Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dziewczyny, a myśli któraś nad nadaniem imienia synowi imieniem męża?? Mi się to nigdy nie podobało i nawet mnie to śmieszyło. Ale teraz, kiedy kompletnie nic nam nie pasuje do dziecka, zastanawiamy się nad imieniem męża - Mikołaj. I tylko to na razie pasuje...
Ja się zastanawiam i nawet mówiłam swojemu że jak nie dojdziemy do porozumienia to będzie MarcinIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie uważam żeby to był zły pomysł z tym imieniem
)
Moja szwagierka ma męża który dostał imię po ojcu, ojciec jego po swoim ojcu i tak idzie z pokolenia na pokoleniedzieci jeszcze nei mają ale nie sądze by ona tą tradycję pociągnęła bo musiałby być mały Marian
Ida lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry,
my wybieramy sie na jakas wycieczke mala, polazic troche.
Dzisiaj w nocy (tzn. to byla 6 rano ale ciemno jak w nocy;) po raz pierwszy poszlam podjadac do lodowki!
Snilo mi sie, z ejestem biedna i mnie jakis facet dokarmialno i zasnac potem nei moglam bo glodna bylam, musialam wstac i zjesc pol bulki.
A moj suwaczek sie zacina, nie wiem co jest grane. Chyba wroce do starego tylko z innym tlem. Bo ja jeste, 17+4 a na suwaczku jest caly czas 17+2.
A co wy u mnie widzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 10:33
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Dziewczyny, a myśli któraś nad nadaniem imienia synowi imieniem męża?? Mi się to nigdy nie podobało i nawet mnie to śmieszyło. Ale teraz, kiedy kompletnie nic nam nie pasuje do dziecka, zastanawiamy się nad imieniem męża - Mikołaj. I tylko to na razie pasuje...
ja chciałam Ignacy a on nie chce, wczoraj mówi ze mu sie Maksymilian podoba, ale mi nie... Twardy orzech do zgryzienia!
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Moja koleżanka przytyla tylko 6 kg w ciąży i to mając cukrzycę ciążowa. Ja bym max 10-12 kg chciala,nie wiecej;)
-
nick nieaktualny
-
Witaski.
My już ogarnięci i teraz szykujemy obiadek.
Od poniedziałku zaczyna się u nas remont deweloperski, 5 dni bałaganu na 102.
My szkołę rodzenia zaczynamy 08.01 czyli w 29 tygodniu, zajęcia dwa razy w tygodniu po 2h, 1.5 miesiąca trwają zajęcia w Centrum Rodziny na Broniewskiego w Łodzi.Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Witaski.
My już ogarnięci i teraz szykujemy obiadek.
Od poniedziałku zaczyna się u nas remont deweloperski, 5 dni bałaganu na 102.
My szkołę rodzenia zaczynamy 08.01 czyli w 29 tygodniu, zajęcia dwa razy w tygodniu po 2h, 1.5 miesiąca trwają zajęcia w Centrum Rodziny na Broniewskiego w Łodzi.wiesz ile tu ludzi w Ab-den z Łodzi jest od zarypania
ja jak kreatynowe prostowanie robilam yo duzo dziewczyn z łodzi ,rodzinami są normalnie ,nawet z łodzi chlopak mi mieszkanie remontowal tu :)no w brud tych ludzi jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 12:11