Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak z innej beczki .. Wiecie co? Wszyscy nasi znajomi kibicują nam odkąd zaczęliśmy starania o dziecko i jak teraz moje koleżanki się dowiadują, że się udało i, że to już 5 miesiąc to wszystkie mi ryczą do słuchawki ze szczęścia
To takie miłe ...
hwesta, Amy, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Tak z innej beczki .. Wiecie co? Wszyscy nasi znajomi kibicują nam odkąd zaczęliśmy starania o dziecko i jak teraz moje koleżanki się dowiadują, że się udało i, że to już 5 miesiąc to wszystkie mi ryczą do słuchawki ze szczęścia
To takie miłe ...
LUbię to!)
Fajni znajomi)
Fasia, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Tak z innej beczki .. Wiecie co? Wszyscy nasi znajomi kibicują nam odkąd zaczęliśmy starania o dziecko i jak teraz moje koleżanki się dowiadują, że się udało i, że to już 5 miesiąc to wszystkie mi ryczą do słuchawki ze szczęścia
To takie miłe ...
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Ja mam podobnie, a wczoraj koleżanka do mnie mówi oooo to tak jakbym ja za 2 tyg rodziła... Gorąco mi sie zrobiło, wiem ze jej córa to wcześniak ale nie wiedziałam ze z 24 tyg
Ojej ... ale z córcią wszystko ok czy ... ? -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ojej ... ale z córcią wszystko ok czy ... ?
Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Juz ma 5 latek, przeszła jakas operacje jak miała pół roku, a teraz jest zdrowiutka, miała duzo szczescia. Tylko aparat słuchowy musieli jej wczepiać za uszko, bo problem ze słuchem.
Ufff bo już się przestraszyłam, że coś złego się stało.. To cudowne, że teraz można ratować tak małe dzieciaczki ..weronika86 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:hehehe
dobra, widzę że wolisz w dupęjakkolwiek to brzmi
wybierz sobie, co ma ci urosnąć po tych tostach
Zboczuch !
W zasadzie może wszystko - szczypior nadal jestemAmy lubi tę wiadomość
-
Ja chce donuta z polewą czekoladową z TESCO aaaaaaaa hihi jak mój wróci z pracy to nie ma bata
dzisiaj rano o 5 jak się na pączka rzuciłam to mój normalnie ze strachu pod kołdre się schował
tak atakuje słodkości
Od początku ciąży kwasne mi obojętne ale słodkości i słone to umymmmmmkisiel
Kurczę od rana mam takie kłucia w brzuchu raz wyżej raz niżej może to po sekszeniu sięhihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 19:49
weronika86 lubi tę wiadomość