Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Szkoda ze nie mozna polubic wypowiedzi 10 razy ;DD
A ja tak z innej beczki.. Ktore kapciuchy ladniejsze:
Te: http://se.nextdirect.com/en/x542266s4#849224
Czy te: http://se.nextdirect.com/en/g403176s2#691206
)
Mi bardziej podobają się te pierwsze
Amy, Rudzia, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
RUDZIA to już przygotowana na każdą okazję - wyprawka dla Sofijki jest, teraz kapciochy do szpitala
Ja bym mimo wszystko chyba drugie wybrała, chociaz jak pisałam i te i te superRudzia lubi tę wiadomość
-
Hehe mi sie tez podobaja i te i te
ale kupie najpierw te pierwsze jak mi nie podpadna to kupie i te drugie
hehe
A Ja tam wole byc gotowaz reszta stopniowo wszystko kupuje zeby nie wszystko na raz i jest git
w tym tyg jeszcze przyjdzie mi paczka Babyboox
i reszta ubranek
i we wteorek zamawiam bujaczek itd w Polsce bo w grudniu bede to zeby juz na czas doszlo wszystko tam to zabrac tylko mi zostanie
-
nick nieaktualny
-
Jakoś się rozkreciłyscie, a ja musiałam wyjść na chwilę.
Mój mąż pracuje 30dni w miesiącu no lub 29 jeżeli jest 30- dniowy miesiąc i też mnie to wkurzasz nie raz, że ten 1 wolny dzień poświęca na coś innego niż jaale powiem wam, że jak za długo jest w domu to też mnie wkurza
Amy, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:W tv lecą kuchenne rewolucje i jedzą pieeeeerogi
maaaatko ale bym zjadła, ruskie domowej roboty ! Ślinotoku dostałam !!
Taaaa tez ogladam i tez mi slinka cieknie:-)
Zaraz pójdę cos upichcic:-)
Rudzia co to jest babybox? I jaki bujaczek wybralas ?weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Jakoś się rozkreciłyscie, a ja musiałam wyjść na chwilę.
Mój mąż pracuje 30dni w miesiącu no lub 29 jeżeli jest 30- dniowy miesiąc i też mnie to wkurzasz nie raz, że ten 1 wolny dzień poświęca na coś innego niż jaale powiem wam, że jak za długo jest w domu to też mnie wkurza
mnie to kiedyś też wkurzało bo wtedy spięcia są czasem nieuniknionejesteśmy oboje z M temperamentni
i zazwyczaj czekam aż sobie damy "po pysku" i zła energia opadnie
i żeby była jasność - nie stosuję przemocy i mąż też w strosunku do mnie, żeby zaraz ktoś dosłownie nie odebrałFasia, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:
i żeby była jasność - nie stosuję przemocy i mąż też w strosunku do mnie, żeby zaraz ktoś dosłownie nie odebrał
Nie? Rozczarowałaś mnie .. myślalam, że u Was to na porządku dziennymhwesta, weronika86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Taaaa tez ogladam i tez mi slinka cieknie:-)
Zaraz pójdę cos upichcic:-)
Rudzia co to jest babybox? I jaki bujaczek wybralas ?
Babybox to sa darmowe poczki dla kobiet w ciazy z artykulami dzieciecymi, rabatami, gazetami dla przyszlych rodzicow itd
A bujaczek ten bede miala : http://www.brightstarts.pl/index.php?p2950,hustawka-hybrydowa-biedronka-ingenuity-60198
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:mnie to kiedyś też wkurzało bo wtedy spięcia są czasem nieuniknione
jesteśmy oboje z M temperamentni
i zazwyczaj czekam aż sobie damy "po pysku" i zła energia opadnie
i żeby była jasność - nie stosuję przemocy i mąż też w strosunku do mnie, żeby zaraz ktoś dosłownie nie odebrałAmy, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny