Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia rewelacja! Dadzą Ci chłopaki popalić
Psotka to podobno normalne w pachwinach ale wiadomo, że wsłuchujemy się w siebie i wszystko nas niepokoi. Mnie pocieszyła babka, która też czekała do lekarza, że od początku ciąży coś ją pobolewa, ciągnie ( a była na finiszu) więc chyba taka uroda tego błogosławionego czasu...
Lali a masz jakies przeczucie jesli chodzi o płeć?
-
Nie ukrywam, ze chcialabym miec druga corke bo sama mam starsza siostre i nie potrzebuje zadnej przyjaciolki bo siostra jest moja najwieksza przyjaciolka i mama rowniez! Jestem szczesciara dzieki temu, ze mam je obie i chcialabym miec tez dwie corki, ale jak bedzie chlopak to tez bedzie superNikt nie powiedzial, ze to moja ostatnia ciaza :)Maz pewnie bylby szczesliwy z synka
-
Ewelcia wrote:Witajcie po dwóch dniach nieobecności na forum... jakoś pobieżnie Was doczytałam.
Pisałyście o imionach, my chyba dla chłopców wybierzemy Filip i Jakub chociaż wciąż się waham bo to były najczęściej nadawane imiona w 2014r. Filip na jakimś 10 miejscu a Jakub na 3 miejscu. Zresztą za każdym razem jak znajdziemy imię to czytamy jego znaczenie. Możecie się śmiać ale jest w tym tyle prawdy że imię kształtuje charakter człowieka. Nie wierzyłam dopóki nie przeczytałam znaczeń imion moich najbliższych i swojego oczywiście.
Jeśli chodzi o wagę to ja jeszcze nie dobiłam tej z przed ciąży bo na początku schudłam chyba z 5 kg. Obecnie mam 57,7kg i 91 cm w pępku przy wzroście 167cm.
Na temat wózków się nie wypowiadam bo bliźniacze wózki to zupełnie inna bajka a że z bliźniakami na tym forum jestem sama to zapewne Was to nie interesuje
Kurtkę dostałam taki płaszczyk zapinany pod biustem więc trochę brzucha się jeszcze zmieści. Zresztą tak naprawdę kulminacyjne brzuchy to my zaczniemy mieć pod koniec lutego więc już może po zimie będzie
Jak nie interesuje, jak interesuje! Dawaj typy wózków.Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się!
)
Ciężka noc za mną..ciężki dzień przede mną
najpierw nie mogłam długo zasnąć, później przed 4 mąż położył mi rękę na brzuchu i jak Olek wyczuł "zainteresowanie" to zaczął kopać, brykać, podskakiwać że nei spię już od 4... co za syn..co za ojciec... Matka jak zwykle poszkodowana
Mam nadzieję, nei zasnąć w pracy
Idę podczytać co się działo wczoraj
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja, jako że swoją kurtkę zimową mniałam dość opiętą, to nawet nie próbowałam już w nią wchodzić. Trafiłam na mega okazję w Mohito i kupiłam płaszcz za 170 zł z troczkiem, czyli regulacją w pasie, co jest idealnym rozwiązaniem na brzuszek. Poza tym to nie typowa ciążówka, więc nie wydałam kasy na kilka miesięcy, bo równie dobrze mogę w niej chodzić i bez ciąży
http://www.mohito.com/pl/pl/collection/kurtki-p/ke001-99x/hooded-jacket
Bardzo lubię Mohito - jedna z moich ulubionych polskich marek (niewiele ich mamy).
170 zł to na prawdę niewiele, będę się musiała wybrać i zobaczyć tą kurtkę. Jeszcze się w swoją dopinam, ale już ciśnie. Jestem zła bo kupiłam swoją za 300zł w tamtym roku i była dopasowana i teraz pytanie czy ja po ciąży się w nią zmieszczę? 300zł wywalone w błoto..
http://www.mohito.com/pl/pl/collection/kurtki-p/kd997-99x/hooded-jacketmam nadzieję, że futro się odpina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 07:24
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Możecie się śmiać ale jest w tym tyle prawdy że imię kształtuje charakter człowieka. Nie wierzyłam dopóki nie przeczytałam znaczeń imion moich najbliższych i swojego oczywiście.
Jakie jest dziecko o imieniu Aleksander
Osoby noszące imię Aleksander w dzieciństwie tworzą dobre relacje z innymi ludźmi. To imię obdarza naturą towarzyską. W dzieciństwie widoczne jest zainteresowanie otaczającym światem. Aleksander pomimo młodego wieku nigdy nie traktuje ludzi powierzchownie. U osób noszących to imię doceniana jest mądrość i umiejętność trafnego osądu sytuacji. Młodość to przygoda, ale też zdobywanie doświadczeń.
nie jest źle
Seksualność i zmysłowość
W miłości i w łóżku osoby o tym imieniu są romantyczne oraz zmysłowe. Aleksander ceni delikatność i wszechstronność. Dla osiągnięcia satysfakcji seksualnej konieczna jest długa gra wstępna
KObiety będą zadowoloneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 07:31
Hela85, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Witamy.
Właśnie robię przegląd forum przy śniadaniu, a na 8:40 przychodzą fachowcy do remontu, czyli cały tydzień w kurzu i pyle0-blech, ale potem wypucujemy M i będzie pięknie.
Po remoncie też zaczynamy zakupy dla synka: łóżeczko, materac, komodę,karnisz, firanę, oświetlenie chciałabym aby na Boże Narodzenie pokój był gotowy
Udanego dnia brzuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 07:31
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Hej
Ja też miałam strasznie ciężką noc, zasnęłam wcześnie ale co chwila latałam do toalety a o 3:30 zrobiłam się taka głodna że nie mogłam wytrzymać poszłam zjadłam kanapkę, oczywiście Wojtek się obudził i też dawał popisy potem jakoś tak nogi mi zaczęły drętwieć, boleć no i zasnęłam przed 6 jak za chwilę dzwonił budzik...
-
nick nieaktualnyWitam, ja też ciężka noc miałam, co chwilę się budzilam, brzuch mnie z lewej strony boli,a w nocy zle myśli przychodzą. Byłam już dziś na pobraniu krwi,wlasnie jem śniadanie i chyba poloze sie,moze uda się zasnac. Nastrój mam nadal bardzo zły i nie zanosi się na poprawę. Życzę Wam miłego dnia.
-
nick nieaktualnyHej Kobitki, u mnie lepiej, pospałam i głowa nie boli jak na razie...weekend był mocno zajęty stąd chyba ten ból
Nadzieja wózek jest po prostu leciutki,wczoraj sama go podniosłam z gondolą, jest świetny! Do tego składa się jedną ręką i montaż gondoli czy fotelika to dosłownie sekunda! Jestem zachwycona,tym bardziej,że oszczędziła mi koleżanka wydatku... My kupimy już tylko spacerówke Baby Jogger bo ona posłuży nam ze 2 lata -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia a nic nie bierzesz na ten ból głowy?
Ja w sumie też się trochę broniłam nawet przed paracetamolem, ale lekarz mnie sfikał i mówi, żebym nie męczyła dziecka i nie zgrywała twardziela, o tak mi pojęchałjak ból jest bardzo silny mam wziąć nawet 2 paracetamole na raz
KasiaKwiatek, weronika86, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
Ja obudzilam sie z kacowym bolem glowy ehhh pije kawe i za chwile ide sie wykapac i jade do laboratorium na wymaz od 9 pobieraja. Jutro jak sie dowiem kto siedzi w brzuszku to zamawiam rozek i zestaw do lozeczka:podusie, kocyk i ochraniacz.
Buziaki milego dnia