X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 15:40

weronika86 lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajana28 wrote:
    hmmm ale skąd wiecie jakie wybrać...o.O bo ja to jestem w tym zielona a przecież nie będę czekać do ostatnim dni żeby wiedzieć jaka dzidzia duża ;)
    Radzilabym kupywac na 62 i tez nie za duzo, z doswiadczenia wiem ze to moga byc 2tyg i potem trzeba juz wieksze. U mnie z metkami zostaly, bo w prezencie dostalam i nia zdazylam nawet ubrac... na 56 zwyczajnie moga byc za male albo dobre tylko na raz, nawet jak dzidzia bedzie malutka, mozna zawsze podwinac troszke rekawki, jej to przeszkadzac nie bedzie :) a Ty po 2 tyg nie bedziesz musiala biec znowu na zakupy.
    I dziewczyny naprawde radze... nie kupujcie za duzo, bo malenstwo nie zdazy znosic.
    Ja te najmniejsze dostane od siostry, po moim chrzesniaczku, a na pewo tez ktos cos sprezentuje itp.

Krysti, Dajana28 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ale rozmiar rozmiarowi nie równy! Dziewczyny, nie patrzcie na metki, a na autentyczną wielkość. W mojej mega pace są ciuszki na 68, które są mniejsze od niektórych 56.

Dokladnie, zgadzam sie. Ja mam np spodenki rozmiar 62 a tak naprawde wygladaja jak 56..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to najwiecej mam ubranek 68 i 74 :) ale wiadomo jak dzidzia sie urodzi to wtedy bede wiecej kupowac bo w ciemnio tak kupowac to bez sensu ja mam to co najwazniejsze tylko i po pare wlasnie spiochow, body itd.

Gosha lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 62 bede kupować nie mniejsze,a nawet ja bedą ciut większe to mi w niczym nie będzie przeszkadzało.kupie bodziaków z krótkim rękawkiem ze 3 pary nawet pod pajaca mozna takie założyć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuje wiele kupie pare dosłownie rzeczy

Gosha lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh tylko jak zaczna sie w styczniu przeceny to lepiej do sklepow dzieciecych nie wchodzic... ;)

A ja muszew koncu jakis wozeczek wybrac, bo mi w pracy chca sprezentowac... a ja mam sie zdecydowac ktory chce, a to nie takie proste jak tylko wiem ze chce czarny ;)

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 15:47

Dajana28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Ohhh tylko jak zaczna sie w styczniu przeceny to lepiej do sklepow dzieciecych nie wchodzic... ;)

A ja muszew koncu jakis wozeczek wybrac, bo mi w pracy chca sprezentowac... a ja mam sie zdecydowac ktory chce, a to nie takie proste jak tylko wiem ze chce czarny ;)
    Czarny ładny mnie się podobał ale jak w lato ma byc upalnie to wole pomarańczowy albo szary mówią ze w czarnym dzidzi bedzie gorąco ,i nie bedzie chciało siedzieć w wózku .Ja X landera wybrałam

• Lwica Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja, jako że swoją kurtkę zimową mniałam dość opiętą, to nawet nie próbowałam już w nią wchodzić. Trafiłam na mega okazję w Mohito i kupiłam płaszcz za 170 zł z troczkiem, czyli regulacją w pasie, co jest idealnym rozwiązaniem na brzuszek. Poza tym to nie typowa ciążówka, więc nie wydałam kasy na kilka miesięcy, bo równie dobrze mogę w niej chodzić i bez ciąży :)

http://www.mohito.com/pl/pl/collection/kurtki-p/ke001-99x/hooded-jacket

Ladna ta kurteczka.
    Ja raczej nie bede miala problemu z zimowka bo chodze w swojej narciarskiej kurtce juz a ona jest dosc duza- kilka swetrow pod nia zmieszcze jeszcze:)a ze jezdze na rowerze takze placzyki wyjsciowe nie sprawdzilbyby sie u mnie:(

Ja kupilam pare maly ubranek dla noworodkow ale tak staram sie w wiekszosci na 3-6mcy:)

Krysti, Ida lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede miala Tako City Move szaro fioletowy :) <3 tu w Szwecji wiekszosc ludzi ma czarne wozki a ja chce sie wyrozniac :D heh

Lwica, Fasia lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Najlepiej właśnie jak się od kogoś dostaje. Ja niestety niczego od nikogo nie dostanę i wszystko muszę kupić. A że to moje pierwsze dziecko, to też nie wiem jak to wygląda jeszcze.
    Te na 68 czy 74 wydają mi się jakieś mega duże.

eehmm ja mam podobnie:((wszystko sama musze pomalu kolekcjonowac..

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy znajomi w Polsce bardzo zachwalaja te X landery, bo i nawet na spacerek po plazy mozesz sie nim spokjnie wybrac... Tylko ze u mnie ich nie ma w sprzedazy.

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a j

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:33

Rudzia, Ida, Gosha, mantissa, Lali, Fasia, Amy lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ci do ubranek to ja mam dosłownie kilka 56 jak liczylam to ok 5 body 2 kaftaniki i 2 spiochy i dwie pary spodenek więcej 62 ale tez niezbyt duzo bo po kilka sztuk a teraz to juz będę kupowała 68. Ja juz ubranek nie będę kupowała zostały mi tylko czapeczki może jakieś rajstopki i tyle. Jak czegoś braknie to na bieżąco będę uzupełniać mam na przeciwko pepco także nie będzie problemu a po co kasę niepotrzebnie wydawać. I tak się zastanawiał czy jak Wojtus urodzi się duży to czy mi w ogóle wejdzie w te najmniejsze ubrania najwyżej sprzedam od razu póki nowe

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze pewnie niedługo wybierzemy się do ikei póki jeszcze jestem mobilna :) po wanienke reczniki spiworek i parę drobnych rzeczy które tam są najtańsze i najfajniejsze. Juz mam nawet listę zrobioną :)

Ida, Gosha, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 15:48

Amy lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najbardziej mi sie podobaja wozki firmy Mima, ale nikt mi tak drogiego nie kupi, a ja sama tymbardziej... Jeszcze Jane Cross mi sie w miare podoba... najlepsze jest to ze to tez wozek bedzie na pol roku potem kupie jakas wygodna parasolke, juz ja siebie znam... a co do tego nie mam watpliwosci ze to bedzie Maclaren.

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Wszyscy znajomi w Polsce bardzo zachwalaja te X landery, bo i nawet na spacerek po plazy mozesz sie nim spokjnie wybrac... Tylko ze u mnie ich nie ma w sprzedazy.
    No dobre są te wózki .Duzo dobrych opini o nich słyszałam .No po plazy tym bardziej ja bede spacerować tu unas :) mnie się w wózkach strasznie nie oodobają te małe przednie kółeczka :/ normalnie nie moge na taki patrzeć wozek .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 21:10

• Ida Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 15:49

‹‹ 1070 1071 1072 1073 1074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ