Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pewnie, że się tak nie robi. Ją bym nigdy czegoś takiego nie wybaczyła i pewnie na początku to bym się na maksa załamała. Super, że Ty masz rodziców którzy Cię tak mocno wspierają!!!Rudzia wrote:Tak ja wiem ze lepiej teraz niz pozniej.. wszyscy mi to mowia.. ale to i tak boli
Tak sie nie robi komus kogo sie kocha nie?
( ... bozee.. chyba mam gorszy dzien.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny

Najbardziej serce peka z powodu tego ze Sofia bedzie miala takiego Ojca ;/ a wlasciwie nie bedzie miala... chociaz boje sie ze bedzie jednak chcial raz na pol roku ja widywac a tego bym nie chciala bo wiecie jacy sa tatusie z doskoku? Tacy fajni bo na wszystko pozwalaja i daja prezenty ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze trochę i zadziałaRudzia wrote:Ja probowalam sie tak bawic z Mala ale jakos na nia to nie dziala

Mi się dzisiaj pierwszy raz udało zachęcić ją do zabawy. Ja też mykam się położę, może akurat zasnę. Słodkich snów Brzuchatki!!!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry w niedzielę i w świeżo rozpoczętym 20 tygodniu. Czekam aż tą 2 też będę miała sprzodu no ale to jeszcze kolejny tydzień musi minąć
ja za to budzę się wcześnie ostatnio ale spoko wysypiam się bo kładę się 22/23 no i dzień nie jest stracony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 08:12
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia gratuluje 20 tygodnia
) u mnie dzis 23 i chyba w koncu zacznie ladnie rosnac mi brzuch bo wlasnie czytam ze dzidzia teraz zacznie ladnie przybierac na wadze
))
Ola twoj synek to praedziwy dzentelmen

Andzia to teraz sie szykuj jak Mala zacznie mocniej kopac to konca nie bedzie widac
)))
KasiaKwiatek, Fasia, Angela89 lubią tę wiadomość

az radio musialam wlaczyć Szkociak mlody korzysta z zycia ,Dobrze ze juz moj łózko przenosi do sypialni