Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A ja znowu rycze, bo mój mąż poszedł spac,a ja się źle czuje, jakoś tak duszno mi,ale to przez ciążę pewno, nie zasne teraz i on mówi do mnie żebym go w nocy nie budzila,nie ruszala,to mu mowie,ze się źle czuje i ze jak mu przeszkadza ze się krece w nocy to mogę osobno spac,zabral się i poszedł spac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:tez mam dusznosci, spie przy otwartym oknie bo mi wiecznie goraco:-)
chyba normalne w ciazy bo krew szybciej pompujemy:-)
nooo ja tez przy otwartym oknie spie, nie ma opcji zebym zasnela przy zamknietymnogi i rece do tego mi sie wysuszaja ciagle ze 3 razy w nocy sie budze zeby nasmarowac balsamem ;/
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie dzisiaj dziwna sytuacja...ja z moim to jak kroliki, dymanko codziemmie przez 13 lat
a teraz on tylko lodzik albo ...no wiecie
zqczerwienilam sie
chcice milqm a ten, czy mozemy INACZEJ bo on sie boi, ze mi krzywde zrobi...ze juz kilkq rqzy nie mogl sie skupic bo o tym mysli...mowi ze tak strasznie dlugo sie staralismy i ze ma zle odvzucia ze cos sie moze stac...powiem szczerze ze w pierwszej ciazy myslqlabum ze mu sie przestlam podobac, ale widze w jego oczach te milosc i szczerosc ze wymieklam
a ciul trzeba bedzie sie i jego inaczej zaspokajac
w pierwszej ciazy nie bylo takiego problem, nawet 3 tyg po porodzie juz mnie pronowl atakowac
moze dlatego ze jest stqrszy? dojrzalszy? wasi faceci maja tez tak? on chce codziennie ale nie tam gdzie dzidzia siedzi
Krysti, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:u mnie dzisiaj dziwna sytuacja...ja z moim to jak kroliki, dymanko codziemmie przez 13 lat
a teraz on tylko lodzik albo ...no wiecie
zqczerwienilam sie
chcice milqm a ten, czy mozemy INACZEJ bo on sie boi, ze mi krzywde zrobi...ze juz kilkq rqzy nie mogl sie skupic bo o tym mysli...mowi ze tak strasznie dlugo sie staralismy i ze ma zle odvzucia ze cos sie moze stac...powiem szczerze ze w pierwszej ciazy myslqlabum ze mu sie przestlam podobac, ale widze w jego oczach te milosc i szczerosc ze wymieklam
a ciul trzeba bedzie sie i jego inaczej zaspokajac
w pierwszej ciazy nie bylo takiego problem, nawet 3 tyg po porodzie juz mnie pronowl atakowac
moze dlatego ze jest stqrszy? dojrzalszy? wasi faceci maja tez tak? on chce codziennie ale nie tam gdzie dzidzia siedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 23:58
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie wiem co mam o tym myslec ale milo mi sie zrobilo
strasznie sie rozczulil jak wie ze dziewczynka
przylapalam go na stronie z ciuszkami dzisiaj
musze sie przyznac ile mam ciuszkow pochowanych zeby juz nic nie kupowal chyba ze 3 do 6miesiecy
-
nick nieaktualny