Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:U mnie już złożone
Fasia wróciłaś do swojego awatarka
U nas jeszcze troszkę za wcześnie ale pewnie po nowym roku stanie. My nie mamy osobnego pokoju więc póki co jeszcze nie będziemy go stawiać
Wróciłam, bo z tamtym nie mogłam się odnaleźćsylvia007 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:U nas jeszcze troszkę za wcześnie ale pewnie po nowym roku stanie. My nie mamy osobnego pokoju więc póki co jeszcze nie będziemy go stawiać
Wróciłam, bo z tamtym nie mogłam się odnaleźćFasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ehh a my musimy najpierw mieszkanie wymienic na wieksze i dooiero wtedy bede mogla lozeczko kupowac itd
mam nadzieje ze szybko nam sie uda to zrobic..
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dzwoniła do mnie mama i pyta jak się czuję. Odpowiadam, że w sumie to super tylko zgaga mnie coś zaczyna łapać, a mama w śmiech... Mówi, że wczoraj się zastanawiała, czy moja Natalka będzie miała od razu od urodzenia takie długie kudły jak ja. Pytam jej, czy to jakiś durny przesąd, zabobon czy coś w ten deseń a ona mówi, że w jej przypadku, w każdej z 3 ciąż sie to sprawdziło. Z bratem i siostrą miała zgagę ale nie aż taką mocną i nie często no i dzieci urodziły się z włoskami ale nie jakimiś bujnymi natomiast ze mną w ciąży paliło ją wiecznie, a po moim urodzeniu położna spytała czy mama ma spinki to by od razu kucyki zrobiły
Ciekawe czy to serio ma jakiś sensZobaczymy...
Sylvia, widzę że w planach zakup kołderkiJa dzisiaj zamówiłam dla Natalki kocyk i podusie do wózka
Oj ile radości sprawiają zakupy dla dziecka, niesamowite
Rudzia, sylvia007, Krysti, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A planujesz dalej z rodzicami mieszkać?
Tak,nie mam wyboru poki co z reszta chyba nawet tak wole, przyda mi sie ich pomocz reszta miewzkanie chca duze wiec bede miala swoje miejsce z Malutka
Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Właśnie dzwoniła do mnie mama i pyta jak się czuję. Odpowiadam, że w sumie to super tylko zgaga mnie coś zaczyna łapać, a mama w śmiech... Mówi, że wczoraj się zastanawiała, czy moja Natalka będzie miała od razu od urodzenia takie długie kudły jak ja. Pytam jej, czy to jakiś durny przesąd, zabobon czy coś w ten deseń a ona mówi, że w jej przypadku, w każdej z 3 ciąż sie to sprawdziło. Z bratem i siostrą miała zgagę ale nie aż taką mocną i nie często no i dzieci urodziły się z włoskami ale nie jakimiś bujnymi natomiast ze mną w ciąży paliło ją wiecznie, a po moim urodzeniu położna spytała czy mama ma spinki to by od razu kucyki zrobiły
Ciekawe czy to serio ma jakiś sensZobaczymy...
Sylvia, widzę że w planach zakup kołderkiJa dzisiaj zamówiłam dla Natalki kocyk i podusie do wózka
Oj ile radości sprawiają zakupy dla dziecka, niesamowite
Rudzia, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A powiem wam, że moja Gabi tak się cieszy, że będzie dziewczynka. Chyba już jej się włącza solidarność jajników. Wszystkim mówi, że w brzuszku jest dziewczynka no i że będzie jej starszą siostrą
weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A powiem wam, że moja Gabi tak się cieszy, że będzie dziewczynka. Chyba już jej się włącza solidarność jajników. Wszystkim mówi, że w brzuszku jest dziewczynka no i że będzie jej starszą siostrą
Moja mała to samo. Jak jej powiedzialem ze będzie miała siostre to aż piszczała.
Juz planuje jak ją będziemu ubierać, jaki bedą miały pokoj w przyszłości i opowieda wszystkim.
Krysti, weronika86, sylvia007, Amy lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Moja mała to samo. Jak jej powiedzialem ze będzie miała siostre to aż piszczała.
Juz planuje jak ją będziemu ubierać, jaki bedą miały pokoj w przyszłości i opowieda wszystkim.hwesta, Rudzia, Fasia, Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
moj syn byl troche zawiedziony, ale miedzy nimi 12 lat roznicy to juz bedzie kawaler za 6 lat
ale jak dalam mu 10f i powiedzialam ze moze wybrac ubranko dla malej na wyjscie ze szpitala to mu przeszlo
nie przypuszczalam tylko ze kupi ubrano pluszowego kotka plus czapeczka
strasznie mu sie spodobalo, ale na wyjscie ze szpitala raczdj nie bardzo
Krysti, Lali, sylvia007, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja znowu rycze, bo mój mąż poszedł spac,a ja się źle czuje, jakoś tak duszno mi,ale to przez ciążę pewno, nie zasne teraz i on mówi do mnie żebym go w nocy nie budzila,nie ruszala,to mu mowie,ze się źle czuje i ze jak mu przeszkadza ze się krece w nocy to mogę osobno spac,zabral się i poszedł spac.
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:moj syn byl troche zawiedziony, ale miedzy nimi 12 lat roznicy to juz bedzie kawaler za 6 lat
ale jak dalam mu 10f i powiedzialam ze moze wybrac ubranko dla malej na wyjscie ze szpitala to mu przeszlo
nie przypuszczalam tylko ze kupi ubrano pluszowego kotka plus czapeczka
strasznie mu sie spodobalo, ale na wyjscie ze szpitala raczdj nie bardzo
starszy brat
-
nick nieaktualny