Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hihi a moje dziecko też już coraz więcej daje o sobie znać
ale nie śturam do niego i nie zmuszam do aktywności:) i tak mnie przeraża że moje nocne wychodzenie do wc staje się normą i po porodzie młode się będzie w tych godzinach budzić
ale się będziemy laski integrować w nocnym cyckaniuhehehe
mi zawsze pomagała świadomość przy córce że nie jestem sama:P
PSOTKA ja praktycznie do teraz młodzież czuję w jednym miejscu:) i na usg też zawsze go widzę w jednej pozycji:P
oczywiście sa jakieś ruchy już w innych miejscach ale głównie sobie upodobał dół brzucha prawa strona:)Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA odnośnie kurtek!!
właśnie specjalnie pojechałam do LIDLA żeby zobaczyć te kurtki co od dzisiaj są w sprzedażyPARKI za 89 zł
i skusiłam się, bo głupie nei sąwzięłam rozm 40 bo mam sporo jeszcze miejsca w brzuchu a w ramionach pasuje, w 42 tonęłam.. mam nadzieję, że więsza niż 40 nie urosnę? A nawet jeśli to 90 zł to nie majątek
Jak szukacie coś w takim stylu to polecam zaglądnięcie do lidla
o tak wyglądają:
sylvia007, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie nie miałąm od kogo wziąć
już nei chcę się ściskać starą kurtką, bo to za duży dyskomfort dla mnie
Chciałam używkę, albo w ogóle nei chcialam kupować, ale będę chodzić na basen - potrzebuje kurtki w którą się zapnę. Zresztą taka cena jest niewiele wyższa od używki i jest nowa, więc to jakiś plus.
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:zmienilo mi sie po pierwszym usg juz ale nie informowalam, za to w tabei bylo zmienione na 8ego juz od dawna
o mi też się zmieniła już dawno na 29 marca, ale w sumie 2 kwiecień mi się podoba, może zostaćchyba, że dane mają być rzetelne, to można zmienić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:22
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Ja tez zle sypiam ostatnio, bardzo mi serce szybko wali tak ze zasnac nei moge.
Dziewczyny mam pytanei odnosnie ruchow. Kieruje je zwlaszcza do tych ktore sa mniej wiecej w tym samym tygodniu co ja albo do tych ktore pamietaja jak to bylo
Czy wy czujecie/czulyscie te ruchy w jednym miejscu (np. zawsze z prawej pod pepkiem) czy w roznych (np. raz z prawej pod pepkiem, raz z lewej, raz na srodku, raz na dole itd)???
Ja czułam je w różnych miejscach -
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja czekam na wieści u mnie w firmie bo w sobotę prezes się spotkał podobno z koleżanką którą zastepuję - ona odeszła z pracy ale w nowej jej się chyba nie spodobało i chce wrócić i jakby wróciła to od początku stycznia mogłabym iść spokojnie na zwolnienie także byłabym strasznie szczęśliwa
Zostałby mi tylko miesiąc pracy
O!! to super Ola, że się problem rozwiązał)) Jeszcze miesiąc został, ale szybko zleci
)
-
Amy wrote:o mi też się zmieniła już dawno na 29 marca, ale w sumie 2 kwiecień mi się podoba, może zostać
chyba, że dane mają być rzetelne, to można zmienić
Co do tych terminów to chyba i tak mało której się sprawdzi co do dnia. ja z terminu ostatniej miesiączki miałam na 4 kwietnia, potem pierwsze usg na 1 kwietnia a z usg genetycznego w 12 tyg wyszło że 28 marzec. Jeszcze trochę i by z tego luty wyszedł także do terminu konkretnego nie przywiązuję wagi juz -
Amy wrote:A odnośnie kurtek!!
właśnie specjalnie pojechałam do LIDLA żeby zobaczyć te kurtki co od dzisiaj są w sprzedażyPARKI za 89 zł
i skusiłam się, bo głupie nei sąwzięłam rozm 40 bo mam sporo jeszcze miejsca w brzuchu a w ramionach pasuje, w 42 tonęłam.. mam nadzieję, że więsza niż 40 nie urosnę? A nawet jeśli to 90 zł to nie majątek
Jak szukacie coś w takim stylu to polecam zaglądnięcie do lidla
o tak wyglądają:
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Co do tych terminów to chyba i tak mało której się sprawdzi co do dnia. ja z terminu ostatniej miesiączki miałam na 4 kwietnia, potem pierwsze usg na 1 kwietnia a z usg genetycznego w 12 tyg wyszło że 28 marzec. Jeszcze trochę i by z tego luty wyszedł także do terminu konkretnego nie przywiązuję wagi juz
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Co do tych terminów to chyba i tak mało której się sprawdzi co do dnia. ja z terminu ostatniej miesiączki miałam na 4 kwietnia, potem pierwsze usg na 1 kwietnia a z usg genetycznego w 12 tyg wyszło że 28 marzec. Jeszcze trochę i by z tego luty wyszedł także do terminu konkretnego nie przywiązuję wagi juz
a potem i tak wyjdzie w praniu kiedy urodzimy:) rzadko kiedy rodzi się w terminie:)
moja mama mnie urodziła w terminie;)
AMY super kurtka, mój styl, może sobie wieczorkiem podjadępo wizycie
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja przywiązuję do pierwszego terminu:D i na nim tylko bazuję
a potem i tak wyjdzie w praniu kiedy urodzimy:) rzadko kiedy rodzi się w terminie:)
moja mama mnie urodziła w terminie;)
AMY super kurtka, mój styl, może sobie wieczorkiem podjadępo wizycie
Powiem Ci że warto na nią zerknąć. Czasem jadę do lidla coś zobaczyć ale często jestem rozczarowana a ta kurtka całkiem, całkiemTeż bardzo lubię Parki
))
Moja mama też mnie urodziła w terminie- który sama sobie obliczyłą, bo jej lekarz inna date porodu dałMam matkę czarownicę, która jak zobaczyła mój test ciążowy powiedziała od razu "URODZISZ 2 kwietnia! w rocznicę śmierci Papieza - bo ja się do niego modliłam o tą ciążę. To dzięki niemu ten dar"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:42
Hela85, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Ja dziś spałam jak małe dziecko, nawet na siku nie wstałam.
Psina w nocy już nie szaleje a do tego rano miła niespodzianka bo siusiu było tylko na macie. Wiedziałam, że przy szczeniaku będę miała zajęcie, ale nie wiedziałam (nie pamiętałam) że aż tyle.Amy, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Moja mama ani mnie ani siostry w terminie nie urodziła - ja 3 tyg przed terminem a siostra 2 tygodnie po terminie
A moja teściowa co do dnia urodziła także różnie to bywa. Oby maluchy wytrzymały w brzuszkach do terminu bo wtedy maja najlepszy start w życie
-
KasiaKwiatek wrote:Lali nam wczoraj położna na szkole rodzenia powiedziała żeby rożków nie kupować tylko kocyki miękkie i wygodne. W sumie jak wracam pamięcią to mi też rożek przy.córkach w ogóle się.nie przydał bo to.niewygodne jest.
Ja kupie taki miekki rozek z rzepem bo u mnie sprawdzil sie przy corce, pozniej sluzyl jako mata do lezeniaKasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Robocia
wlasnie mysle nad wozkiem szarym takim metalicznym kolorem ,bo z pomaranczowym moze byc faktycznie problem z muszkami w Lato .No imię wybral moj dla synka takie więc nie będe się z nim klócić o imię niech bedzie to .Pozdrawiam
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Co do ciuszków, to zapewne kupię jakiś duży zestaw na allegro (używane). Poczekam jednak co najmniej do lutego bo teraz są zestawy zimowe, a nam się to do niczego nie przyda.
Nad wózkiem też się jeszcze zastanawiam. Tzn spacerówka to na 99% baby jogger, ale nie wiem czy dokupię do niego gondolę, czy na te kilka miesięcy jakąś używkę nie kupię np z olxWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:54
mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość