Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:WERONIKA! Po delikatnych rysach twarzy widac ze to bedzie dziewuszka
fajne ujęcie
ja to jak typowa niemka wygladam
heidi z tluczkiem w reku
ja tez mam tak z imionami, ze jak mi sie zle z kims kojarzy to juz dupa....dziewczyny ktore polaczenia wam sie podoba bardziej?
SARAH-REBECCA
SARAH-NINA
SARAH-APRIL
??????? -
weronika86 wrote:to rysy mojego meza..on ma takie delikatne rysy
ja to jak typowa niemka wygladam
heidi z tluczkiem w reku
ja tez mam tak z imionami, ze jak mi sie zle z kims kojarzy to juz dupa....dziewczyny ktore polaczenia wam sie podoba bardziej?
SARAH-REBECCA
SARAH-NINA
SARAH-APRIL
???????weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Zdecydowanie Sarah Rebecca
A ja kawe wypilam i oczy mi sie zamykaja do spaniapierwszy raz w tej ciazy czuje sie tak strasznie zle i tak strasznie spiaca..az mi naprawde chce sie wyc! a jeszcze w pracy do 16.00
no usne w pizdu
nie dam rady a jeszcze obiad mnie czeka po powrocie
-
KasiaKwiatek wrote:hejka, już po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia, bardzo fajnie na luzie, położna rewelacja, ciekawie i wesoło,dziś takie organizacyjne, omówienie wszystkiego, jutro drugi odcinek
Ida to wiedzę, że dołączasz do mojego Mikołajkaspoko podzielę się, też zdrabniamy Miki lub Mikuś
u mnie z imieniem dla chłopca problemu nie było, mój K od lat mówił, że tak jego syn będzie się nazywał, gorzej było z pomysłami dla dziewczynki...no ale już po problemie
na drugie będzie miał po moi zmarłym tacie - Włodzimierz
Weronika mi też się pierwsza opcja najbardziej podoba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas też generalnie szkoła rodzenia wszędzie płatna, to teraz wyjątkowo nfz dał kasę na program i odbyło się kilka turnusów tych szkół bezpłatnie dla mieszkanek Warszawy, ta moja grupa ostatnia w tym roku zaczyna, a jak będzie w przyszłym to położna mówi, że nie wiadomo... cieszę się, że udało mi się załapać i mam teraz na to czas i siłę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhohoho Krysti no rzeczywiście rośniecie z Ignasiem (śliczne imię, bardzo mi się podoba, ale raz mój K nie chce słyszeć o innym, dwa koleżanki synek tak ma), ja też zrobię zdjęcie jutro i Wam wrzucę, bo nareszcie widać ciążowy brzuszek u mnie
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Kristy faktycznie rosniesz
mi tez przywa dzienne po 200gr
bedzie ogr jak nic pod koniec
Kasia tu w uk jak sa dostepne to z tego co sie orientuje zawsze bezplatne, ale fajniie udalo ci sie jeszcze zalapac.
spotkalas kogos fajnego? babki byly same czy z mezami?
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:hohoho Krysti no rzeczywiście rośniecie z Ignasiem (śliczne imię, bardzo mi się podoba, ale raz mój K nie chce słyszeć o innym, dwa koleżanki synek tak ma), ja też zrobię zdjęcie jutro i Wam wrzucę, bo nareszcie widać ciążowy brzuszek u mnie
a ja plakalam po chwili przeszlo i miwię slodkie jest
rosne jej juz butow nie moge zalozyć dzis zamawiam buty z gumką wciągane
-
Krysti wrote:Wlosy opitolilam do ucha prawie na równo juz nie chcem blondu
swoje naturalne
ale po porodzie chce zakrecic i zafarbowac na rude
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dziś chyba ciążowy kryzys nastroju. Poplakalam się bo nie umialam nic na obiad wymyślić.
Na pewno śliczne wyglądasz Krysti.
Bo mu się kojarzy ze świętym Mikołajem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:36
-
Krysti wrote:Kasienka moj wczoraj imię wybrał
a ja plakalam po chwili przeszlo i miwię slodkie jest
rosne jej juz butow nie moge zalozyć dzis zamawiam buty z gumką wciągane
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ja chce obciac tez, ale szkoda mi bo mam po pasa..nie farbuje juz dobre 7 lat wiec mam naturalny mysi-blond
ale po porodzie chce zakrecic i zafarbowac na rude
-
mantissa wrote:Ja mam dziś chyba ciążowy kryzys nastroju. Poplakalam się bo nie umialam nic na obiad wymyślić.
Na pewno śliczne wyglądasz Krysti.
Bo mu się kojarzy ze świętym Mikołajem.