X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreatyną je odzywilam bo by bylo :/

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja juz schodze z blondu naszczescie jeszcze odrobine na koncowkach jest i tez poloze naturalny ciemny na moje tak by byl kolor podobny do mojego koniec z blond ,wlosy mi się kruszyly tak mi fryzjerki robily .
    a jaki masz naturalny? moj jest identyczny jak babka na tym zdjeciu pierwszym z lewej

http://4.bp.blogspot.com/-0g4mMle-IFY/UsHR-L0GFmI/AAAAAAAAKcI/Ij4sAgSbkKg/s1600/tumblr_msxrhxcMkG1qicobao1_500-tile.jpg

..niezbyt mi sie podoba, taka nijaka jestem...mezowi bardzo podobalo sie jak mialam krecone wlosy jak sie poznalismy wiec mu dogodze i se kretne :D stwierdzil ze mam urode jak rude, wiec bedzie rudy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:40

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie chyba dzisiaj uzyczyl nastroj Amy sprzed kilku dni...no zle sie czuje ze soba, w sobie i kolo siebie..i jeszcze to dzisiejsze rozdraznienie i zmeczenie...to chyba pogoda nie? mantissa gdzie mieszkasz?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajne babki spotkałam na szkole, wszystkie byłyśmy z mężami/partnerami, towarzystwo wyluzowane więc i wesoło było
    ja też musiałam się przekonać do Mikołaja ale pasuje mi, imieniny też znalazłam w innym terminie niż 6.12 co by go nie skrzywdzić ;)

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    a jaki masz naturalny? moj jest identyczny jak babka na tym zdjeciu pierwszym z lewej

http://4.bp.blogspot.com/-0g4mMle-IFY/UsHR-L0GFmI/AAAAAAAAKcI/Ij4sAgSbkKg/s1600/tumblr_msxrhxcMkG1qicobao1_500-tile.jpg

..niezbyt mi sie podoba, taka nijaka jestem...mezowi bardzo podobalo sie jak mialam krecone wlosy jak sie poznalismy wiec mu dogodze i se kretne :D stwierdzil ze mam urode jak rude, wiec bedzie rudy :D
    Ja mam ciemny taki mysi kolor

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    czytalam gdzies ze stopy sie powiekszaja niektorym w ciazy i zostaja juz wieksze po porodzie..przy synku urosly z 39 na 40...juz mi ciezko buty znalezc..teraz chodze w martensach bo od tenisowek mnie bola plecy...ale jesli znow ma urosnac stopa to bedzie masakra, bede w kajakach chba chodzic :D
    Moje jak by większe są szpony :D haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    fajne babki spotkałam na szkole, wszystkie byłyśmy z mężami/partnerami, towarzystwo wyluzowane więc i wesoło było
    ja też musiałam się przekonać do Mikołaja ale pasuje mi, imieniny też znalazłam w innym terminie niż 6.12 co by go nie skrzywdzić ;)
    Kasia fajnie ja tez tak mysle ze bedzie mile towarzystwo w co wątpie bo tu polak polaka obczaja jak by kogos zabil tak jest ja nie znam nikogo tu sasiadke tak blizej i tyle .ale mam nadzieje ze szkotki będą:) takze luzik

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja mam ciemny taki mysi kolor
    no to troszke ciemniejszy od mojego, ale praktycznie ten sam kolor :D mi tez jasny blond zrobil sieczke z wlosami...dobrze ze tyle czasu przed ciaza doprowadzilam je do ladu, bo teraz jak mi wlosy garsciami leca to przy tlenionych to bym juz lysa chyba zostala..przy synku tez tak mialam z wlosami, identycznie..dlatego bylam pewna ze jednak u nas chlopiec...widocznie tak kazda ciaza dziala na moje wlosy...my juz zdecydowalismy, ze po karmieniu piersia wracam na metformine, zeby znow nie porobily sie cyrki z miesiaczkami ( u mnie z brakiem miesiaczek jest jeszcze zle samopoczucie i problemy zdrowotne) i jesli bedzie wiecej dzieci to super :D jestem zszokowana, kiedys nie chcial slyszec o wiecej niz jednym..teraz jest taki dojrzaly i wyrozumialy i mowi ze dla niego moge chodzic caly czas w ciazy bo promienieje i wygladam jak nastolatka :D szkoda ze mi sie dzisiaj dobrze nie przypatrzyl bo nawet humor mam jak nastolatka....dzisiejszy dzien zdecydowanie nie nalezy do najlepszych...jeszcze mam jedno krzeslo na ktorym moge teraz siedziec..jest twarde i boli mnie krzyz!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ja chce obciac tez, ale szkoda mi bo mam po pasa..nie farbuje juz dobre 7 lat wiec mam naturalny mysi-blond :D ale po porodzie chce zakrecic i zafarbowac na rude :D
    Ty masz ladne nie obcinaj wlosow ewentualnie podetnij rowniutko ze 3 cm .

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no to troszke ciemniejszy od mojego, ale praktycznie ten sam kolor :D mi tez jasny blond zrobil sieczke z wlosami...dobrze ze tyle czasu przed ciaza doprowadzilam je do ladu, bo teraz jak mi wlosy garsciami leca to przy tlenionych to bym juz lysa chyba zostala..przy synku tez tak mialam z wlosami, identycznie..dlatego bylam pewna ze jednak u nas chlopiec...widocznie tak kazda ciaza dziala na moje wlosy...my juz zdecydowalismy, ze po karmieniu piersia wracam na metformine, zeby znow nie porobily sie cyrki z miesiaczkami ( u mnie z brakiem miesiaczek jest jeszcze zle samopoczucie i problemy zdrowotne) i jesli bedzie wiecej dzieci to super :D jestem zszokowana, kiedys nie chcial slyszec o wiecej niz jednym..teraz jest taki dojrzaly i wyrozumialy i mowi ze dla niego moge chodzic caly czas w ciazy bo promienieje i wygladam jak nastolatka :D szkoda ze mi sie dzisiaj dobrze nie przypatrzyl bo nawet humor mam jak nastolatka....dzisiejszy dzien zdecydowanie nie nalezy do najlepszych...jeszcze mam jedno krzeslo na ktorym moge teraz siedziec..jest twarde i boli mnie krzyz!
    A najgorsze to to ze rozjasniacza nie mialam kladzionego tylko farbami rozjasnialam z loreala i spierdzielilo się strasznie ,po za tym mialam boki wygolone dwa i musialam się tez meczyc z odrastajacymi wlosami z boku a mialam wygolone sporo :D pokaze ci pozniej fote ale ją zaraz usune.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia dziecko ci się urodzi warkocza zapleciesz i luzik :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    A najgorsze to to ze rozjasniacza nie mialam kladzionego tylko farbami rozjasnialam z loreala i spierdzielilo się strasznie ,po za tym mialam boki wygolone dwa i musialam się tez meczyc z odrastajacymi wlosami z boku a mialam wygolone sporo :D pokaze ci pozniej fote ale ją zaraz usune.
    ja tez mialam wygalane :D takiego irokeza mialam dlugiego :D bedzie co corce pokazywac :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wercia dziecko ci się urodzi warkocza zapleciesz i luzik :)
    juz plote, bo wlosy lece mi wszedzie a nie daj boze jakby moj w jedzeniu znalazl takiego dlugiego...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazlam jednak wage wpisana w karte ciazy a nie na scanie..kuzwa ona ma juz 420gr!!!! znowu smoka urodze! musialam edytowac wiadomosc bo 5 zamiast 4ki sie wpisalo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 15:16

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    znalazlam jednak wage wpisana w karte ciazy a nie na scanie..kuzwa ona ma juz 420gr!!!! znowu smoka urodze! musialam edytowac wiadomosc bo 5 zamiast 4ki sie wpisalo.
    No co ty :) ciekawa jestem ile moj bedzie warzył ,silny jest takie kopy mi sprzedaje jak sobie leze ,:) werka taki film ogladalam wczoraj ze jak bóbr ryczalam tylko po angielsku na netlix :D

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No co ty :) ciekawa jestem ile moj bedzie warzył ,silny jest takie kopy mi sprzedaje jak sobie leze ,:) werka taki film ogladalam wczoraj ze jak bóbr ryczalam tylko po angielsku na netlix :D
    a co ogladalas? ja tez op!acam netflixa :-) boje sie ze bedzie za duzq bo w uk beda wywolywac w 36,37tc lno cesarka..cesarki bardziej sie boje niz naturalnego...sprawdzlqm w tabelach i taka waga to do 24,25tc a nie prawienw 22tc... a ciul wazne zeby zdrowa byla, w razie co do znowu bede miala dupe rozdarta :-)

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak podalam wage poprzedniego dziecka to maja mi to terqz monitorowac zeby nie dopuscic do takiej wagi...na razie o tym nie mysle...od usg nic nie mowil ze za duza...waga idealnie zgadza sie z reszta pomiarow wiec jest ok :-)

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    a co ogladalas? ja tez op!acam netflixa :-) boje sie ze bedzie za duzq bo w uk beda wywolywac w 36,37tc lno cesarka..cesarki bardziej sie boje niz naturalnego...sprawdzlqm w tabelach i taka waga to do 24,25tc a nie prawienw 22tc... a ciul wazne zeby zdrowa byla, w razie co do znowu bede miala dupe rozdarta :-)
    Napisze ci co jak w domu bede ,ile placisz z natlixa bo ja 5.99 £ no musisz uwazac moze ci cesarke zrobią kto wie jak klocek bedzie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    jak podalam wage poprzedniego dziecka to maja mi to terqz monitorowac zeby nie dopuscic do takiej wagi...na razie o tym nie mysle...od usg nic nie mowil ze za duza...waga idealnie zgadza sie z reszta pomiarow wiec jest ok :-)
    I bardzo dobrze bedziesz pod kontrolą teraz caly czas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia nie martw się wagą dziecka relaxuj się .

‹‹ 1047 1048 1049 1050 1051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ