Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
to rysy mojego meza..on ma takie delikatne rysyGosha wrote:WERONIKA! Po delikatnych rysach twarzy widac ze to bedzie dziewuszka
fajne ujęcie 
ja to jak typowa niemka wygladam
heidi z tluczkiem w reku 
ja tez mam tak z imionami, ze jak mi sie zle z kims kojarzy to juz dupa....dziewczyny ktore polaczenia wam sie podoba bardziej?
SARAH-REBECCA
SARAH-NINA
SARAH-APRIL
??????? -
To jeszcze zależy od nazwiska ale mi się podoba opcja 1najbardziejweronika86 wrote:to rysy mojego meza..on ma takie delikatne rysy
ja to jak typowa niemka wygladam
heidi z tluczkiem w reku 
ja tez mam tak z imionami, ze jak mi sie zle z kims kojarzy to juz dupa....dziewczyny ktore polaczenia wam sie podoba bardziej?
SARAH-REBECCA
SARAH-NINA
SARAH-APRIL
???????
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NIC MI NIE MOW...MI SIE AZ PLAKAC CHCELali wrote:Zdecydowanie Sarah Rebecca

A ja kawe wypilam i oczy mi sie zamykaja do spania
pierwszy raz w tej ciazy czuje sie tak strasznie zle i tak strasznie spiaca..az mi naprawde chce sie wyc! a jeszcze w pracy do 16.00
no usne w pizdu
nie dam rady a jeszcze obiad mnie czeka po powrocie
-
jestem ciekawa czy w uk bede darmowe szkoly rodzenia bo cos takiego obilo mi sie o uszy..KasiaKwiatek wrote:hejka, już po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia, bardzo fajnie na luzie, położna rewelacja, ciekawie i wesoło,dziś takie organizacyjne, omówienie wszystkiego, jutro drugi odcinek

Ida to wiedzę, że dołączasz do mojego Mikołajka
spoko podzielę się, też zdrabniamy Miki lub Mikuś
u mnie z imieniem dla chłopca problemu nie było, mój K od lat mówił, że tak jego syn będzie się nazywał, gorzej było z pomysłami dla dziewczynki...no ale już po problemie
na drugie będzie miał po moi zmarłym tacie - Włodzimierz
Weronika mi też się pierwsza opcja najbardziej podoba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas też generalnie szkoła rodzenia wszędzie płatna, to teraz wyjątkowo nfz dał kasę na program i odbyło się kilka turnusów tych szkół bezpłatnie dla mieszkanek Warszawy, ta moja grupa ostatnia w tym roku zaczyna, a jak będzie w przyszłym to położna mówi, że nie wiadomo... cieszę się, że udało mi się załapać i mam teraz na to czas i siłę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhohoho Krysti no rzeczywiście rośniecie z Ignasiem (śliczne imię, bardzo mi się podoba, ale raz mój K nie chce słyszeć o innym, dwa koleżanki synek tak ma), ja też zrobię zdjęcie jutro i Wam wrzucę, bo nareszcie widać ciążowy brzuszek u mnie

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Kristy faktycznie rosniesz
mi tez przywa dzienne po 200gr
bedzie ogr jak nic pod koniec
Kasia tu w uk jak sa dostepne to z tego co sie orientuje zawsze bezplatne, ale fajniie udalo ci sie jeszcze zalapac.
spotkalas kogos fajnego? babki byly same czy z mezami?
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasienka moj wczoraj imię wybrałKasiaKwiatek wrote:hohoho Krysti no rzeczywiście rośniecie z Ignasiem (śliczne imię, bardzo mi się podoba, ale raz mój K nie chce słyszeć o innym, dwa koleżanki synek tak ma), ja też zrobię zdjęcie jutro i Wam wrzucę, bo nareszcie widać ciążowy brzuszek u mnie

a ja plakalam po chwili przeszlo i miwię slodkie jest
rosne jej juz butow nie moge zalozyć dzis zamawiam buty z gumką wciągane
-
ja chce obciac tez, ale szkoda mi bo mam po pasa..nie farbuje juz dobre 7 lat wiec mam naturalny mysi-blondKrysti wrote:Wlosy opitolilam do ucha prawie na równo juz nie chcem blondu
swoje naturalne
ale po porodzie chce zakrecic i zafarbowac na rude
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dziś chyba ciążowy kryzys nastroju. Poplakalam się bo nie umialam nic na obiad wymyślić.

Na pewno śliczne wyglądasz Krysti.
Bo mu się kojarzy ze świętym Mikołajem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:36
-
czytalam gdzies ze stopy sie powiekszaja niektorym w ciazy i zostaja juz wieksze po porodzie..przy synku urosly z 39 na 40...juz mi ciezko buty znalezc..teraz chodze w martensach bo od tenisowek mnie bola plecy...ale jesli znow ma urosnac stopa to bedzie masakra, bede w kajakach chba chodzicKrysti wrote:Kasienka moj wczoraj imię wybrał
a ja plakalam po chwili przeszlo i miwię slodkie jest
rosne jej juz butow nie moge zalozyć dzis zamawiam buty z gumką wciągane
-
nick nieaktualnyJa juz schodze z blondu naszczescie jeszcze odrobine na koncowkach jest i tez poloze naturalny ciemny na moje tak by byl kolor podobny do mojego koniec z blond ,wlosy mi się kruszyly tak mi fryzjerki robily .weronika86 wrote:ja chce obciac tez, ale szkoda mi bo mam po pasa..nie farbuje juz dobre 7 lat wiec mam naturalny mysi-blond
ale po porodzie chce zakrecic i zafarbowac na rude 
-
mantissa chyba mozemy sobie dzis reke podac...ja tez mam lzy w oczach od rana od byle czego, mam nadzieje, ze sie dzisiaj nie poplacze...chyba wykorzystalam cala serotonine i dobre emocje po wczorajszym usgmantissa wrote:Ja mam dziś chyba ciążowy kryzys nastroju. Poplakalam się bo nie umialam nic na obiad wymyślić.

Na pewno śliczne wyglądasz Krysti.
Bo mu się kojarzy ze świętym Mikołajem.