową
POmyłka totalnaweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:może nawet kochać
zdrada nie ma związku z tym czy się kocha swoją żonę czy nie
Ich mózg troszkę inaczej pracuje. Do niedawna myślałam dokłądnie tak jak tyale koledzy z pracy otworzyli mi oczy i już się nei zapieram "mój mąż jest inny, kocha mnie, nigdy by mnie nie zdradzi", bo mogłabym stracić rękę ;P
jak tego nie zrobi super - a jak zrobi - w ogóle mnie to nie zdziwi :]Amy lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:kurcze to faktycznie by byly dobre na mnie, rozumiem uda w najszerszym miejscu a pas wlasnie o ten wymiar mi chodzilo
getry w udzie maja 22cm i sa na mnie luzne a w pasie 40 i moglyby byc mniejsze:)to wychodzi na to ze moglyby byc dobre na mnie te twoje spodnie:)to chcesz je sprzedac????
Chętnie bym je zostawiła no ale nie wyszłam w nich nawet razubrałam i jak chciałam wyjść to uznałam, że za ciasne jednak w udach hehe
jeśli chcesz to pewnie
one nie są takie bardzo woskowane, tzn nie świecą się mocno, nawet mają dość delikatny połysk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Dajana, jak chcesz sobie np. biometrię porównać, to ja mam w swoim wykresie wyniki mojego synusia z 17t6d. Całkiem zbliżone.
Tylko mój zawsze lekko wystaje ponad normę jeśli chodzi o obwód brzuszka. Grubas jeden. Ale lekarz nic nic nie mówił, więc to się chyba wyrówna z czasem. Mam nadzieję...
a jak mogę zobaczyć Twój wykres?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Prawda jest taka że facetowi nie można ufać w 100% w sumie chyba nikomu nie można - nawet samemu sobie.
Mi mój poprzedni a byliśmy już zaręczeni mówił że nigdy mnie nie zdradzi nigdy nie zostawi - jakbym wierzyła to też bym reki nie miała.
I nie ma wyjątków to sa faceci oni mają swoje potrzeby i jak ich np nie dostaną to pójdą szukać. Czysto fizycznie bez uczuć. Baba zdradzi bo nie brakuje jej seksu a czułości której nie dostaje od męża np.mamy inne powody zdrad
i też nie ufam do końcaDajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mi chodzi bardziej że baby są potrzebne do kobiet które zostały zgwałcone. Moja bardzo dobra koleżanka ze studiów została zgwałcona, jej mama zadzwoniła na policje mówiąc że jej córka została zgwałcona - i kto przyjeżdża dwóch facetów i jak oni mają z nią gadać ? No dla mnie nie porozumienie. Dobrze że moja koleżanka była na tyle silna i powiedziała że z nimi pogada. Gnoja znaleźli w ciągu 24 godzin.
przyznaję że przeczytałam tylko o gwalcicielu i nie doczytałam bo mi mąż zaglądał w komputeri odpisałam nie czytając ponownie
sorki
No od tego to jest policyjny psycholog - więc najlepiej kobietaz tym, że ci psycholodzy to tylko 7-15 więc lipa :]
-
nick nieaktualny