Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh a ja juz mam cala wyprawke ubrnakowa
mam wszystko do rozmiaru 74
i mam z glowy
po swietach zaczne kupowac reszte typu wanienka, lozeczko, wozek itd
)
mimka84, Krysti, CzaryMary, Fasia, Angela89, KasiaKwiatek, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDajana28 wrote:Iwo to kojarzy mi się z tym ze "Zbuntowanego Anioła"
Ja nie ogladalam zbuntowanego anioła, ale ostatnio z ciekawości zobaczylam jak on wyglądacałkiem, całkiem
Dzisiaj pani doktor na USG powiedziała : gratuluje państwu slicznego rumburaka.
HahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 16:36
Dajana28, weronika86 lubią tę wiadomość
-
MlodaDama a czemu Hanna odpada?
Taaaak Iwo ze Zbuntowanego Anioła, dokładniezapomniałam
RUDZIA Ty to jesteś niezłaja muszę przejrzeć te 110szt które mi z allegro przyszły, policzyć i sprawdzić czy mi jeszcze czegoś nie brakuje
Masz jakąś ilość danych rzeczy którą musiałaś uzbierać? np 5 śpiochów, 5 pajaców itd?
MIMKA dokładnie Belzebub to jakiś diabełA Żyraf wymiata
Dajana28, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RUDZIA bo ja właśnie nie wiem ile czego na poczatek potrzeba
Im dalej w las z ciążą tym bardziej jestem przerażona hehe
Aha dziewczyny - ból brzucha po nocy przeszedł, jakiś gorszy wieczór wczoraj miałam. Myślę, że Julek sie przemieścił w dół brzucha i na coś naciskał stąd ten ból.mimka84, Gosha, Amy, mantissa lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:(...)
Dzisiaj pani doktor na USG powiedziała : gratuluje państwu slicznego rumburaka.
Hahaha
właśnie moja mama powiedziała że rumburak to jest taki ktoś z czeskiej baśni kto się przemieniał w gawrona i ukradł zaczarowany pierścień
CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:FASIA nie, po prostu pare doslownie 56 spiochow, body, legginsow i najwiecej mam 62 i 68 i pare 74
na razie starczy, jak Mala sie urodzi to bede dokupowac
No wlasnie czytalam ze te male rzeczy ( rozm. 56) zaklada się zazwyczaj tylko raz. Najwiecej potrzeba tych 62 i 64weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny