Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Radzilabym kupywac na 62 i tez nie za duzo, z doswiadczenia wiem ze to moga byc 2tyg i potem trzeba juz wieksze. U mnie z metkami zostaly, bo w prezencie dostalam i nia zdazylam nawet ubrac... na 56 zwyczajnie moga byc za male albo dobre tylko na raz, nawet jak dzidzia bedzie malutka, mozna zawsze podwinac troszke rekawki, jej to przeszkadzac nie bedzieDajana28 wrote:hmmm ale skąd wiecie jakie wybrać...
bo ja to jestem w tym zielona a przecież nie będę czekać do ostatnim dni żeby wiedzieć jaka dzidzia duża 
a Ty po 2 tyg nie bedziesz musiala biec znowu na zakupy.
I dziewczyny naprawde radze... nie kupujcie za duzo, bo malenstwo nie zdazy znosic.
Ja te najmniejsze dostane od siostry, po moim chrzesniaczku, a na pewo tez ktos cos sprezentuje itp.
Krysti, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ale rozmiar rozmiarowi nie równy! Dziewczyny, nie patrzcie na metki, a na autentyczną wielkość. W mojej mega pace są ciuszki na 68, które są mniejsze od niektórych 56.
Dokladnie, zgadzam sie. Ja mam np spodenki rozmiar 62 a tak naprawde wygladaja jak 56.. -
Ja to najwiecej mam ubranek 68 i 74
ale wiadomo jak dzidzia sie urodzi to wtedy bede wiecej kupowac bo w ciemnio tak kupowac to bez sensu ja mam to co najwazniejsze tylko i po pare wlasnie spiochow, body itd.
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ohhh tylko jak zaczna sie w styczniu przeceny to lepiej do sklepow dzieciecych nie wchodzic...

A ja muszew koncu jakis wozeczek wybrac, bo mi w pracy chca sprezentowac... a ja mam sie zdecydowac ktory chce, a to nie takie proste jak tylko wiem ze chce czarny
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarny ładny mnie się podobał ale jak w lato ma byc upalnie to wole pomarańczowy albo szary mówią ze w czarnym dzidzi bedzie gorąco ,i nie bedzie chciało siedzieć w wózku .Ja X landera wybrałamGosha wrote:Ohhh tylko jak zaczna sie w styczniu przeceny to lepiej do sklepow dzieciecych nie wchodzic...

A ja muszew koncu jakis wozeczek wybrac, bo mi w pracy chca sprezentowac... a ja mam sie zdecydowac ktory chce, a to nie takie proste jak tylko wiem ze chce czarny
-
Ida wrote:Ja, jako że swoją kurtkę zimową mniałam dość opiętą, to nawet nie próbowałam już w nią wchodzić. Trafiłam na mega okazję w Mohito i kupiłam płaszcz za 170 zł z troczkiem, czyli regulacją w pasie, co jest idealnym rozwiązaniem na brzuszek. Poza tym to nie typowa ciążówka, więc nie wydałam kasy na kilka miesięcy, bo równie dobrze mogę w niej chodzić i bez ciąży

http://www.mohito.com/pl/pl/collection/kurtki-p/ke001-99x/hooded-jacket
Ladna ta kurteczka.
Ja raczej nie bede miala problemu z zimowka bo chodze w swojej narciarskiej kurtce juz a ona jest dosc duza- kilka swetrow pod nia zmieszcze jeszcze:)a ze jezdze na rowerze takze placzyki wyjsciowe nie sprawdzilbyby sie u mnie:(
Ja kupilam pare maly ubranek dla noworodkow ale tak staram sie w wiekszosci na 3-6mcy:)
Krysti, Ida lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Najlepiej właśnie jak się od kogoś dostaje. Ja niestety niczego od nikogo nie dostanę i wszystko muszę kupić. A że to moje pierwsze dziecko, to też nie wiem jak to wygląda jeszcze.
Te na 68 czy 74 wydają mi się jakieś mega duże.
eehmm ja mam podobnie:((wszystko sama musze pomalu kolekcjonowac.. -
nick nieaktualny
-
Ci do ubranek to ja mam dosłownie kilka 56 jak liczylam to ok 5 body 2 kaftaniki i 2 spiochy i dwie pary spodenek więcej 62 ale tez niezbyt duzo bo po kilka sztuk a teraz to juz będę kupowała 68. Ja juz ubranek nie będę kupowała zostały mi tylko czapeczki może jakieś rajstopki i tyle. Jak czegoś braknie to na bieżąco będę uzupełniać mam na przeciwko pepco także nie będzie problemu a po co kasę niepotrzebnie wydawać. I tak się zastanawiał czy jak Wojtus urodzi się duży to czy mi w ogóle wejdzie w te najmniejsze ubrania najwyżej sprzedam od razu póki nowe
-
My jeszcze pewnie niedługo wybierzemy się do ikei póki jeszcze jestem mobilna
po wanienke reczniki spiworek i parę drobnych rzeczy które tam są najtańsze i najfajniejsze. Juz mam nawet listę zrobioną
Ida, Gosha, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A najbardziej mi sie podobaja wozki firmy Mima, ale nikt mi tak drogiego nie kupi, a ja sama tymbardziej... Jeszcze Jane Cross mi sie w miare podoba... najlepsze jest to ze to tez wozek bedzie na pol roku potem kupie jakas wygodna parasolke, juz ja siebie znam... a co do tego nie mam watpliwosci ze to bedzie Maclaren.
-
nick nieaktualnyNo dobre są te wózki .Duzo dobrych opini o nich słyszałam .No po plazy tym bardziej ja bede spacerować tu unasGosha wrote:Wszyscy znajomi w Polsce bardzo zachwalaja te X landery, bo i nawet na spacerek po plazy mozesz sie nim spokjnie wybrac... Tylko ze u mnie ich nie ma w sprzedazy.
mnie się w wózkach strasznie nie oodobają te małe przednie kółeczka
normalnie nie moge na taki patrzeć wozek .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 21:10

heh