Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Fasia to ja bym byla zainteresowana tymi spodniami jak chcesz je dalej sprzedac:)
Pasuje Ci 50zł? Nie wiem ile za przesyłkę się płaci, bo rzadko coś wysyłamAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:
Fasia handlarka
Oj tamKupiłam fajne gacie ale okazało się, że mam za duże uda do nich
A Iwonce pasują więc czemu nie i tak je miałam na allegro wystawiać
iwonka1077, Amy lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Pasuje:) przesylka cos kolo 8-10zl jakos tak pocztą polską, to jak z kasa i adresem jakies prywatne wiadomosci mozna tu wysylac???
Musisz kliknąć w Fasi nick i dodac do przyjaciółek. Jak zaakceptuje, to wtedy możesz wiadomości wysyłac.Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Heheh witam was mam takie pytanko mam w okół brodawek taką otoczkę siną to chyba normalne co ? tak naokoło brodawki cienka linia taka sina dotykałam ale nic a nic nie boli także chyba normalka.
A i drugie pytanie czy wiecie co to może być mam w sutkach takie jakby strupki hmm koloru ropy takie żółtawe.Nigdy nie miałam z piersiami problemów typu ból,swędzenie itd ale te strupy w sutku mam i np kiedy się kąpie i piersi się namoczą mogłabym to wyskrobać wtedy widać no skóre sutka także nie wiem czy to jakies zapalenie... Kąpie się codziennie ,codziennie myje piersi nie omijam ich ale nie wiem skąd to mam .A mam to z dobre pół roku.Także od ciąży to nie jest ,bo miałam prędzej już nic z tym nie robiłam,bo nigdy nic z piersiami nie miałam.Guzków czy bóli itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 21:05
-
MłodaDama wrote:Heheh witam was mam takie pytanko mam w okół brodawek taką otoczkę siną to chyba normalne co ? tak naokoło brodawki cienka linia taka sina dotykałam ale nic a nic nie boli także chyba normalka.
A i drugie pytanie czy wiecie co to może być mam w sutkach takie jakby strupki hmm koloru ropy takie żółtawe.Nigdy nie miałam z piersiami problemów typu ból,swędzenie itd ale te strupy w sutku mam i np kiedy się kąpie i piersi się namoczą mogłabym to wyskrobać wtedy widać no skóre sutka także nie wiem czy to jakies zapalenie... Kąpie się codziennie ,codziennie myje piersi nie omijam ich ale nie wiem skąd to mam .A mam to z dobre pół roku.Także od ciąży to nie jest ,bo miałam prędzej już nic z tym nie robiłam,bo nigdy nic z piersiami nie miałam.Guzków czy bóli itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 21:05