Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:hehehe Fasia to że ciebie brzuch utrzymuje na wodzie nie znaczy że wszystkich
Podejrzewam, że jakbym weszła do basenu to od razu poszłabym na dnoweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:hehehehe ojjj
to idz na taki basen gdzie będzie seksi ratownik
Taaaa rzuci się za mną, a później nie będzie potrafił takiej orki z wody wyciągnąćAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Fajnie się Was czyta. Tyle pozytywnych wpisów ale ostrzegam przed słodyczami. Raczyłam się nimi codziennie a to batonik, a to czekoladka a w czwartek na złamanie karku do gina bo grzybica się zrobiła od tej pożywki dla grzybków:) Teraz zaciskam zęby i zamiast słodkiego kefirek....
Robotko mam prośbę o wpisanie mnie na pierwszej stronie:termin 15 kwietnia dziewczynka
Jak macie fajne pomysły na imiona dla dziewczynek to chętnie przemyślę. Podoba mi się Michalina (po mężu by było bo on Michał) ale mu się nie podoba.
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu:)
Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Dziewczyny, proszę doradźcie mi coś...
Dzisiaj wymieniali nam okno w sypialni, która będzie pokoikiem dziecka. Na początku to bedzie sypialnia połączona z pokoikiem a potem sie wyniesiemy do dużego, ale mniejsza o to...
W związku z tą wymianą okna mąż powynosił wsio z pokoju (łóżko i inne pierdoły) i musi jeszcze gładzią obrobić to okno.
(ale długi wstęp)
Moje pytanie brzmi - pomalować pokój teraz, czy później? W sensie w lutym np?
Może pytanie jest głupie, ale sama nie wiem i nie umiem zdecydować -
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Dobry wieczór
Dziewczyny, proszę doradźcie mi coś...
Dzisiaj wymieniali nam okno w sypialni, która będzie pokoikiem dziecka. Na początku to bedzie sypialnia połączona z pokoikiem a potem sie wyniesiemy do dużego, ale mniejsza o to...
W związku z tą wymianą okna mąż powynosił wsio z pokoju (łóżko i inne pierdoły) i musi jeszcze gładzią obrobić to okno.
(ale długi wstęp)
Moje pytanie brzmi - pomalować pokój teraz, czy później? W sensie w lutym np?
Może pytanie jest głupie, ale sama nie wiem i nie umiem zdecydowaćMartaAlvi lubi tę wiadomość
-
Marta pewnie, że teraz ! Jak robić to wszystko od razu. Skoro macie wyniesione rzeczy to nie ma sensu ich wnosić a za 2-3 miesiące znowu wynosić
także do dzieła - wybierać kolor farby i malować
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Ja bym malowala teraz, wiesz jak to jest z facetami, trzeba pilnować. Nie posprząta tak jak trzeba a Ty już w lutym mozesz nie mieć siły.
hihihi mąż przeczytał i nakazuje mi napisać że to on dzisiaj wysprzątał cały syf po panach monterachhahahhahaah
Dzięki dziewczyny za rady! Trochę się bałam, że do kwietnia jeszcze się zasyfi, albo co, skoro będziemy korzystać z tego pokoju, ale w sumie racja, może lepiej to zrobić za jednym burdelemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 20:49
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
MARTA hihi dobrze, niech się mąż broni!
Zasyfić to raczej nie zasyficie w codziennym użytkowaniu. Później po prostu może się Wam nie chcieć, a teraz jak macie rozgrzebane to chyba lepiej załatwić to za jednym zamachem -
Dziewczyny ja to dzisiaj tylko was nadrabiać muszę. No ale teraz już sama zostałam to będę na bieżąco
Narobiłyście mi ochoty na truskawki, ją bym zjadła z makaronem.
Amy też jestem uczulona straszne mam rewolucję żołądkowe po nich, a i tak w sezonie nie potrafię się powstrzymaćAmy lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Ja przed zajściem w ciąże się odchudzałam
w sumie to samo ze mnie spadało w styczniu zaczełam prace z wagą 67kg na 159cm to już nadwaga i tak jak zaczełam tą pracę tak w lipcu ujrzałam juz 58kg ja ucieszona ,bo nawet nie zwracałam uwagi na wagę ,bo byłam pochłonięta pracą w końcu praca na kuchni... a tu psikus hihii i znów do góry
ale to dla dzidzi hihih potem znowu będę musiała się wziąć za siebie ;P
Fasiu - niespodziankanie chcemy znać płci hihih ale z rodzinką obstawiamy córeczkę właśnie ze względu na słodkie ;P ale wiadomo to tylko gadanie a może być na odwrót ;P
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A ja byłam dziś na małych zakupach głównie większe już ubranka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/414ec53745ec.jpg
A co do leżaczka moja mamcia chce kupić nam ten http://www.brightstarts.pl/index.php?p2441,lezaczek-hybrydowy-coco-cafe-ingenuity-60032
Kevin w tamtym roku też leciał wcześniej - wiem bo mąż ten film uwielbia
Ode mnie na mikołaja dostał dvd bo myślał że w święta nie będzie mógł obejrzeć w tv ale puścili kevina samego w nowym yorku
A co do wina wiem że są 0% i takie wino planuje kupić na sylwestra ! w Almie sąmusze tylko smniejszyc i wstawic do paietnika bo na forum to troche za duzo
-
nick nieaktualny