Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:woooow to jaki jest Twój mąż
opisz
az jestem ciekawa bo w sumie odrzuciłaś wszystko o czym była dziś mowa
. Nie, nie, takich tez nei lubie
. Wybredna jestem haha
Ma wlosy, ale nie dlugie, takie zwykle, ale nie na jeza.
Jest bardzo dobrze zbudowany, ma kaloryfer na brzuchu i zadnego tam tluszczyku (panow z brzuszkiem tez nie lubie). Na silowni byl moze pare razy w zyciu. Tak go poprostu natura obdazyla
, jak studiowal fizjoterapie to sie na nim anatomii koledzy i kolezanki uczyli
.
Robotka1, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A o wojskowych mam nie dobre zdanie. Niestety, wychodzi z nich ten pseudo ład i lubią się rządzić. Do tego to słownictwo... No ale nie mamy z mężem wyjścia, musimy z dwoma takimi współpracować - mąż prowadzi z nimi firmę...
Ale to kompletnie ludzie inni niż my.
dlatego na początku nie cierpiałam mundurowych bo myśleli co to oni nie są, tzn wydaje mi się że większość tak myśli. nie wiem od czego to zależy, mój mąż też taki był, lubił korzystać z tego że się podoba:P
PSOTKA no wiem wiem:) najważniejsze że ma kaloryfer
PEEES mój mąż jest mega porządnicki co mi się podoba bardzo bo dużo robi hm....za mnie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:23
Amy lubi tę wiadomość
-
Cześć zbereźnice wstrętne!
Jak zobaczyłam, że mam ponad 20 stron do nadrobienia to postanowiłam przeczytać ostatnie 3 - guzik tam! tak mnie wciągnęła Wasza gadka ze chyba wszystko przeczytałam
Uśmiałam się dzisiaj z Was nieźleDałyście czadu!
Amy, Robotka1, Fasia, mantissa, liloe, weronika86, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mimo poznania wielu wad mundurowych to na całe szczęście nie wrzucam ich do jednego wora, mają też wiele zalet i cech które mnie strasznie pociągają :] poza tym na całe szczęście każdy z nich był inny
mój mi się trafił jak ślepej kurze ziarnoi na całe szczęście jeszcze nie przesiąkł całą tą milicyjną otoczką
nie przenosi pracy do domu, nigdy na mnie nie nakrzyczał, nigdy na mnei nie podniósł ręki, nigdy mi nie zrobił żadnej krzywdy( a szkoda
)
Mam nadzieję, że się to nigdy nie zmieni
a jak zmieni to poczuje twardą rękę żonyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 16:28
Fasia, Lwica, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:, nigdy na mnie nie nakrzyczał, nigdy na mnei nie podniósł ręki, nigdy mi nie zrobił żadnej krzywdy( a szkoda
)
Mam nadzieję, że się to nigdy nie zmieni
a jak zmieni to poczuje twardą rękę żony
nigdy kochananigdy!
mam to samo zdanie. znam i takich i takich, i są na prawdę różniAmy, Fasia lubią tę wiadomość
-
Bo facetów nie można wrzucać do jednego wora. Ja mam cudownego męża. Nie zamieniłabym Go nigdy na nikogo innego
to człowiek o złotym sercu, nie znam drugiej tak dobrej z natury osoby jak On
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:nigdy kochana
nigdy!
mam to samo zdanie. znam i takich i takich, i są na prawdę różni
ale np policjanci i wojskowi się różnią... mimo, że i tu i tu dyscyplina to policjanci np są łątwiejsi do "urobienia".
Byłąm z jednym wojskowym w sumie i nie umiem stwierdzić czy to reguła, ale on np nigdy nie zmieniał zdania, miał bardzo twarde zasady
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:To było najciekawsze 20 stron tego forum
Fasia mam pytanko jakie to byly te spodnie woskowane co kupowalas i jaki rozmiar???? -
nick nieaktualnyFasia wrote:Bo facetów nie można wrzucać do jednego wora. Ja mam cudownego męża. Nie zamieniłabym Go nigdy na nikogo innego
to człowiek o złotym sercu, nie znam drugiej tak dobrej z natury osoby jak On
mój też ma bardzo dobre serce - co jest akurat dziwną cechą policjantaale jak mówię - praca to praca, życie osobiste, to życie osobiste
Byłabym nikim bez swojego męża- takie mam poczucie, tzn nie nikim - zerem, tylko z nim po prostu czuję, że żyjęFasia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:nigdy kochana
nigdy!
mam to samo zdanie. znam i takich i takich, i są na prawdę różniAmy lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:heh popieram:)prawie kazda zapomniala o ciazy tylko wspomnienia:)
Fasia mam pytanko jakie to byly te spodnie woskowane co kupowalas i jaki rozmiar????
Dokładnie te http://allegro.pl/hm-mama-spodnie-woskowane-czarne-rurki-nowe36-i4752485979.html
Rozmiar S. Są fajne ale w udkach za małe -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A ją znam chyba z 30 policjantów tak dość dobrze i to jest tak, że oni przed ludźmi takich widzieli zrywają, a jak mają rodzinę i dzieci to przy nich takie słodziaki-szczeniaki
w pracy twardziele a za rodzinę życie odda i się tej miłości nie wstydzą
zresztą to cecha prawie każdego mężczyzny
ale oczywiście jak w każdym torcie orzechowym znajdzie się łupka
sylvia007 lubi tę wiadomość