Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa szkołe rodzenia tez jakiś będe wnet zaczynac w Maternity Hospital myszę zobaczyc w Ksiązeczke ciązy bo mam tam terminy po zaznaczane ,fajna sprawa to jest i mozna duzo osób poznać w swoim wieku ciązy ,midwife mowi ze Polki tez są takze nie będzie mi się nudzić napewno .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 12:15
-
Hej dziewczyny. Posprzątałam właśnie cały dom i już chyba nie mam siły na nic, a muszę jeszcze sobie spodnie skróci, te co w poniedziałek kupiłam w h&m.
Hwesta mi się imię Radek podoba, bo mój mąż się tak nazywa i ja najczęściej mówię do niego Radosław, to tak dostojnie fajnie brzmiKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej dziewczyny. Posprzątałam właśnie cały dom i już chyba nie mam siły na nic, a muszę jeszcze sobie spodnie skróci, te co w poniedziałek kupiłam w h&m.
Hwesta mi się imię Radek podoba, bo mój mąż się tak nazywa i ja najczęściej mówię do niego Radosław, to tak dostojnie fajnie brzmibo nawet nie mam na czym siedziec jeszcze koce pojde dzis kupic fajne dwa na wieczorne leniuchowanie poduchy do sof ze 6 fajnych no i dywan
dzis rano mialam drakę bo chcem lodowke niwą a moj mowi ale ona droga jest i się smieje a ja mowię trza wymienic tego zloma bo jak mama zobaczy to powie ze komuna
bo jest mala i nie ma zamrazalnika i co dziennie kupuje swierze jedzenie a tak bym kupila 10k piersi mięska po mrozila i nie musiala bym latac co dziennie do sklepu
powiedzial ze kupimy
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja tez biorę się za mieszkanie dziś bo w poniedzialek w koncu sofa dojedzie i fotel :
bo nawet nie mam na czym siedziec jeszcze koce pojde dzis kupic fajne dwa na wieczorne leniuchowanie poduchy do sof ze 6 fajnych no i dywan
dzis rano mialam drakę bo chcem lodowke niwą a moj mowi ale ona droga jest i się smieje a ja mowię trza wymienic tego zloma bo jak mama zobaczy to powie ze komuna
bo jest mala i nie ma zamrazalnika i co dziennie kupuje swierze jedzenie a tak bym kupila 10k piersi mięska po mrozila i nie musiala bym latac co dziennie do sklepu
powiedzial ze kupimy
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja też planuję zakup lodówki drugiej, mam jedną taką 190 z zamrażalnikiem, ale chcę jeszcze drugą taką samą, żeby mieć gdzie mrozić owoce i warzywa, ni i mieć gdzie ciasto chować bezproblemowo, bo teraz to muszę w specjalne pojemniki pakować, żeby nie przechodziło zapachami.
ja to samo musze miec zamrazalnik bo bez niego ciulowato jest:/
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ale Ignas tez mi się bardzo podoba tylko maz mój był sceptyczny
Polskie i tyle ma być no i jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 12:32
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:No moj wczoraj mnie zaskoczyl z tym imieniem byla draka bo josha chcialam ale przeszlo mi
Polskie i tyle ma być no i jest
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:No na drugie to raczej odpada, bo i tak nie jest używane. Mi się kompletnie NIC nie podoba, ani stare imiona, ani te nowoczesne, ani te na czasie... Ja nie wiem... Bezimienny będzie
Widzę, że większość mam chłopców ma ten problem.
-
Ida wrote:Dziewczyny, a myśli któraś nad nadaniem imienia synowi imieniem męża?? Mi się to nigdy nie podobało i nawet mnie to śmieszyło. Ale teraz, kiedy kompletnie nic nam nie pasuje do dziecka, zastanawiamy się nad imieniem męża - Mikołaj. I tylko to na razie pasuje...
Ida lubi tę wiadomość
-
A imię Ignas tak sie podobało... Juz do brzuszka tak mówiłam, a mój stwierdził ze zna tylko jednego co na budowie gdzieś sprząta, i kategorycznie NIE, zwariować mozna
i w ten sposób jest nadal bezimienny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 13:09
-
Gosha wrote:A imię Ignas tak sie podobało... Juz do brzuszka tak mówiłam, a mój stwierdził ze zna tylko jednego co na budowie gdzieś sprząta, i kategorycznie NIE, zwariować mozna
i w ten sposób jest nadal bezimienny...