Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no juz niedlugo, szybko walnie..mi sie dluzylo do 12-13tc a pozniej juz poslzo nawet nie wiem kiedy
ja juz jestem gotowa jakby nie to ze dzidzi musi siedziec dluzej to juz moge na porodowke
po wczorajszej wiadomosci juz mi bole nie straszne
Krysti, Ola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no juz niedlugo, szybko walnie..mi sie dluzylo do 12-13tc a pozniej juz poslzo nawet nie wiem kiedy
ja juz jestem gotowa jakby nie to ze dzidzi musi siedziec dluzej to juz moge na porodowke
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama moja przyjedzie na 3 miechy może i dluzej zostanie
fajnie ciesze się bardzo tylko ze w maju dopiero .Poradze sobie nurse bedzie przychodzic i tak na poczatku do mnie takze jak cos wiedziec nie będe to podpytam zawsze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 08:10
-
weronika86 wrote:no juz niedlugo, szybko walnie..mi sie dluzylo do 12-13tc a pozniej juz poslzo nawet nie wiem kiedy
Mi też się strasznie dłużyło na początku a teraz to szybko mija, od usg do usg, miesiąc za miesiącem, pamiętam jak się cieszyłam że zaczynam 4 miesiąc, czy 5 a tu już 6weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ta wercia ciul z bólami wazne by dzieciątko bylo z nami
Pewnie, ja myślę tak samo, poboli i przestanie a dzieciątko wszystko wynagrodziNie ma co się zamartwiać na zapas. Moja mama mi opowiadała że jak mnie rodzica była młoda miała 21 lat i była na studiach, bardzo nieświadoma wszystkiego m.in. jak wygląda poród i mówi że to najlepiej w ogóle o nim nie myśleć bo szybko wtedy mija, miała bezbolesny szybki poród mówi że była w ogólnym szoku co się dzieje i nawet nie zauważyła kiedy urodziła
weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
ja wam cos napisze to padniecie...moj moj to idiota
na scianie na przeciwko lozka mamy naklejki na scianie, skrzydelka malutkie motyli..jak budzilam sie rano ( spimy nago) musialam przelzc przez niego a ten : o zesz jak ty pieknie wygladasz..jak herubinek
...no mowie ze idiota...jeszcze tak stanelam przy tej scianie ze wygladalo jakby to byly moje skrzydelka hahahahaha a ja mu na to : a widziales kiedys 80kg herubinka z tak malymi skrzydelkami? przeciez bym sie namachala niepotzrebnie jedynie
haha ten to umie poprawic humor z rana ) wygladam jak gruby, tlusciutki herubinek
Amy, Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Pewnie, ja myślę tak samo, poboli i przestanie a dzieciątko wszystko wynagrodzi
Nie ma co się zamartwiać na zapas. Moja mama mi opowiadała że jak mnie rodzica była młoda miała 21 lat i była na studiach, bardzo nieświadoma wszystkiego m.in. jak wygląda poród i mówi że to najlepiej w ogóle o nim nie myśleć bo szybko wtedy mija, miała bezbolesny szybki poród mówi że była w ogólnym szoku co się dzieje i nawet nie zauważyła kiedy urodziła
ale mialam ukoncvzone 2 miechy wczesniej 17 jak rodzilam. Mozliwe ze wszystko w srodku nie bylo gotowe na porod.
-
Krysti wrote:Mama moja przyjedzie na 3 miechy może i dluzej zostanie
fajnie ciesze się bardzo tylko ze w maju dopiero .Poradze sobie nurse bedzie przychodzic i tak na poczatku do mnie takze jak cos wiedziec nie będe to podpytam zawsze .
ja zabieram tesciowa do siebie ale dopiero od maja, chce kwiecien miec dla siebie i dziecia
teraz tesciowa przylatuje 13ego grudnia ( se date wybrala nie ma co
) i zostaje do 9 stycznia..jesli przetrwamy bez bijatyk to przyjedzie w maju, jesli sie nie uda to poszukamy innego rozwiazania
-
Dzien dobry
Krysti Ignas to moj typ jak bedzie chlopak, tak ze bardzo mi sie podoba to imie. Weronika Sarah rowniez piekne, jednak w PL to juz Sara nie jest takie eleganckie bo sporo psow tak nazywaja ludzie, ale jak dla mnie Sarah jest sliczne, uwielbiam Sarah Jessice Parker i jestem fanka Seksu w wielkim miescie stad to uwielbienie tego imieniaweronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny