Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja juz schodze z blondu naszczescie jeszcze odrobine na koncowkach jest i tez poloze naturalny ciemny na moje tak by byl kolor podobny do mojego koniec z blond ,wlosy mi się kruszyly tak mi fryzjerki robily .
http://4.bp.blogspot.com/-0g4mMle-IFY/UsHR-L0GFmI/AAAAAAAAKcI/Ij4sAgSbkKg/s1600/tumblr_msxrhxcMkG1qicobao1_500-tile.jpg
..niezbyt mi sie podoba, taka nijaka jestem...mezowi bardzo podobalo sie jak mialam krecone wlosy jak sie poznalismy wiec mu dogodze i se kretnestwierdzil ze mam urode jak rude, wiec bedzie rudy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:40
-
nick nieaktualnyfajne babki spotkałam na szkole, wszystkie byłyśmy z mężami/partnerami, towarzystwo wyluzowane więc i wesoło było
ja też musiałam się przekonać do Mikołaja ale pasuje mi, imieniny też znalazłam w innym terminie niż 6.12 co by go nie skrzywdzićKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:a jaki masz naturalny? moj jest identyczny jak babka na tym zdjeciu pierwszym z lewej
http://4.bp.blogspot.com/-0g4mMle-IFY/UsHR-L0GFmI/AAAAAAAAKcI/Ij4sAgSbkKg/s1600/tumblr_msxrhxcMkG1qicobao1_500-tile.jpg
..niezbyt mi sie podoba, taka nijaka jestem...mezowi bardzo podobalo sie jak mialam krecone wlosy jak sie poznalismy wiec mu dogodze i se kretnestwierdzil ze mam urode jak rude, wiec bedzie rudy
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:czytalam gdzies ze stopy sie powiekszaja niektorym w ciazy i zostaja juz wieksze po porodzie..przy synku urosly z 39 na 40...juz mi ciezko buty znalezc..teraz chodze w martensach bo od tenisowek mnie bola plecy...ale jesli znow ma urosnac stopa to bedzie masakra, bede w kajakach chba chodzic
haha
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:fajne babki spotkałam na szkole, wszystkie byłyśmy z mężami/partnerami, towarzystwo wyluzowane więc i wesoło było
ja też musiałam się przekonać do Mikołaja ale pasuje mi, imieniny też znalazłam w innym terminie niż 6.12 co by go nie skrzywdzićtakze luzik
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja mam ciemny taki mysi kolor
mi tez jasny blond zrobil sieczke z wlosami...dobrze ze tyle czasu przed ciaza doprowadzilam je do ladu, bo teraz jak mi wlosy garsciami leca to przy tlenionych to bym juz lysa chyba zostala..przy synku tez tak mialam z wlosami, identycznie..dlatego bylam pewna ze jednak u nas chlopiec...widocznie tak kazda ciaza dziala na moje wlosy...my juz zdecydowalismy, ze po karmieniu piersia wracam na metformine, zeby znow nie porobily sie cyrki z miesiaczkami ( u mnie z brakiem miesiaczek jest jeszcze zle samopoczucie i problemy zdrowotne) i jesli bedzie wiecej dzieci to super
jestem zszokowana, kiedys nie chcial slyszec o wiecej niz jednym..teraz jest taki dojrzaly i wyrozumialy i mowi ze dla niego moge chodzic caly czas w ciazy bo promienieje i wygladam jak nastolatka
szkoda ze mi sie dzisiaj dobrze nie przypatrzyl bo nawet humor mam jak nastolatka....dzisiejszy dzien zdecydowanie nie nalezy do najlepszych...jeszcze mam jedno krzeslo na ktorym moge teraz siedziec..jest twarde i boli mnie krzyz!
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ja chce obciac tez, ale szkoda mi bo mam po pasa..nie farbuje juz dobre 7 lat wiec mam naturalny mysi-blond
ale po porodzie chce zakrecic i zafarbowac na rude
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no to troszke ciemniejszy od mojego, ale praktycznie ten sam kolor
mi tez jasny blond zrobil sieczke z wlosami...dobrze ze tyle czasu przed ciaza doprowadzilam je do ladu, bo teraz jak mi wlosy garsciami leca to przy tlenionych to bym juz lysa chyba zostala..przy synku tez tak mialam z wlosami, identycznie..dlatego bylam pewna ze jednak u nas chlopiec...widocznie tak kazda ciaza dziala na moje wlosy...my juz zdecydowalismy, ze po karmieniu piersia wracam na metformine, zeby znow nie porobily sie cyrki z miesiaczkami ( u mnie z brakiem miesiaczek jest jeszcze zle samopoczucie i problemy zdrowotne) i jesli bedzie wiecej dzieci to super
jestem zszokowana, kiedys nie chcial slyszec o wiecej niz jednym..teraz jest taki dojrzaly i wyrozumialy i mowi ze dla niego moge chodzic caly czas w ciazy bo promienieje i wygladam jak nastolatka
szkoda ze mi sie dzisiaj dobrze nie przypatrzyl bo nawet humor mam jak nastolatka....dzisiejszy dzien zdecydowanie nie nalezy do najlepszych...jeszcze mam jedno krzeslo na ktorym moge teraz siedziec..jest twarde i boli mnie krzyz!
pokaze ci pozniej fote ale ją zaraz usune.
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:A najgorsze to to ze rozjasniacza nie mialam kladzionego tylko farbami rozjasnialam z loreala i spierdzielilo się strasznie ,po za tym mialam boki wygolone dwa i musialam się tez meczyc z odrastajacymi wlosami z boku a mialam wygolone sporo
pokaze ci pozniej fote ale ją zaraz usune.
takiego irokeza mialam dlugiego
bedzie co corce pokazywac
Krysti lubi tę wiadomość
-
znalazlam jednak wage wpisana w karte ciazy a nie na scanie..kuzwa ona ma juz 420gr!!!! znowu smoka urodze! musialam edytowac wiadomosc bo 5 zamiast 4ki sie wpisalo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 15:16
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:znalazlam jednak wage wpisana w karte ciazy a nie na scanie..kuzwa ona ma juz 420gr!!!! znowu smoka urodze! musialam edytowac wiadomosc bo 5 zamiast 4ki sie wpisalo.
ciekawa jestem ile moj bedzie warzył ,silny jest takie kopy mi sprzedaje jak sobie leze ,
werka taki film ogladalam wczoraj ze jak bóbr ryczalam tylko po angielsku na netlix
-
Krysti wrote:No co ty
ciekawa jestem ile moj bedzie warzył ,silny jest takie kopy mi sprzedaje jak sobie leze ,
werka taki film ogladalam wczoraj ze jak bóbr ryczalam tylko po angielsku na netlix
boje sie ze bedzie za duzq bo w uk beda wywolywac w 36,37tc lno cesarka..cesarki bardziej sie boje niz naturalnego...sprawdzlqm w tabelach i taka waga to do 24,25tc a nie prawienw 22tc... a ciul wazne zeby zdrowa byla, w razie co do znowu bede miala dupe rozdarta
Krysti lubi tę wiadomość
-
jak podalam wage poprzedniego dziecka to maja mi to terqz monitorowac zeby nie dopuscic do takiej wagi...na razie o tym nie mysle...od usg nic nie mowil ze za duza...waga idealnie zgadza sie z reszta pomiarow wiec jest ok
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:a co ogladalas? ja tez op!acam netflixa
boje sie ze bedzie za duzq bo w uk beda wywolywac w 36,37tc lno cesarka..cesarki bardziej sie boje niz naturalnego...sprawdzlqm w tabelach i taka waga to do 24,25tc a nie prawienw 22tc... a ciul wazne zeby zdrowa byla, w razie co do znowu bede miala dupe rozdarta
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:jak podalam wage poprzedniego dziecka to maja mi to terqz monitorowac zeby nie dopuscic do takiej wagi...na razie o tym nie mysle...od usg nic nie mowil ze za duza...waga idealnie zgadza sie z reszta pomiarow wiec jest ok
-
nick nieaktualny