Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dajana28 wrote:hmmm ale skąd wiecie jakie wybrać...
bo ja to jestem w tym zielona a przecież nie będę czekać do ostatnim dni żeby wiedzieć jaka dzidzia duża
a Ty po 2 tyg nie bedziesz musiala biec znowu na zakupy.
I dziewczyny naprawde radze... nie kupujcie za duzo, bo malenstwo nie zdazy znosic.
Ja te najmniejsze dostane od siostry, po moim chrzesniaczku, a na pewo tez ktos cos sprezentuje itp.Krysti, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ale rozmiar rozmiarowi nie równy! Dziewczyny, nie patrzcie na metki, a na autentyczną wielkość. W mojej mega pace są ciuszki na 68, które są mniejsze od niektórych 56.
Dokladnie, zgadzam sie. Ja mam np spodenki rozmiar 62 a tak naprawde wygladaja jak 56.. -
Ja to najwiecej mam ubranek 68 i 74
ale wiadomo jak dzidzia sie urodzi to wtedy bede wiecej kupowac bo w ciemnio tak kupowac to bez sensu ja mam to co najwazniejsze tylko i po pare wlasnie spiochow, body itd.
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ohhh tylko jak zaczna sie w styczniu przeceny to lepiej do sklepow dzieciecych nie wchodzic...
A ja muszew koncu jakis wozeczek wybrac, bo mi w pracy chca sprezentowac... a ja mam sie zdecydowac ktory chce, a to nie takie proste jak tylko wiem ze chce czarnyKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Ohhh tylko jak zaczna sie w styczniu przeceny to lepiej do sklepow dzieciecych nie wchodzic...
A ja muszew koncu jakis wozeczek wybrac, bo mi w pracy chca sprezentowac... a ja mam sie zdecydowac ktory chce, a to nie takie proste jak tylko wiem ze chce czarny -
Ida wrote:Ja, jako że swoją kurtkę zimową mniałam dość opiętą, to nawet nie próbowałam już w nią wchodzić. Trafiłam na mega okazję w Mohito i kupiłam płaszcz za 170 zł z troczkiem, czyli regulacją w pasie, co jest idealnym rozwiązaniem na brzuszek. Poza tym to nie typowa ciążówka, więc nie wydałam kasy na kilka miesięcy, bo równie dobrze mogę w niej chodzić i bez ciąży
http://www.mohito.com/pl/pl/collection/kurtki-p/ke001-99x/hooded-jacket
Ladna ta kurteczka.
Ja raczej nie bede miala problemu z zimowka bo chodze w swojej narciarskiej kurtce juz a ona jest dosc duza- kilka swetrow pod nia zmieszcze jeszcze:)a ze jezdze na rowerze takze placzyki wyjsciowe nie sprawdzilbyby sie u mnie:(
Ja kupilam pare maly ubranek dla noworodkow ale tak staram sie w wiekszosci na 3-6mcy:)Krysti, Ida lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Najlepiej właśnie jak się od kogoś dostaje. Ja niestety niczego od nikogo nie dostanę i wszystko muszę kupić. A że to moje pierwsze dziecko, to też nie wiem jak to wygląda jeszcze.
Te na 68 czy 74 wydają mi się jakieś mega duże.
eehmm ja mam podobnie:((wszystko sama musze pomalu kolekcjonowac.. -
nick nieaktualny
-
Ci do ubranek to ja mam dosłownie kilka 56 jak liczylam to ok 5 body 2 kaftaniki i 2 spiochy i dwie pary spodenek więcej 62 ale tez niezbyt duzo bo po kilka sztuk a teraz to juz będę kupowała 68. Ja juz ubranek nie będę kupowała zostały mi tylko czapeczki może jakieś rajstopki i tyle. Jak czegoś braknie to na bieżąco będę uzupełniać mam na przeciwko pepco także nie będzie problemu a po co kasę niepotrzebnie wydawać. I tak się zastanawiał czy jak Wojtus urodzi się duży to czy mi w ogóle wejdzie w te najmniejsze ubrania najwyżej sprzedam od razu póki nowe
-
My jeszcze pewnie niedługo wybierzemy się do ikei póki jeszcze jestem mobilna
po wanienke reczniki spiworek i parę drobnych rzeczy które tam są najtańsze i najfajniejsze. Juz mam nawet listę zrobioną
Ida, Gosha, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
A najbardziej mi sie podobaja wozki firmy Mima, ale nikt mi tak drogiego nie kupi, a ja sama tymbardziej... Jeszcze Jane Cross mi sie w miare podoba... najlepsze jest to ze to tez wozek bedzie na pol roku potem kupie jakas wygodna parasolke, juz ja siebie znam... a co do tego nie mam watpliwosci ze to bedzie Maclaren.
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Wszyscy znajomi w Polsce bardzo zachwalaja te X landery, bo i nawet na spacerek po plazy mozesz sie nim spokjnie wybrac... Tylko ze u mnie ich nie ma w sprzedazy.
mnie się w wózkach strasznie nie oodobają te małe przednie kółeczka
normalnie nie moge na taki patrzeć wozek .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 21:10