X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh a my musimy najpierw mieszkanie wymienic na wieksze i dooiero wtedy bede mogla lozeczko kupowac itd :( mam nadzieje ze szybko nam sie uda to zrobic..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    U mnie już złożone :-) Fasia wróciłaś do swojego awatarka :-)

U nas jeszcze troszkę za wcześnie ale pewnie po nowym roku stanie. My nie mamy osobnego pokoju więc póki co jeszcze nie będziemy go stawiać :)

Wróciłam, bo z tamtym nie mogłam się odnaleźć :P

sylvia007 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    U nas jeszcze troszkę za wcześnie ale pewnie po nowym roku stanie. My nie mamy osobnego pokoju więc póki co jeszcze nie będziemy go stawiać :)

Wróciłam, bo z tamtym nie mogłam się odnaleźć :P
    My nigdy nie złożyliśmy. Wierzyliśmy, że jeszcze się przyda :-)

Fasia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ehh a my musimy najpierw mieszkanie wymienic na wieksze i dooiero wtedy bede mogla lozeczko kupowac itd :( mam nadzieje ze szybko nam sie uda to zrobic..
    Rudzia motywację macie, a to najważniejsze :-)

Rudzia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motywacja jest- racja.. ale do kwietnia coraz mniej czasu :P

l22njw4zq8sux6j8.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Motywacja jest- racja.. ale do kwietnia coraz mniej czasu :P
    Dacie radę! Ale to fakt to już bliżej niż dalej :-)

Rudzia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kukurydzę gotuje :) mniam mniam az na drugi koniec miasta poszłam po nią .

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dzwoniła do mnie mama i pyta jak się czuję. Odpowiadam, że w sumie to super tylko zgaga mnie coś zaczyna łapać, a mama w śmiech... Mówi, że wczoraj się zastanawiała, czy moja Natalka będzie miała od razu od urodzenia takie długie kudły jak ja. Pytam jej, czy to jakiś durny przesąd, zabobon czy coś w ten deseń a ona mówi, że w jej przypadku, w każdej z 3 ciąż sie to sprawdziło. Z bratem i siostrą miała zgagę ale nie aż taką mocną i nie często no i dzieci urodziły się z włoskami ale nie jakimiś bujnymi natomiast ze mną w ciąży paliło ją wiecznie, a po moim urodzeniu położna spytała czy mama ma spinki to by od razu kucyki zrobiły :P
    Ciekawe czy to serio ma jakiś sens :P Zobaczymy...

Sylvia, widzę że w planach zakup kołderki :) Ja dzisiaj zamówiłam dla Natalki kocyk i podusie do wózka <3 Oj ile radości sprawiają zakupy dla dziecka, niesamowite :)

Rudzia, sylvia007, nick nieaktualny, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A planujesz dalej z rodzicami mieszkać?

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja corka bedzie łysa jak ja :P zgagi tez nie mialam jeszcze nigdy :P

A we wtorek tez juz zamawiam caly komplet poscielki :)

sylvia007, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A planujesz dalej z rodzicami mieszkać?

Tak,nie mam wyboru poki co z reszta chyba nawet tak wole, przyda mi sie ich pomoc :) z reszta miewzkanie chca duze wiec bede miala swoje miejsce z Malutka :)

Ida, weronika86 lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Właśnie dzwoniła do mnie mama i pyta jak się czuję. Odpowiadam, że w sumie to super tylko zgaga mnie coś zaczyna łapać, a mama w śmiech... Mówi, że wczoraj się zastanawiała, czy moja Natalka będzie miała od razu od urodzenia takie długie kudły jak ja. Pytam jej, czy to jakiś durny przesąd, zabobon czy coś w ten deseń a ona mówi, że w jej przypadku, w każdej z 3 ciąż sie to sprawdziło. Z bratem i siostrą miała zgagę ale nie aż taką mocną i nie często no i dzieci urodziły się z włoskami ale nie jakimiś bujnymi natomiast ze mną w ciąży paliło ją wiecznie, a po moim urodzeniu położna spytała czy mama ma spinki to by od razu kucyki zrobiły :P
    Ciekawe czy to serio ma jakiś sens :P Zobaczymy...

Sylvia, widzę że w planach zakup kołderki :) Ja dzisiaj zamówiłam dla Natalki kocyk i podusie do wózka <3 Oj ile radości sprawiają zakupy dla dziecka, niesamowite :)
    Ja uwielbiam zakupy, a dla dzieci to już wogóle. Zawsze jak pójdę na zakupy to muszę coś dla Gabi upolować, no a teraz będę miała 2 stroinisie to już wogóle będzie mega przyjemność. Ja będę tylko poszewki kupować, bo podusi przez minimum 6miesięcy nie będę stosować, a kocyk mam akurat taki w wymiarze poszewek. Chce, żeby to wszystko było w takim samym wzorze :-)

Rudzia, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiem wam, że moja Gabi tak się cieszy, że będzie dziewczynka. Chyba już jej się włącza solidarność jajników. Wszystkim mówi, że w brzuszku jest dziewczynka no i że będzie jej starszą siostrą :-)

weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    A powiem wam, że moja Gabi tak się cieszy, że będzie dziewczynka. Chyba już jej się włącza solidarność jajników. Wszystkim mówi, że w brzuszku jest dziewczynka no i że będzie jej starszą siostrą :-)

Moja mała to samo. Jak jej powiedzialem ze będzie miała siostre to aż piszczała.
    Juz planuje jak ją będziemu ubierać, jaki bedą miały pokoj w przyszłości i opowieda wszystkim.

nick nieaktualny, weronika86, sylvia007, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Moja mała to samo. Jak jej powiedzialem ze będzie miała siostre to aż piszczała.
    Juz planuje jak ją będziemu ubierać, jaki bedą miały pokoj w przyszłości i opowieda wszystkim.
    Moja dzisiaj mówi do męża jak usiadł z nami na sofie, a mamy taka narożną łączoną, żeby się przesiadł na drugą połówkę, bo tu 3 dziewczyny siedzą :-)

nick nieaktualny, Rudzia, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj syn byl troche zawiedziony, ale miedzy nimi 12 lat roznicy to juz bedzie kawaler za 6 lat :-) ale jak dalam mu 10f i powiedzialam ze moze wybrac ubranko dla malej na wyjscie ze szpitala to mu przeszlo :-) nie przypuszczalam tylko ze kupi ubrano pluszowego kotka plus czapeczka :-) strasznie mu sie spodobalo, ale na wyjscie ze szpitala raczdj nie bardzo :-)

nick nieaktualny, Lali, sylvia007, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie rodzeństwo musi być ja tez tak z pół roku insię staram o drugie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu rycze, bo mój mąż poszedł spac,a ja się źle czuje, jakoś tak duszno mi,ale to przez ciążę pewno, nie zasne teraz i on mówi do mnie żebym go w nocy nie budzila,nie ruszala,to mu mowie,ze się źle czuje i ze jak mu przeszkadza ze się krece w nocy to mogę osobno spac,zabral się i poszedł spac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    moj syn byl troche zawiedziony, ale miedzy nimi 12 lat roznicy to juz bedzie kawaler za 6 lat :-) ale jak dalam mu 10f i powiedzialam ze moze wybrac ubranko dla malej na wyjscie ze szpitala to mu przeszlo :-) nie przypuszczalam tylko ze kupi ubrano pluszowego kotka plus czapeczka :-) strasznie mu sie spodobalo, ale na wyjscie ze szpitala raczdj nie bardzo :-)
    Bedzie siostry pilnował :) starszy brat

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co będzie za 3 miesiące jak w nocy ciężko mi będzie przed porodem, oleje mnie pewnie

‹‹ 1062 1063 1064 1065 1066 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ