X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no juz niedlugo, szybko walnie..mi sie dluzylo do 12-13tc a pozniej juz poslzo nawet nie wiem kiedy :D ja juz jestem gotowa jakby nie to ze dzidzi musi siedziec dluzej to juz moge na porodowke :D po wczorajszej wiadomosci juz mi bole nie straszne ;D

Krysti, Ola89 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no juz niedlugo, szybko walnie..mi sie dluzylo do 12-13tc a pozniej juz poslzo nawet nie wiem kiedy :D ja juz jestem gotowa jakby nie to ze dzidzi musi siedziec dluzej to juz moge na porodowke :D po wczorajszej wiadomosci juz mi bole nie straszne ;D
    Ta wercia ciul z bólami wazne by dzieciątko bylo z nami :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama moja przyjedzie na 3 miechy może i dluzej zostanie :) fajnie ciesze się bardzo tylko ze w maju dopiero .Poradze sobie nurse bedzie przychodzic i tak na poczatku do mnie takze jak cos wiedziec nie będe to podpytam zawsze .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 08:10

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:

Mi też się strasznie dłużyło na początku a teraz to szybko mija, od usg do usg, miesiąc za miesiącem, pamiętam jak się cieszyłam że zaczynam 4 miesiąc, czy 5 a tu już 6 :)

weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ta wercia ciul z bólami wazne by dzieciątko bylo z nami :)

Pewnie, ja myślę tak samo, poboli i przestanie a dzieciątko wszystko wynagrodzi :) Nie ma co się zamartwiać na zapas. Moja mama mi opowiadała że jak mnie rodzica była młoda miała 21 lat i była na studiach, bardzo nieświadoma wszystkiego m.in. jak wygląda poród i mówi że to najlepiej w ogóle o nim nie myśleć bo szybko wtedy mija, miała bezbolesny szybki poród mówi że była w ogólnym szoku co się dzieje i nawet nie zauważyła kiedy urodziła :)

weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wam cos napisze to padniecie...moj moj to idiota :D na scianie na przeciwko lozka mamy naklejki na scianie, skrzydelka malutkie motyli..jak budzilam sie rano ( spimy nago) musialam przelzc przez niego a ten : o zesz jak ty pieknie wygladasz..jak herubinek :D...no mowie ze idiota...jeszcze tak stanelam przy tej scianie ze wygladalo jakby to byly moje skrzydelka hahahahaha a ja mu na to : a widziales kiedys 80kg herubinka z tak malymi skrzydelkami? przeciez bym sie namachala niepotzrebnie jedynie :D haha ten to umie poprawic humor z rana ) wygladam jak gruby, tlusciutki herubinek :D

Amy, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Pewnie, ja myślę tak samo, poboli i przestanie a dzieciątko wszystko wynagrodzi :) Nie ma co się zamartwiać na zapas. Moja mama mi opowiadała że jak mnie rodzica była młoda miała 21 lat i była na studiach, bardzo nieświadoma wszystkiego m.in. jak wygląda poród i mówi że to najlepiej w ogóle o nim nie myśleć bo szybko wtedy mija, miała bezbolesny szybki poród mówi że była w ogólnym szoku co się dzieje i nawet nie zauważyła kiedy urodziła :)
    ja sie nie moge pochwalic niebolesnym :D ale mialam ukoncvzone 2 miechy wczesniej 17 jak rodzilam. Mozliwe ze wszystko w srodku nie bylo gotowe na porod.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mama moja przyjedzie na 3 miechy może i dluzej zostanie :) fajnie ciesze się bardzo tylko ze w maju dopiero .Poradze sobie nurse bedzie przychodzic i tak na poczatku do mnie takze jak cos wiedziec nie będe to podpytam zawsze .
    zawsze tu mozesz podpytac, jest duzo juz doswiadczonych mam :D ja zabieram tesciowa do siebie ale dopiero od maja, chce kwiecien miec dla siebie i dziecia :D teraz tesciowa przylatuje 13ego grudnia ( se date wybrala nie ma co :D ) i zostaje do 9 stycznia..jesli przetrwamy bez bijatyk to przyjedzie w maju, jesli sie nie uda to poszukamy innego rozwiazania :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Krysti Ignas to moj typ jak bedzie chlopak, tak ze bardzo mi sie podoba to imie. Weronika Sarah rowniez piekne, jednak w PL to juz Sara nie jest takie eleganckie bo sporo psow tak nazywaja ludzie, ale jak dla mnie Sarah jest sliczne, uwielbiam Sarah Jessice Parker i jestem fanka Seksu w wielkim miescie stad to uwielbienie tego imienia :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej i ja witam się w 22 tyg, a co za tym idzie w 6tym miesiącu :) we wtorek mam kontrolę szyjki macicy po 3 tyg i odstawieniu duphastonu,bede spokojniejsza :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hwesta :) ja mam we wtorek wizyte i wkoncu poznam plec mam nadzieje :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nadzieje, ze Alicja się tak ulozy,ze będzie można zrobić zdjęcie, że to dziewczynka :) jeszcze do wtorku musze morfologie zrobić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 09:23

• Ida Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Gratulacje :) jeszcze 3 miechy :)
    Raczej pełne 4. Bo caly 6, caly 7, caly 8 i caly 9 ;)

weronika86, KasiaKwiatek, Amy, Fasia lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Raczej pełne 4. Bo caly 6, caly 7, caly 8 i caly 9 ;)
    dokladnie, bo to poczatek 6 miesiaca, widc 4 tygodnie z 6 miesica przed nami :-) ale 3 miesiace do ko ca jakos ladniej brzmi :-) :-)

Ida, Krysti lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ronotka wpiszesz mi plec na pierwszym poscie?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki,
    a ja się witam w 20 tygodniu, w końcu i u mnie ta 2 na początku :D Cudna jest <3

Miłego dnia! :)

KasiaKwiatek, Amy, Ewelcia, Ulka84, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byle do swiat,i za 6 tyg nasze dzieciaczki będą już w miarę bezpieczne :) dziś chyba siade i napisze podsumowanie tych 21 tygodni :) wczoraj byłam po stanik,nic nie mogłam dobrac,az w końcu kupiłam w hipermarkecie za 5 zł i jest super wygodny:D

• Lwica Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Cześć dziewczynki,
    a ja się witam w 20 tygodniu, w końcu i u mnie ta 2 na początku :D Cudna jest <3

Miłego dnia! :)

Ja dzis w 22tyg:)) miłego dnia rownież:))

hwesta, Krysti, MartaAlvi lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć
    a my za godzinę zaczynamy szkołę rodzenia, zbieramy się, jak wrócę napiszę jak było
    nie seksić i nie świntuszyć tu za dużo jak mnie nie będzie :D

Amy, Ida, hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 13:02

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

‹‹ 1043 1044 1045 1046 1047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ