Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa musztarde kocham juz dzis 4 do kolekcji 4 rozne smaki mam i jak robie kanapke z szynką musztarda na wierzch leci
moj pyta na co mi tyle musztard w lodówce a ja muwię ze smakuje ,jednym raze ta drugim inna haha jak się smial mowi baby to mają w ciazy faktycznie
Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Cześć wszystkim. U mnie dziś na obiad była pizza z ogrooomną ilością kukurydzy - uwielbiam.
Ja miałam kryzys dziś rano. Chciałam wydepilować sobie bobra i kuźwa nic nie widziałam, no nie wiedziałam jak się zabrać do rzeczy, a w lusterku jakoś nie umiem. Męża głupio prosić i co ja teraz zrobię? Jest gorzej niż w pierwszej ciąży bo normalnie mam taką piłkę na maxa do przodu wywaloną...A to dopiero 6 miesiąc leci. Zastanawiam się czy nie iść na depilację do salonu jakiegoś, no bo jak inaczej? Jeszcze wanny brak, tylko prysznic i jakoś kurde ciemno w tej łazience. Macie jakieś patenty?bez zacięc powoli i delikatnie .
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja musztarde kocham juz dzis 4 do kolekcji 4 rozne smaki mam i jak robie kanapke z szynką musztarda na wierzch leci
moj pyta na co mi tyle musztard w lodówce a ja muwię ze smakuje ,jednym raze ta drugim inna haha jak się smial mowi baby to mają w ciazy faktycznie
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jesli chodzi o depilacje... ja to tak tylko podgolam na czuja troche... nie chce za badzo bo boje sie zapalen, z ktorymi sie wiecznie borykalam, a teraz w ciazy na razie wszystko ok. Bo takie uplawy biale to czytalam ze norma teraz, oby to nie byl poczatek jakiejs infekcji...
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Jezu mam ten sam problem z goleniem niby brzuch jeszcze nie jest taki wielki ale ciezko sie tak zgarbic zeby cos tam zobaczyc.
Mimka dzieki za linki do stanikowbo dopiero bedzie ,jak pani pipke ogolila .
a chlop ze wstydu się spali haha
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
A jak pisałam jakiś czas temu czy mamy wybrać imię Julian czy Ignacy to wszystkie chórkiem mówiłyście, ze oczywiście, że JulekTeż był u nas na liście. Julek - po dziadku męża, a Ignaś - po pradziadku
Fajnie Krysti, mnie się bardzo podoba, chociaż Josh też jest super!Mały słodki Ignaś
))
Moi znajomi w lipcu urodzili małą Saręjest przecudowna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 16:18
Krysti lubi tę wiadomość
-
hehe, ja jak jechalam to jakos 3 dni wczesniej sie golilam wiec jak mi wody odeszly wzielam prysznic w domu i juz nic nie golilam... a tu polozna na porodowce ze musi mnie ogolic taka maszynka zolta Bic
wiec sie pytam czy jest taka potrzeba bo przeciez cuzje ze to tylko lekkie drapanie, ale mowi ze musi mnie przygotowac do szycia potem... Aaaaa, strach w oczach
Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w Polsce jeszcze dala bym bobra ogolić ale tu w Szkocji nie dosc ze obcy kraj to i ciulowo bym się czula jak by mnie szkotka golila .Polka ciul jak swoja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 16:13
Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
... najbardziej zapadł mi w myśli temat o imionach...
wiecie jak ja mam problemmój ciągle żartuje że synek będzie miał na imię Józek albo Czesiek na co kategorycznie i nawet w żartach się nie zgadzam...
mam jeszcze trochę czasu ale wydaję mi się że tak naprawdę jest go mało bo leci jakby z bata strzelił...
i mojego także obdarzyłam żeby jakieś propozycje dał
- bo mnie to kompletnie ręce opadają
nie mam pojęcia jakie imię wybrać - jak już o jakimś myślę to zaraz kojarzy mi się z konkretną osobą i dupa...weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki.
Rano byliśmy na polowkowym. Wszystko w jak najlepszym porządku. Synek jest synkiem:-) wazy 410 g. Jestem szczesliwa. Maz chory wiec sobie cały dzień chillujemyFasia, Krysti, Dajana28, mimka84, Gosha, sylvia007, weronika86, Amy, MartaAlvi, liloe lubią tę wiadomość