Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dajana28 wrote:ja też oglądałam i powiem szczerze że film był bardzo ciekawy choć fabuła nieco straszna
a dziś odwieczny Kevin sam w domu...
Kevin dziś leci ?? O nie !! Do świąt jeszcze miesiąc przecież .. oszaleli! -
nick nieaktualny
-
MłodaDama ja na szczęście nie mam zachcianek
ale jakby co to mąż jest przygotowany gdyby mi się w środku nocy czegoś zachciało do jedzenia czego w domu nie będzie
u Ciebie dziewczynka? -
Fasia wrote:Kevin dziś leci ?? O nie !! Do świąt jeszcze miesiąc przecież .. oszaleli!
hahaha to prawda
Kevin to już tradycja - już nawet nie pamiętam od ilu lat leci - ale rzeczywiście jeszcze grudnia nie ma a oni już... wrr jakby lepszych filmów nie było, ja czekam na Twoja twarz brzmi znajomo - ostanio spodobał mi się ten program -
Ja przed zajściem w ciąże się odchudzałam
w sumie to samo ze mnie spadało w styczniu zaczełam prace z wagą 67kg na 159cm to już nadwaga i tak jak zaczełam tą pracę tak w lipcu ujrzałam juz 58kg ja ucieszona ,bo nawet nie zwracałam uwagi na wagę ,bo byłam pochłonięta pracą w końcu praca na kuchni... a tu psikus hihii i znów do góry
ale to dla dzidzi hihih potem znowu będę musiała się wziąć za siebie ;P
Fasiu - niespodziankanie chcemy znać płci hihih ale z rodzinką obstawiamy córeczkę właśnie ze względu na słodkie ;P ale wiadomo to tylko gadanie a może być na odwrót ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 19:55
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:PSOTKA - Ty pisałaś, ze w ciąży można pić czerwoną herbatę ? Są jakieś ilości, które można wypijać? Czy bez ograniczeń?
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Trochę za szybko z tym Kevinem wystartowali. Wiem, że co roku leci ale raczej na święta, a tu wciąż listopad. Głupki
Raz oglądałam ten program "Twoja twasz brzmi znajomo" - dość zabawny
A ja całe życie, to dorosłe życie staram się przytyć z marnym skutkiemudało się na podróży poślubnej dobić do wagi, której nawet teraz nie mam, bo bardzo szybko po powrocie wróciłam do swojej poprzedniej. Po poronieniu schudłam w tydzień w szpitalu 5kg i od roku nie mogłam nawet 0,5 kg nadrobić .. Na szczęście teraz przybrałam już 5kg więc powolutku leci w górę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 20:00
weronika86 lubi tę wiadomość
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:43
Rudzia, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Nie wiem kto pisał o czerwonej herbacie, ale ja przez ciąże pije tylko herbatkę Rooibos, z czerwonokrzewu tzn chyba czerwona. Lekarz mi ja polecił bo jako jedyna nie zawiera teiny i kofeiny i jest pyszna
Kupiłam ostatnio w Biedronce właśnie Rooibos w saszetkach, z czerwonokrzewu. No i kilka dziennie wypijam i właśnie się zastanawiałam czy to bezpieczne, bo wiem że zwykłej czarnej nie wolno w takich ilościach ..
AMY na bank Ci przejdziePo ciązy wszystko przechodzi
MłodaDama no życzę Ci córci!u mnie sie te ciążowe zabobony sprawdziły więc kto wie
))
Amy lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja juz normalnie marze o jakiejs diecie i sporcie hah az do mnie nie podobne.. Caly zycie prawie sie odchudzam
to juz jakby choroba
heh
Rudzia lubi tę wiadomość
-
MlodaDama ja to samo
hehe ale zrobilam sobie herbatki mietowej na brzuszek
booze ja to bede wielka pod koniec ciazy.. Efekt jojo na bank mnie dopadnie
(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 20:02
-
Ja ostatnio bywałam na basenie ale co dziwne nie potrafie już pływać ;/ brzuch mi tak ciągnie ,że jedynie na plecach więc chyba nici z tego
-
Ja ogólnie też nie potrafie pływać tzn hmm udawać to umie
max na 150cm wejdę głębiej jak dna nie wyczuwam to je po mnie
ale teraz z brzuszkiem zauważyłam byłam ostatnio nie ma szans tak dziwnie mi ciągnie ten brzuch ,że nie ma szans popływać jedynie na plecach xd
mantissa mmmm taka oponka z czekoladą aaaahalbo pączek z budyniem mmmm xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 20:06
mantissa lubi tę wiadomość