Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MłodaDama wrote:Heheh witam was mam takie pytanko mam w okół brodawek taką otoczkę siną to chyba normalne co ? tak naokoło brodawki cienka linia taka sina dotykałam ale nic a nic nie boli także chyba normalka.
A i drugie pytanie czy wiecie co to może być mam w sutkach takie jakby strupki hmm koloru ropy takie żółtawe.Nigdy nie miałam z piersiami problemów typu ból,swędzenie itd ale te strupy w sutku mam i np kiedy się kąpie i piersi się namoczą mogłabym to wyskrobać wtedy widać no skóre sutka także nie wiem czy to jakies zapalenie... Kąpie się codziennie ,codziennie myje piersi nie omijam ich ale nie wiem skąd to mam .A mam to z dobre pół roku.Także od ciąży to nie jest ,bo miałam prędzej już nic z tym nie robiłam,bo nigdy nic z piersiami nie miałam.Guzków czy bóli itd.
Wszystko jest normalne - ciemna otoczka i zachnietę mleko/siara w sutkachteż tak mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Apropos oglądałam staniki z Alles na allegro do karmienia i są prześliczne. Mierzyłam swoje stare z tej firmy (mam dwa) i leżą idealnie, ale i tak chyba zamówię sobie chociaż jeden bo się normalnie zakochałam.
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Apropos oglądałam staniki z Alles na allegro do karmienia i są prześliczne. Mierzyłam swoje stare z tej firmy (mam dwa) i leżą idealnie, ale i tak chyba zamówię sobie chociaż jeden bo się normalnie zakochałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 21:18
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:05
Fasia, Krysti, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no sa i ladne tez tylko trzeba poszukac no wiadomo ze mnie kolorow do wyboru ale i kolorowo mozna ubrac fajnie i nie musi wygladac jak baba:)
-
Mój pierwszy łyk alkoholu w wieku 14 lat masakra patologia ... kuzynki mnie poczęstowały hehe drinka sobie piłam z sokiem pomarańczowym
-
iwonka1077 wrote:a jaki rodzaj masz ja takie bawelniany jak kupilam to mi sterczal ja bardziej okragle piersi mam i ciezko bylo z tych ciazowych do karmienia mi znalesc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 21:25