Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Kasia gratuluje 20 tygodnia
) u mnie dzis 23 i chyba w koncu zacznie ladnie rosnac mi brzuch bo wlasnie czytam ze dzidzia teraz zacznie ladnie przybierac na wadze
))
Ola twoj synek to praedziwy dzentelmen
Andzia to teraz sie szykuj jak Mala zacznie mocniej kopac to konca nie bedzie widac)))
No na początku tak kopał że aż się bałam co będzie później, może miał za mało miejsca a teraz też go czuję ale nie aż tak mocno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOmlet robi mąż, juz mnie opierdzielil ze brudny po cieście mixer wrzucilam do opakowania...jeśli tak to nie zauważyłam po prostu... a jak od 3 tyg go prosilam o umycie podłóg, to dopiero dziś rano...powiem Wam,ze mam coraz więcej żalu do niego o taki brak zrozumienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Rozleniwił się
ja swojego też czasem ładnie proszę żeby mi pocisnął bo miewa takie leniwe dni
Teraz mnie fajnie kopieCudowne uczucie
Wczoraj pierwszy raz próbowałam liczyć ruchy - lekarz zalecił zacząć mierzyć powoli - godzinkę dziennie kiedy dziecko jest najbardziej aktywne ale wytrzymałam 10 min kiedy liczba ruchów była już w porządku
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia KOCHANAAA dasz sobie radę, jestem tego bardziej niż pewna.
Masz obok siebie kochających rodziców, którzy juz na pewno szaleją za wnuczką
Poza tym jestem PRZEKONANA, że sama dasz sobie lepiej rade niż niejedna z facetem u bokuTyle już przeszłaś i mimo to ciśniesz jak petarda do przodu. :*:*
hwesta, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki
RUDZIA Kochana moja! Nie wolno się smutać! Jesteś śliczna, młoda, mądra, będziesz mieć cudowną córeczkę, masz fajnych rodziców i tak jak pisze KasiaKwiatek - Twój mężczyzna jeszcze Cię nie znalazł po prostuWydaje mi się, że lepiej być samej z dzieckiem niż mieć takiego faceta jak Twój były. Jak tylko urodzi się mała i ją zobaczysz to zakochasz się w niej bez pamięci i cały świat zniknie, bo ona się nim stanie
Dziewczyny tak się ciesze, że Wam te placki smakująnaprawdę!
AMY tylko mięcho mielone do tej standardowej masy ziemniaczanej do smażenianic więcej
HWESTA przykro mi, że ten Twój facet to taki czepialskiweź się spytaj o co mu chodzi i niech sobie odpuści, bo tylko Ci przykrość sprawia
AMY rośniecie moja droga)) życzę Ci tego "wywalenia"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 10:33
Rudzia, Amy, hwesta lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Kochane
juz dzis mi troche lepiej..
Ehhh mi brzuch nie rosnieza to wszystko inne tak.. juz uda i rece mi tak przytyly ze chyba nigdy takich nie mialam ;/ i na wadze juz ponad 70 kg!!!!! Nigdy tyle nie wazylam!!! Niby to dzidzia ale czemu mi wszystko az tak rosnie?! Koniec z czekolada!