X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    WERONIKA! Po delikatnych rysach twarzy widac ze to bedzie dziewuszka ;) fajne ujęcie :)
    to rysy mojego meza..on ma takie delikatne rysy :D ja to jak typowa niemka wygladam :D heidi z tluczkiem w reku :D
    ja tez mam tak z imionami, ze jak mi sie zle z kims kojarzy to juz dupa....dziewczyny ktore polaczenia wam sie podoba bardziej?
    SARAH-REBECCA
    SARAH-NINA
    SARAH-APRIL
    ???????

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    to rysy mojego meza..on ma takie delikatne rysy :D ja to jak typowa niemka wygladam :D heidi z tluczkiem w reku :D
    ja tez mam tak z imionami, ze jak mi sie zle z kims kojarzy to juz dupa....dziewczyny ktore polaczenia wam sie podoba bardziej?
    SARAH-REBECCA
    SARAH-NINA
    SARAH-APRIL
    ???????
    To jeszcze zależy od nazwiska ale mi się podoba opcja 1najbardziej :-)

weronika86 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie Sarah Rebecca :)
    A ja kawe wypilam i oczy mi sie zamykaja do spania :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, już p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:34

weronika86, Ida, MartaAlvi, Krysti lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Zdecydowanie Sarah Rebecca :)
    A ja kawe wypilam i oczy mi sie zamykaja do spania :)
    NIC MI NIE MOW...MI SIE AZ PLAKAC CHCE :( pierwszy raz w tej ciazy czuje sie tak strasznie zle i tak strasznie spiaca..az mi naprawde chce sie wyc! a jeszcze w pracy do 16.00 :( no usne w pizdu :( nie dam rady a jeszcze obiad mnie czeka po powrocie :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    hejka, już po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia, bardzo fajnie na luzie, położna rewelacja, ciekawie i wesoło,dziś takie organizacyjne, omówienie wszystkiego, jutro drugi odcinek :)
    Ida to wiedzę, że dołączasz do mojego Mikołajka :) spoko podzielę się, też zdrabniamy Miki lub Mikuś
    u mnie z imieniem dla chłopca problemu nie było, mój K od lat mówił, że tak jego syn będzie się nazywał, gorzej było z pomysłami dla dziewczynki...no ale już po problemie
    na drugie będzie miał po moi zmarłym tacie - Włodzimierz <3
    Weronika mi też się pierwsza opcja najbardziej podoba :)
    jestem ciekawa czy w uk bede darmowe szkoly rodzenia bo cos takiego obilo mi sie o uszy..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym wybrała April ale do nazwiska średnio. I tez bym chciala Mikołaja ale chłop bardzo na nie. :(

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/796576201aef.jpg moj bąbel z dziś rosniemy sobie <3

KasiaKwiatek, weronika86, mantissa, Gosha, sylvia007, Dajana28, CzaryMary, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też generalnie szkoła rodzenia wszędzie płatna, to teraz wyjątkowo nfz dał kasę na program i odbyło się kilka turnusów tych szkół bezpłatnie dla mieszkanek Warszawy, ta moja grupa ostatnia w tym roku zaczyna, a jak będzie w przyszłym to położna mówi, że nie wiadomo... cieszę się, że udało mi się załapać i mam teraz na to czas i siłę

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlosy opitolilam do ucha prawie na równo juz nie chcem blondu :D swoje naturalne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:29

weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hohoho Krysti no rzeczywiście rośniecie z Ignasiem (śliczne imię, bardzo mi się podoba, ale raz mój K nie chce słyszeć o innym, dwa koleżanki synek tak ma), ja też zrobię zdjęcie jutro i Wam wrzucę, bo nareszcie widać ciążowy brzuszek u mnie :)

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kristy faktycznie rosniesz ;D mi tez przywa dzienne po 200gr :D bedzie ogr jak nic pod koniec :D Kasia tu w uk jak sa dostepne to z tego co sie orientuje zawsze bezplatne, ale fajniie udalo ci sie jeszcze zalapac.:D spotkalas kogos fajnego? babki byly same czy z mezami?

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    hohoho Krysti no rzeczywiście rośniecie z Ignasiem (śliczne imię, bardzo mi się podoba, ale raz mój K nie chce słyszeć o innym, dwa koleżanki synek tak ma), ja też zrobię zdjęcie jutro i Wam wrzucę, bo nareszcie widać ciążowy brzuszek u mnie :)
    Kasienka moj wczoraj imię wybrał:D a ja plakalam po chwili przeszlo i miwię slodkie jest :) rosne jej juz butow nie moge zalozyć dzis zamawiam buty z gumką wciągane

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wlosy opitolilam do ucha prawie na równo juz nie chcem blondu :D swoje naturalne
    ja chce obciac tez, ale szkoda mi bo mam po pasa..nie farbuje juz dobre 7 lat wiec mam naturalny mysi-blond :D ale po porodzie chce zakrecic i zafarbowac na rude :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Ja bym wybrała April ale do nazwiska średnio. I tez bym chciala Mikołaja ale chłop bardzo na nie. :(
    a dlaczego nie podoba mu sie mikolaj? ladne imie.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia no ja sama w szoku ze tak mi brzuch rosnie :)

• mantissa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś chyba ciążowy kryzys nastroju. Poplakalam się bo nie umialam nic na obiad wymyślić. :P
    Na pewno śliczne wyglądasz Krysti. :)

Bo mu się kojarzy ze świętym Mikołajem. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:36

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Kasienka moj wczoraj imię wybrał:D a ja plakalam po chwili przeszlo i miwię slodkie jest :) rosne jej juz butow nie moge zalozyć dzis zamawiam buty z gumką wciągane
    czytalam gdzies ze stopy sie powiekszaja niektorym w ciazy i zostaja juz wieksze po porodzie..przy synku urosly z 39 na 40...juz mi ciezko buty znalezc..teraz chodze w martensach bo od tenisowek mnie bola plecy...ale jesli znow ma urosnac stopa to bedzie masakra, bede w kajakach chba chodzic :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ja chce obciac tez, ale szkoda mi bo mam po pasa..nie farbuje juz dobre 7 lat wiec mam naturalny mysi-blond :D ale po porodzie chce zakrecic i zafarbowac na rude :D
    Ja juz schodze z blondu naszczescie jeszcze odrobine na koncowkach jest i tez poloze naturalny ciemny na moje tak by byl kolor podobny do mojego koniec z blond ,wlosy mi się kruszyly tak mi fryzjerki robily .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Ja mam dziś chyba ciążowy kryzys nastroju. Poplakalam się bo nie umialam nic na obiad wymyślić. :P
    Na pewno śliczne wyglądasz Krysti. :)

Bo mu się kojarzy ze świętym Mikołajem. :/
    mantissa chyba mozemy sobie dzis reke podac...ja tez mam lzy w oczach od rana od byle czego, mam nadzieje, ze sie dzisiaj nie poplacze...chyba wykorzystalam cala serotonine i dobre emocje po wczorajszym usg :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 1046 1047 1048 1049 1050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ