Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:no na tej samej wyspie kochana...ale troche mamy do siebie:-)
ja ostatnio z moim de edynburga na wycieczkę się wybrali
pociągiem 3 H
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 23:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ja wróciłam z kąpania to wszystkie spać poszły??? Mnie od kilku dni bezsenność męczy tzn chodzę spać tak koło 2 a o 7 się budzę. Z Gabi w ciąży też tak miałam, ale za to ile książek przeczytał am.
-
Rudzia wrote:Aa bo dobija mnie to wszystko..
dlaczego musze byc sama
nie ma kto mnie przytulic czy przytulac sie do brzuszka
( TAK CHOLERNIE mi zle samej
a po drugie Ty młodziutka jesteś znajdziesz sobie kogoś wartościowego z kim dasz córce siostrzyczkę albo braciszka. Pomysł, że ją mam męża, a rzadko mogę się przytulić i nie otrzymuje takiego wsparcia jak bym chciała. A te doły nasze to przez hormony rozchwiane i tego się trzymajmy
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Ehh Rudzia musisz byc teraz silna. Pech no. Zycie
. Czasem niestety nie jest uslane rozami, albo raczej nigdy. Kazdy ma tam jakies swoje szczescia i nieszczesia. Po burzy zawsze wychodzi slonce
. Nie pozostaje ci nic innego jak zacisnac zeby i walczyc a kiedys szczescie sie do ciebei usmiechnie znowu
-
A ja wlasnie sieprodukuje i wybieram zdjecia do fotoksiazek. Ehhh odkad sa aparaty cyfrowe to sie prawie zdjec nei drukuje a ja sie zawsze bpoje (a to juz doswiadczenia dwoch moich znajomych) ze cos sie z dyskiem stanie i wszystkie zdjecia pojda sie je***c. Dlatego chce zanim zacznie sie nasz nowy rozdial w zyciu, albo raczje, nowe zycie poprostu
zrobic w zdjeciach porzadek i troche wydrukowac w formie fotoksiazek. Ale od zarypania tego jest.
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:nic dziwnego, jestes w bardzo ciezkiej syuacji
Boje sie jak to bedzie jak Mala sie urodzichyba juz calkiem sie zalamie..
A ON? Od niechcenia zapyta jak sie czuje i tyle ... dziecko w ogole Go nie obchodzi, On nawet nie rozumie czemu jestem na Niego zla!!!!nawet nie pokazywalam mu ostatniego zdj usg, On tez sie nie upomnial
((((( Nie chcialam nigdy takiego Ojca dla swojego dziecka!!
-
Rudzia wrote:Boje sie jak to bedzie jak Mala sie urodzi
chyba juz calkiem sie zalamie..
A ON? Od niechcenia zapyta jak sie czuje i tyle ... dziecko w ogole Go nie obchodzi, On nawet nie rozumie czemu jestem na Niego zla!!!!nawet nie pokazywalam mu ostatniego zdj usg, On tez sie nie upomnial
((((( Nie chcialam nigdy takiego Ojca dla swojego dziecka!!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny