Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:W ogóle pamiętacie jak pisałam o mojej koleżance o synku który miał operacje jelita ?
Wyszli już do domu, za sobą mają 2 operacje i jeszcze za 3 miesiące kolejna włożenie jelita spowrotem bo teraz opróżnia się do woreczka. Wszystko by mogło się odbyć za jedną operacja gdyby lekarz przy urodzeniu sprawdził drożność porządnie wszystkich dziurek - sprawdził uszy nosek ale obytu nie.
No i ogólnie poprosiła mnie abym w środę się nim zajeła - 2 godziny boje się czy dam radę. Ale się zgodziłam biorę męża i będziemy z małym siedzieć.a chłopczyk biedny, przeraża mnie niekompetencja niektórych lekarzy
-
Angela89 wrote:Ja wczoraj wszystko poprałam pierwszy raz - i uwaga tak jak mąż nie lubi prasować dziś wszystko poprasował. Baa nawet powiedział że prasowanie ubranek dla małej mu się podoba i może prasować
Niech Ci to da na piśmie hihiweronika86 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dziewczyny a ile razy bedziecie praly ubranka? Bo ja wlasnie niektore mam z licytacji i tak wlasnie wolalabym je poprac juz i nie wiem czy prac pozniej znowu czy ten raz teraz wystarczy?
Ja wczoraj pisałam, że chcę uprać rzeczy własnie z aukcji z allegro ale dziewczyny powiedziały, że jest za wcześnie, bo po takim czasie trzeba będzie prać jeszcze raz więc sobie odpuściłamNo chyba, że mi się będzie nudzić to tak sama dla siebie sobie upiorę i wyprasuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 21:14
Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja wczoraj wszystko poprałam pierwszy raz - i uwaga tak jak mąż nie lubi prasować dziś wszystko poprasował. Baa nawet powiedział że prasowanie ubranek dla małej mu się podoba i może prasować
a takie malutkie ubranka to już wogóle!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 21:13
weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:W ogóle pamiętacie jak pisałam o mojej koleżance o synku który miał operacje jelita ?
Wyszli już do domu, za sobą mają 2 operacje i jeszcze za 3 miesiące kolejna włożenie jelita spowrotem bo teraz opróżnia się do woreczka. Wszystko by mogło się odbyć za jedną operacja gdyby lekarz przy urodzeniu sprawdził drożność porządnie wszystkich dziurek - sprawdził uszy nosek ale obytu nie.
No i ogólnie poprosiła mnie abym w środę się nim zajeła - 2 godziny boje się czy dam radę. Ale się zgodziłam biorę męża i będziemy z małym siedzieć. -
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja wczoraj pisałam, że chcę uprać żeby własnie z aukcji z allegro ale dziewczyny powiedziały, że jest za wcześnie, bo po takim czasie trzeba będzie prać jeszcze raz więc sobie odpuściłam
No chyba, że mi się będzie nudzić to tak sama dla siebie sobie upiorę i wyprasuję
Ja je poprałam - bo stwierdziłam że nie chce ich trzymać w reklamówkach a normalnie w komodzie. Nie wiem w sumie po co je prasował ale niech się do dokłada do robotyweronika86 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dziewczyny a ile razy bedziecie praly ubranka? Bo ja wlasnie niektore mam z licytacji i tak wlasnie wolalabym je poprac juz i nie wiem czy prac pozniej znowu czy ten raz teraz wystarczy?
Angela89, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja łóżeczko szybciej rozłożę, bo mamy kotkę w domu i musi się przyzwyczajać że nie wolno jej tam będzie wchodzić ..
Fasia wróciłaś do swojego awatarka
Fasia lubi tę wiadomość