Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy a co to za powód do plakania???
mąż mnie doprowadza do płaczu - ale kiedyś sobie powiedziałam - słowa nie powiem jak będzie wychodził z kolegami i nawet żeby mi to sprawiało po jakimś czasie przykrość zacisnę zęby. no i tak zacisnęłam że dzisiaj parę razy łzy poleciały z żalu :]
Hormony!
nie że zabraniam mężowi wychodzić doszło do tego parę innych aspaktów o których mi się nei chce pisać bo już się ogarnęłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliwi wrote:U nas na tapecie Maja, Matylda i Agatka z tym, zę chyba z największym naciskiem na Matyldę. Co myślicie o tym imieniu?
Kurde brzuch mnie coś zaczął boleć ale nie twardnieje tylko boli tak jakos dziwnie. Możliwe ze to jelita?liwi lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Bo nie raz mnie tak bolały przed ciążą
No mnie też bolały tylko teraz mi się wszytsko poprzestawiało w tym brzuchu i już nie wiem co jest co.
Ja wczoraj przewyłam pół wieczoru i to nie jakas łezka poleciała czy co tylko wyłam normalnie. Aż się mąż denerwował bo mu nie bylam w stanie powiedziec o co mi chodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Fasia a kiedy Ty wkroczyłaś w 8 miesiąc?
A jakiś tydzień temuserio jestem przerażona wielkością brzucha! Stóp od góry już nie widzę
On wystaje tylko na środku, a po bokach jest jakby go nie było
-
nick nieaktualnyAmy wrote:mąż mnie doprowadza do płaczu - ale kiedyś sobie powiedziałam - słowa nie powiem jak będzie wychodził z kolegami i nawet żeby mi to sprawiało po jakimś czasie przykrość zacisnę zęby. no i tak zacisnęłam że dzisiaj parę razy łzy poleciały z żalu :]
Hormony!
nie że zabraniam mężowi wychodzić doszło do tego parę innych aspaktów o których mi się nei chce pisać bo już się ogarnęłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliwi wrote:No mnie też bolały tylko teraz mi się wszytsko poprzestawiało w tym brzuchu i już nie wiem co jest co.
Ja wczoraj przewyłam pół wieczoru i to nie jakas łezka poleciała czy co tylko wyłam normalnie. Aż się mąż denerwował bo mu nie bylam w stanie powiedziec o co mi chodzi.
Ehhhh skąd ja to znam. Ostatnio tez tak miałam - płacz bez powodu. Chłop się pyta: kochanie cos ci zrobiłem ? Cos cie boli? Nawet nie mogłam mu odpowiedzieć co jest grane bo smama nie wiedziałam.
Oho młodzieży w moim brzuchu się uaktywniłaewidentnie jest to jego godzina. Zaraz dam mu posłuchać kolysanek
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny