Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Nic aż tak strasznego nie robiłam - wieku 15 lat poszłam na nocne balety, piłam alkohol w czasie szkoły miedzy lekcjami, nie paliłam - feee
próbowałam zielonego.
I jak Amylubiłam każdego przyszłego kandydata na męża sprawdzić.
No ale skoczyło się to szybko- pewnego razu spotykałam się z wojskowym no i jakoś do gustu mi nie przypadł - lubiłam BDSM no i on cienki był w te klocki i po tamtym razie już się do niego nie odezwałam. Za to on napisał że go zaraziłam ! Jak odczytałam tego sms odrazu zadzwoniłam i spytałam jak czym i o czym on mówi stwierdził że go chorobą weneryczna zaraziłam bo on przeczytał w internecie i ma takie objawy. Powiedziałam że go popierdzieliło i że ma dać mi spokój. Oczywiście ja w panikę wpadłam i odrazu do lekarza poleciałam - zrobiłam wszystkie badania, na wyniki czekałam chyba wietrzność. Byłam zdrowa. Ale nauczkę mam do końca życia. Po nim już byłam grzeczna. Choć złamałam się z moim przyszłym mężem bo już w Zakopanym daliśmy czadu.
-
mimka84 wrote:Pewnie nie mył fiflaka po wszystkim, żeby mieć pamiątkę i mu zapleśniał.
dziewczyny bo przez was zapomniałam dziś na trochę że w ciąży jestem!!!!
WERA z Ciebie też niezłe ZIÓŁKO (ziółko wywołane do tablicy) hehhe
mimka84, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja tak wam dla zmiany tematu dzisiejszy brzucho wstawię, bo już załadowałam.
I w ogóle zobaczcie jak mi już pępek wystaje.
mimka84, Amy, CzaryMary, liloe, Klaudia90, Robotka1, Hela85, Krysti, Fasia, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a miałyscie fajnych tematów nie poruszać, tak prosiłam!!"
Robota pochwał się proszę linkiem do bluzek, bo muszę sobie na gwałt jakąś kupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:13
-
mantissa wrote:To ja tak wam dla zmiany tematu dzisiejszy brzucho wstawię, bo już załadowałam.
I w ogóle zobaczcie jak mi już pępek wystaje.
później sobie obejrzę
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMantissa
ale jesteś drobna!!
na ciebie się pedofile mogą rzucić bo wyglądasz jakbyś miała 15 latstrzeż się !
dopiero z góry widać, że jest tam jakiś dzidziuśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 15:25
mimka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Myślicie że brązowe upławy z rana mogą być następstwem tego że wlazłam wczoraj na orbitrek??
Nie powinno tak być, chyba ze dalas sobie niezly wycisk.
Niestety dzisiaj juz nie posiedze z Wami. Zaraz przychodzi koleżanka a wieczorem idziemy na koncert.
Trzymajcie proszę kciuki za nasze jutrzejsze, poranne połówkowe.Fasia lubi tę wiadomość