X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szkołe rodzenia tez jakiś będe wnet zaczynac w Maternity Hospital myszę zobaczyc w Ksiązeczke ciązy bo mam tam terminy po zaznaczane ,fajna sprawa to jest i mozna duzo osób poznać w swoim wieku ciązy ,midwife mowi ze Polki tez są takze nie będzie mi się nudzić napewno . :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 12:15

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Posprzątałam właśnie cały dom i już chyba nie mam siły na nic, a muszę jeszcze sobie spodnie skróci, te co w poniedziałek kupiłam w h&m.
    Hwesta mi się imię Radek podoba, bo mój mąż się tak nazywa i ja najczęściej mówię do niego Radosław, to tak dostojnie fajnie brzmi :-)

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My początkowo mieslismy wielki problem z imieniem ale jakoś tak zeszło ze będzie Wojtus i wszystkim się podoba wiec zostaje :)

Krysti, Ulka84 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Hej dziewczyny. Posprzątałam właśnie cały dom i już chyba nie mam siły na nic, a muszę jeszcze sobie spodnie skróci, te co w poniedziałek kupiłam w h&m.
    Hwesta mi się imię Radek podoba, bo mój mąż się tak nazywa i ja najczęściej mówię do niego Radosław, to tak dostojnie fajnie brzmi :-)
    Ja tez biorę się za mieszkanie dziś bo w poniedzialek w koncu sofa dojedzie i fotel ::) bo nawet nie mam na czym siedziec jeszcze koce pojde dzis kupic fajne dwa na wieczorne leniuchowanie poduchy do sof ze 6 fajnych no i dywan :) dzis rano mialam drakę bo chcem lodowke niwą a moj mowi ale ona droga jest i się smieje a ja mowię trza wymienic tego zloma bo jak mama zobaczy to powie ze komuna :D bo jest mala i nie ma zamrazalnika i co dziennie kupuje swierze jedzenie a tak bym kupila 10k piersi mięska po mrozila i nie musiala bym latac co dziennie do sklepu :) powiedzial ze kupimy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia Radziu super imię :) wojtuś to samo olcia :) Polskie jednak mają to coś w sobie .

Ola89, sylvia007 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Sylvia Radziu super imię :) wojtuś to samo olcia :) Polskie jednak mają to coś w sobie .
    Ale Ignas tez mi się bardzo podoba tylko maz mój był sceptyczny :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja tez biorę się za mieszkanie dziś bo w poniedzialek w koncu sofa dojedzie i fotel ::) bo nawet nie mam na czym siedziec jeszcze koce pojde dzis kupic fajne dwa na wieczorne leniuchowanie poduchy do sof ze 6 fajnych no i dywan :) dzis rano mialam drakę bo chcem lodowke niwą a moj mowi ale ona droga jest i się smieje a ja mowię trza wymienic tego zloma bo jak mama zobaczy to powie ze komuna :D bo jest mala i nie ma zamrazalnika i co dziennie kupuje swierze jedzenie a tak bym kupila 10k piersi mięska po mrozila i nie musiala bym latac co dziennie do sklepu :) powiedzial ze kupimy :)
    Ja też planuję zakup lodówki drugiej, mam jedną taką 190 z zamrażalnikiem, ale chcę jeszcze drugą taką samą, żeby mieć gdzie mrozić owoce i warzywa, ni i mieć gdzie ciasto chować bezproblemowo, bo teraz to muszę w specjalne pojemniki pakować, żeby nie przechodziło zapachami.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja też planuję zakup lodówki drugiej, mam jedną taką 190 z zamrażalnikiem, ale chcę jeszcze drugą taką samą, żeby mieć gdzie mrozić owoce i warzywa, ni i mieć gdzie ciasto chować bezproblemowo, bo teraz to muszę w specjalne pojemniki pakować, żeby nie przechodziło zapachami.
    To ty tez plenty musisz miec jak ja w lodówce :) ja to samo musze miec zamrazalnik bo bez niego ciulowato jest:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ale Ignas tez mi się bardzo podoba tylko maz mój był sceptyczny :)
    No moj wczoraj mnie zaskoczyl z tym imieniem byla draka bo josha chcialam ale przeszlo mi :) Polskie i tyle ma być no i jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 12:32

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To ty tez plenty musisz miec jak ja w lodówce :) ja to samo musze miec zamrazalnik bo bez niego ciulowato jest:/
    Krysti, a ja widzę, że u was Ignacy będzie, a nie Josh???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Krysti, a ja widzę, że u was Ignacy będzie, a nie Josh???
    No wczoraj moj juz imię wyznaczył:) i jest Ignacy :) Uparl się jak osioł mowię ci nic nie docieralo !

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No moj wczoraj mnie zaskoczyl z tym imieniem byla draka bo josha chcialam ale przeszlo mi :) Polskie i tyle ma być no i jest :)
    A ja jak miałam lat 17-18 to zawsze mówiłam, że gdybym w Polsce nie mieszkała to mój syn ( hipotetyczny) miałby na imię Josh! Strasznie mi się podobało i nadal podoba.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No wczoraj moj juz imię wyznaczył:) i jest Ignacy :) Uparl się jak osioł mowię ci nic nie docieralo !
    To piękne imię Ignaś, Ignacy.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę dzialać w domu :) milego wekendu laski brzuchatki :)

• mantissa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No na drugie to raczej odpada, bo i tak nie jest używane. Mi się kompletnie NIC nie podoba, ani stare imiona, ani te nowoczesne, ani te na czasie... Ja nie wiem... Bezimienny będzie :P
    U mnie dokładnie to samo. Mój ostatnio uparł się na Marka. Ale mi się nie podoba. Jest zbyt surowe.
    Widzę, że większość mam chłopców ma ten problem. :P

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udalo mi sie zeskanowac zdjecie z wczorejszego usg :D oto nasz corcia :D

out.php?i=911824_001.jpg

Gosha, sylvia007, malinka1984, KasiaKwiatek, Ida, Krysti, MartaAlvi, Ola89, Fasia, Dajana28, CzaryMary, Amy lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Dziewczyny, a myśli któraś nad nadaniem imienia synowi imieniem męża?? Mi się to nigdy nie podobało i nawet mnie to śmieszyło. Ale teraz, kiedy kompletnie nic nam nie pasuje do dziecka, zastanawiamy się nad imieniem męża - Mikołaj. I tylko to na razie pasuje...
    my dalismy na drugie imie po moim..jest Stasiu ( po obu dziadkach) i Patryk po tacie :D

Ida lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WERONIKA! Po delikatnych rysach twarzy widac ze to bedzie dziewuszka ;) fajne ujęcie :)

weronika86 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A imię Ignas tak sie podobało... Juz do brzuszka tak mówiłam, a mój stwierdził ze zna tylko jednego co na budowie gdzieś sprząta, i kategorycznie NIE, zwariować mozna :( i w ten sposób jest nadal bezimienny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 13:09

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    A imię Ignas tak sie podobało... Juz do brzuszka tak mówiłam, a mój stwierdził ze zna tylko jednego co na budowie gdzieś sprząta, i kategorycznie NIE, zwariować mozna :( i w ten sposób jest nadal bezimienny...
    Ci faceci!!! Chociaż tak jest, że jak się nam imię z kimś niefajnym kojarzy, to już nam się nie podoba

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 1045 1046 1047 1048 1049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ