Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Kochane jak spanko u was ,bo ja to juz w nocy czujniejsza jestem i spac nie migę czasem ,tak jak by organizm mnie przyzwyczajal na to macierzynstwo to wstawanie w nocy
Ja mam tak samo budze się często potem czasem zasne czasem się tulam resztę nocy a ok 6 to juz wstaje i nie ma mowy na spanieKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja mam tak samo budze się często potem czasem zasne czasem się tulam resztę nocy a ok 6 to juz wstaje i nie ma mowy na spanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 07:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Wlasnie o to chodzi by Polskie bylo ,dziecko musi miec Polskie imię i sliczne jest
niech Szkoty jezyk łamią na tym imieniu
Krysti, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Wczoraj dał nam popis kopal tak ze normalnie do 24 dawal kopy takie ze bylo czuc pod ręką to samo popoludniu sobie kopal :)i dziś juz rano tez aktywny mowię do mojego ze to chyba po tobie taki ruchliwy
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:A tak w ogóle to witam się w 6 miesiącu
wg belly dopiero za tydzien w sobote, ale juz 2 usg potwierdzily ze dziewuszka jest starsza o 3 dni, wiec tego sie trzymam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:a to 6 miesiac od 22 tygodnia jest tak? tak belly pokazuje? to u mnie wg usg w srode zacznie sie 6 miesiac
wg belly dopiero za tydzien w sobote, ale juz 2 usg potwierdzily ze dziewuszka jest starsza o 3 dni, wiec tego sie trzymam
Zaczęty 21 tak jak pokazuje suwaczek tak samo belly widzę liczyKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:jak masz 21 na suwaczku to znaczy ze to pierszy dzien 22ego tygodnia kochana...chyba
Tak takRozpoczęty 22 tydzień już
Za rano jeszcze jest dla mnie na takie skomplikowane obliczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 07:59
Krysti, weronika86, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny