X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A dla mnie to całkiem normalne. Głupie i dziwne by było (wg mnie) gdyby przez to, ze mam męża odstawiłabym na bok wszystkich swoich znajomych. Nie wyobrażam sobie tego! Mamy wspólne życie - nasze i mamy również troszkę swojego, swojej prywatności. To chyba normalne?

No dokłądnie, dzięki że to napisałaś bo mi brakło sił jak przeczytałam to co napisała Krysti :P

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A dla mnie to całkiem normalne. Głupie i dziwne by było (wg mnie) gdyby przez to, ze mam męża odstawiłabym na bok wszystkich swoich znajomych. Nie wyobrażam sobie tego! Mamy wspólne życie - nasze i mamy również troszkę swojego, swojej prywatności. To chyba normalne?
    Dla mnie tez normalne ze facet sobie wyjdzie choć moj nie chodzi nigdzie zemną spędza czas jak najwiecej on az się trzęsie zeby juz w domku zemną byc :) sto smsow potrafi wysłać dziennie zadzwonić 4 razy zapytać czy się cUje dobrze czy nic mi nie brakuje ,koledzy nie raz go zapraszali odmówił bo niechce bym była sama poza tym jak się spotykamy z kimś to raz na ruski rok i to jeszcze w sprawach biznesowych gadka jest mojego ,oczywiście my babki swój temat mamy winko wypijemy pogadamy .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No dokłądnie, dzięki że to napisałaś bo mi brakło sił jak przeczytałam to co napisała Krysti :P

Zawsze do usług :D

Mnie irytują moje koleżanki, które jak poznają nowych partnerów lub wychodzą za mąż nagle zapominają, że się znałyśmy. Mąż, dom, praca i koniec. Nosz kuźwa! Przecież małżeństwo to nie jakieś ograniczenie. To inny etap w życiu, który nie oznacza zakończenia tego poprzedniego. Każdy czasem musi od siebie odpocząć choćby nie wiadomo jak kochał drugą osobę. To chyba wychodzi związkowi na dobre.
    Takie moje zdanie :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    My też mamy wspólnych znajomych, ale to spotkanie z ludzmi z pracy - ja jego też na takie spotkania nie biorę bo się mężów czy żon na takie spotkania nie bierze

Krysti nie odbieraj tego co napisałam jako całokształt mojego małżeństwa, bo tak nie jest :]
    zapytałaś czemu mi smutno to opisałam INCYDENT a nie CODZIENNOŚĆ naszego jak to nazwałaś "układu" :)
    No ja wiem amy to dobrze ja tego nie odbieram jako całokształt tylko chodzi mi o wypady twojego skoro mu pozwalasz to czyli się dogadujecie , nie miej potem żalu do chłopa .

Amy lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas tworzy inny związek ze swoim partnerem i każdej z nas w tym związku jest dobrze i to chyba najważniejsze :)

Krysti, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti to teraz już nie rozumiem twoich wypowiedzi, bo napisałaś mi, że mój układ z mężem jest według ciebie dziwny, skoro mąż wychodzi z kolegami zamiasta siedzeć ze mna...
    a teraz Fasi piszesz "dla mnie też normalne że facet sobie wyjdzie..." :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 18:36

Rudzia, Fasia, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja o swoich kolezankach nigdy nie zapomniałam kontak utrzymuje do dzis tylko ze ja nie kubię chodzic po imprezach to nie dla mnie czasem się spotykamy w lato ze znajomymi nad wodą ognicho rozpalania kielbache smarzymy rybę :) ale moje koleżanki tez czasu nie maja za bardzo na wychodne każda zajęta czymś jest .

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie jest całkowita dowolność w tym temacie. Jak chcemy wyjść razem to idziemy. Jak ja mam ochotę spotkać się z kimś bez meza to on nie robi mi wyrzutów i na odwrót :-)

Uuuuu młody tak się przed chwila rzucił ze az mi tablet na brzuchu podskoczyl:-)

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Krysti to teraz już nie rozumiem twoich wypowiedzi, bo napisałaś mi, że mój układ z mężem jest według ciebie dziwny, skoro mąż wychodzi z kolegami miasta siedzeć ze mna...
    a teraz Fasi piszesz "dla mnie też normalne że facet sobie wyjdzie..." :)
    No bo dla mnie jest dziwny bo masz żal do faceta ze wychodzi a sama mu pozwalasz .

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No ja wiem amy to dobrze ja tego nie odbieram jako całokształt tylko chodzi mi o wypady twojego skoro mu pozwalasz to czyli się dogadujecie , nie miej potem żalu do chłopa .

nie miałąm polubić tylko zacytować, ale w sumie odechciało mi się już ciągnąć tego mojego publicznego żalu do chłopa ;)

CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI ale my nie piszemy o imprezach. Ja nigdy nie chodziłam na imprezy i mnie tam nie ciągnie. Mówię o zwykłych wypadach do pubu, do kawiarni gdziekolwiek. Na ploty, pogaduchy, po prostu żeby się zrelaksować po ciężkim dniu pracy. To wychodzi wg mnie na zdrowie dla związku.
    Mój mąż też uwielbia spędzać ze mną czas i ja z Nim ale jak jeden czy drugi wieczór spędzimy osobno to świat się nie zawali, a ja nie jestem wtedy zła. Zawsze jak dzwonią Jego kumple czy pójdzie na piwo to On mnie pyta o zdanie mimo iż wie, ze ja nie mam z tym problemu. Nie jestem zazdrosna.
    Zawsze mąż opowiada pewną anegdotkę związaną z naszym związkiem. Zadzwonił kiedyś do mnie i mówi, że idzie wieczorem z Andzią do kina (to Jego koleżanka z pracy), a ja tylko zapytałam "na jaki film?" :) Uśmiechnął się i mówi, że żartował - chciał tylko udowodnić w pracy, że ja Mu ufam i nie mam problemu jak ma się spotkać nawet z jakąś znajomą :) takie mam podejście :)

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem wogole nie powinno się pisać nic na temat swojego życia tu ,bo to troszkę nie na miejscu tu .Ja najlepiej omine ten temat pogadajcie sobie .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie uważam, że AMY ma żal do niego że wyszedł. Gorszy dzień po prostu :P tak sobie myślę. No i hormony ciążowe dodają swoje :D

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moim zdaniem wogole nie powinno się pisać nic na temat swojego życia tu ,bo to troszkę nie na miejscu tu .Ja najlepiej omine ten temat pogadajcie sobie .

No comments ..

Rudzia, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No bo dla mnie jest dziwny bo masz żal do faceta ze wychodzi a sama mu pozwalasz .

Odnoszę wrażenie jakbyś nie czytała dokładnie tego co napisałam wcześniej, więc wkleję ponownie to co napisałam "nie, bo to są spotkania z ludźmi z pracy :) ale to nie o to chodzi nawet żeby on tego czasu nie spędzał z nimi :) po prostu ja do niego przyjeżdżam tylko w weekendy (...)
    Nie mam żalu do męża o to że wychodzi bo nie robi tego od wczoraj, nigdy mu nie zabraniałam wyłazić, po prostu mi się zrobiło przykro że cały weekend siedzę sama bo wypadły mu 12 godzinne służby i jeszcze to spotkanie z kolegami..

Czy teraz jest bardziej czytelne? :)

Fasia, weronika86, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze nie mozna polubic wypowiedzi 10 razy ;DD

A ja tak z innej beczki.. Ktore kapciuchy ladniejsze:

Te: http://se.nextdirect.com/en/x542266s4#849224

Czy te: http://se.nextdirect.com/en/g403176s2#691206

:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 18:46

weronika86 lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    ???
    hehee
    Krysti wybacz, ale tego już nie skomentuję bo mi ręce, cycki i wszystko OPADŁO :)

Rudzia, Fasia, sylvia007, weronika86, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

HIHI :D

hmmm i te i te słodkie :) dla Ciebie czy małej?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    HIHI :D

hmmm i te i te słodkie :) dla Ciebie czy małej?

Tak sobie patrze moze do szpitala sobie ktores bym kupila :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

mnie podobają się te pierwsze :)

Rudzia lubi tę wiadomość

‹‹ 1055 1056 1057 1058 1059 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ