X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia zmienilas avatar! I dobrze bo ten lubir najbardziej :)

Fasia lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Kasia gratuluje 20 tygodnia :)) u mnie dzis 23 i chyba w koncu zacznie ladnie rosnac mi brzuch bo wlasnie czytam ze dzidzia teraz zacznie ladnie przybierac na wadze :)))

Ola twoj synek to praedziwy dzentelmen :P <3
    Andzia to teraz sie szykuj jak Mala zacznie mocniej kopac to konca nie bedzie widac :))))

:) No na początku tak kopał że aż się bałam co będzie później, może miał za mało miejsca a teraz też go czuję ale nie aż tak mocno :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,ja w koncu po północy zasnelam,ale jakos mam ciągle zniżkę nastroju...na śniadanko omlet... na obiad chyba fasiowe placki, a co do wielkości brzucha,to mi tez zaczyna rosnąć :) ale i tak maly

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omlet robi mąż, juz mnie opierdzielil ze brudny po cieście mixer wrzucilam do opakowania...jeśli tak to nie zauważyłam po prostu... a jak od 3 tyg go prosilam o umycie podłóg, to dopiero dziś rano...powiem Wam,ze mam coraz więcej żalu do niego o taki brak zrozumienia

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znowy gowniany dzien, juz drugi z rzedu..niby sie wysypiam..spalam 9 ggodzin...obudzilam sie ponad godzinke temu i znow mi sie spac chce...dobrzez e do pracy na 13.00 to zdaze jeszcze godzinke sie przekimac ;D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    :) No na początku tak kopał że aż się bałam co będzie później, może miał za mało miejsca a teraz też go czuję ale nie aż tak mocno :)
    Rozleniwił się :D
    ja swojego też czasem ładnie proszę żeby mi pocisnął bo miewa takie leniwe dni :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze jedno,wczoraj dostałam reprymende na poczcie, że mam usiąść i poczekać, bo tak stukam obcasami,ze się wszyscy patrzą. Dobra, wyzalilam sie...

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A i jeszcze jedno,wczoraj dostałam reprymende na poczcie, że mam usiąść i poczekać, bo tak stukam obcasami,ze się wszyscy patrzą. Dobra, wyzalilam sie...
    od męża?
    siedząc też da się stukać :D

weronika86, Dajana28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy no,od meza... mnie wkurza takie czepianie sie,glupek

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupie se buty za tydzien po wyplacie,o. Niestukajace

Amy, weronika86, Dajana28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Amy no,od meza... mnie wkurza takie czepianie sie,glupek
    hehe mnei też by wkurzało. Jak mój tak robi to go ignoruję albo pyskuję więc odpuszcza :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Kupie se buty za tydzien po wyplacie,o. Niestukajace

niech on ci kupi, to jemu przeszkadzaja :D

Fasia, Dajana28 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Rozleniwił się :D
    ja swojego też czasem ładnie proszę żeby mi pocisnął bo miewa takie leniwe dni :D

Teraz mnie fajnie kopie :) Cudowne uczucie :) Wczoraj pierwszy raz próbowałam liczyć ruchy - lekarz zalecił zacząć mierzyć powoli - godzinkę dziennie kiedy dziecko jest najbardziej aktywne ale wytrzymałam 10 min kiedy liczba ruchów była już w porządku :)

Amy lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ostatnio przechodzi sam siebie - wczoraj odkurzał u mojej babci, wróciliśmy do domu to cały dom sam sprzątnął stwierdził że ja mam odpocząć także jestem w podziwie :)

hwesta, Amy, Fasia lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia KOCHANAAA dasz sobie radę, jestem tego bardziej niż pewna.
    Masz obok siebie kochających rodziców, którzy juz na pewno szaleją za wnuczką :)
    Poza tym jestem PRZEKONANA, że sama dasz sobie lepiej rade niż niejedna z facetem u boku :) Tyle już przeszłaś i mimo to ciśniesz jak petarda do przodu. :*:*

hwesta, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia JA Ci to mówię!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:33

Amy, Fasia, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę kiedys zrobić te placki :) do nich sie tylko mięso mielone dodaje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i z okazji rozpoczęcie 23 tygodnia fota :))
    dzisiaj 70.5 kg na wadze :D
    82 cm w pępku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 22:24

Fasia, Rudzia, weronika86, Klaudia90, misia83, KasiaKwiatek, Dajana28, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki :)

RUDZIA Kochana moja! Nie wolno się smutać! Jesteś śliczna, młoda, mądra, będziesz mieć cudowną córeczkę, masz fajnych rodziców i tak jak pisze KasiaKwiatek - Twój mężczyzna jeszcze Cię nie znalazł po prostu :) Wydaje mi się, że lepiej być samej z dzieckiem niż mieć takiego faceta jak Twój były. Jak tylko urodzi się mała i ją zobaczysz to zakochasz się w niej bez pamięci i cały świat zniknie, bo ona się nim stanie :)

Dziewczyny tak się ciesze, że Wam te placki smakują :D naprawdę!
    AMY tylko mięcho mielone do tej standardowej masy ziemniaczanej do smażenia :) nic więcej

HWESTA przykro mi, że ten Twój facet to taki czepialski :/ weź się spytaj o co mu chodzi i niech sobie odpuści, bo tylko Ci przykrość sprawia :/

AMY rośniecie moja droga :))) życzę Ci tego "wywalenia" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 10:33

Rudzia, Amy, hwesta lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kochane <3 juz dzis mi troche lepiej.. :)

Ehhh mi brzuch nie rosnie :( za to wszystko inne tak.. juz uda i rece mi tak przytyly ze chyba nigdy takich nie mialam ;/ i na wadze juz ponad 70 kg!!!!! Nigdy tyle nie wazylam!!! Niby to dzidzia ale czemu mi wszystko az tak rosnie?! Koniec z czekolada!

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 1066 1067 1068 1069 1070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ