Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do imion to moja Nina mi się podoba właśnie dlatego, za w takim brzmieniu pasuje i do małej dziewczynki i do nastolatki i do dorosłej kobiety. Do mojej Gabi bardzo często mówię Gabriela i też mi się podoba.
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Do mnie wszyscy mówią ze ładny brzuch mam ,rodzinie nacskeypie pokazywałam .
CzaryMary, Fasia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A u nas mały Julianek, później Julek no i Julian
) w sumie na całym świecie też się sprawdzi gdyby zachciało mu się kiedyś wyjechać
Ninka jest fajnaKrysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:No tak przecież każdy ładny ale mija rodzinka mówi ze ładny
duży a ja mowie ze wnet nie bede mogła chodzic
to bedzie problem
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:znalazlam jednak wage wpisana w karte ciazy a nie na scanie..kuzwa ona ma juz 420gr!!!! znowu smoka urodze! musialam edytowac wiadomosc bo 5 zamiast 4ki sie wpisalo.
SMOCZYCĘ!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 17:45
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:U nas na tapecie Maja, Matylda i Agatka z tym, zę chyba z największym naciskiem na Matyldę. Co myślicie o tym imieniu?
Kurde brzuch mnie coś zaczął boleć ale nie twardnieje tylko boli tak jakos dziwnie. Możliwe ze to jelita?
Mnie jelita bolą codziennie rano. Zawsze zaraz po tym jak się obudzęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 17:47
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Cześć dziewczyny
A jak pisałam jakiś czas temu czy mamy wybrać imię Julian czy Ignacy to wszystkie chórkiem mówiłyście, ze oczywiście, że JulekTeż był u nas na liście. Julek - po dziadku męża, a Ignaś - po pradziadku
Fajnie Krysti, mnie się bardzo podoba, chociaż Josh też jest super!Mały słodki Ignaś
))
Moi znajomi w lipcu urodzili małą Saręjest przecudowna!
a jak się też wypowiedziałąm to na bank pisaałam Ignaś!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny