Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam takie bole glowe ze wymiotuje, tak samo mialam przed ciaza, wtedy to biore juz dwie tabletki, zamykam sie w sypialni i leze w ciemnosciach. A od plastrow chlodzacych apap juz sie uzaleznilam, najpierw do lodowki potem na czolo i spac
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Słoneczka witam siè ju z ranka spac nie moglam ząbek pobolewał na szczescie dzis mam wizyte u dentysty również takze wytrzymam jeszcze z godzinke po spie i pod prysznic lecę ,i do szpitala na polówkowe .Trzymajcie kciuki .
Ola89, Dajana28, mantissa, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Amy biorę jak już jest nie do wytrzymania apap, tak miałam 2 razy. Ten wczoraj nie.był najgorszy, raczej mnie tak ćmiło więc po prostu poszłam to przespać. Na razie w miarę jest, ale jak patrzę na pogodę za oknem...
o u mnie przespanie bólu też dużo dajeno i ten kompres na potylicę działa cuda
-
oj widze, ze ta noc nas nie rozpieszczala...ja tez dlugo nie moglam usnac, teraz siedze zamulona nad kompem a za 30min musze zawiezc synka do szkoly i od razu jechac do magazynu po igly do studia...kuzwa 1hr w jedna strone jak korkow nie bedzie
w domciu bede kolo 11.00 a o 12 trzeba wyjechac do pracy
w pracy od 12.30 do 17.00...dzizas, musze cos zrobic aby sie ogarnac bo zasne za kolkiem.
-
weronika86 wrote:oj widze, ze ta noc nas nie rozpieszczala...ja tez dlugo nie moglam usnac, teraz siedze zamulona nad kompem a za 30min musze zawiezc synka do szkoly i od razu jechac do magazynu po igly do studia...kuzwa 1hr w jedna strone jak korkow nie bedzie
w domciu bede kolo 11.00 a o 12 trzeba wyjechac do pracy
w pracy od 12.30 do 17.00...dzizas, musze cos zrobic aby sie ogarnac bo zasne za kolkiem.
Mnie by nikt dzisiaj żadną siłą nie wsadził przed kierownicę, taka jestem zmulona, ledwo siedzę na krześle w pracy i stwarzam pozory że coś robięKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
hej hoooo
jestem
WERA gratuluję dziewczynki !!!!! super że się udało! chyba nic Ci więcej do szczęścia nie trzeba oprócz zdrowego bobasa na porodówce:D
NADZIEJA już dopisuje:) 15 kwiecień dziewczynka tak??
coś ktoś jeszcze? bo nie było mnie dwa dni a to przecież wieczność na forum:P
a ja dziś mam wizytę!! jestem podjarana jak małe dziecko kiedy dostaje prezent
u nas udany weekend, przewijak kupiony, jest już nawet złożony, stoi w garderobie i jest przynajmniej na czym rzeczy dla malucha układać
a tak to pojadłam lazanii w sobotę, sałatki gyrooosazupę krem z pomidorów i takie tam bajery:D
weekend zaliczam do udanych:)
KRYSTI uważaj na kolor pomarańczowy wózka(chyba że zgaszony pomarańcz choć nie wiem jak się zachowa w rzeczywistości) takie kolory przyciągają owady w lecie, zielony, żółty też.
pamiętam jak byliśmy na wczasach i mielismy ręczniki zółty, zielony i różowy, to te dwa pierwsze zawsze miały najwięcej dziadostwa na sobie:P
co do wózków to czekam......po świętach cchę kupićpojadę do sklepu i po prostu wybiorę, za dużo już sie naczytałam i naoglądałam w sieci,
wytarmoszę, wybiorę ze 4 i będzie losowanie:P choć cos czuję że zostanie bebetto.weronika86, KasiaKwiatek, mantissa, Eweliśka, Nadzieja84, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hej hoooo
jestem
WERA gratuluję dziewczynki !!!!! super że się udało! chyba nic Ci więcej do szczęścia nie trzeba oprócz zdrowego bobasa na porodówce:D
NADZIEJA już dopisuje:) 15 kwiecień dziewczynka tak??
coś ktoś jeszcze? bo nie było mnie dwa dni a to przecież wieczność na forum:P
a ja dziś mam wizytę!! jestem podjarana jak małe dziecko kiedy dostaje prezent
u nas udany weekend, przewijak kupiony, jest już nawet złożony, stoi w garderobie i jest przynajmniej na czym rzeczy dla malucha układać
a tak to pojadłam lazanii w sobotę, sałatki gyrooosazupę krem z pomidorów i takie tam bajery:D
weekend zaliczam do udanych:)
KRYSTI uważaj na kolor pomarańczowy wózka(chyba że zgaszony pomarańcz choć nie wiem jak się zachowa w rzeczywistości) takie kolory przyciągają owady w lecie, zielony, żółty też.
pamiętam jak byliśmy na wczasach i mielismy ręczniki zółty, zielony i różowy, to te dwa pierwsze zawsze miały najwięcej dziadostwa na sobie:P
co do wózków to czekam......po świętach cchę kupićpojadę do sklepu i po prostu wybiorę, za dużo już sie naczytałam i naoglądałam w sieci,
wytarmoszę, wybiorę ze 4 i będzie losowanie:P choć cos czuję że zostanie bebetto.
U mnie tragedia wlasnie bylo zyganko po kawie, wiec kawa idzie w odstawke i jeszcze krew z nosaostatnio krew z nosa leciala mi jak mialam z 6 lat jak kolega mi w przedzszkolu lbem wywalil
-
nick nieaktualny
-
oki Wera zmieniam:)
a skąd ta zmiana??? mówią że na tym etapie się nie zmienia już dat porodów bo dzieci jedne mogą być większe a drugie zwyczajnie mniejsze
KRYSTI Ignaś??? eeej no to mnie nieźle ominęło:)
opowiadaj skąd taka zmiana??
jeśli chodzi o wymowę Ignacego na wyspach to Szkoci sobie chyba język połamią co? -
Ja czekam na wieści u mnie w firmie bo w sobotę prezes się spotkał podobno z koleżanką którą zastepuję - ona odeszła z pracy ale w nowej jej się chyba nie spodobało i chce wrócić i jakby wróciła to od początku stycznia mogłabym iść spokojnie na zwolnienie także byłabym strasznie szczęśliwa
Zostałby mi tylko miesiąc pracy
KasiaKwiatek, weronika86, Amy lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:
Hej Kobietki :*
tak, mam gdzieś tak od ok 3 lat się leczę autoimmunologiczna choroba tarczycy - określana jako niedoczynność, ale wszystko jest pod kontrolą..
no to ja uciekam!
do później
miłego dnia Wam życzę -
Ja tez zle sypiam ostatnio, bardzo mi serce szybko wali tak ze zasnac nei moge.
Dziewczyny mam pytanei odnosnie ruchow. Kieruje je zwlaszcza do tych ktore sa mniej wiecej w tym samym tygodniu co ja albo do tych ktore pamietaja jak to bylo
Czy wy czujecie/czulyscie te ruchy w jednym miejscu (np. zawsze z prawej pod pepkiem) czy w roznych (np. raz z prawej pod pepkiem, raz z lewej, raz na srodku, raz na dole itd)???
-
PsotkaKotka wrote:Ja tez zle sypiam ostatnio, bardzo mi serce szybko wali tak ze zasnac nei moge.
Dziewczyny mam pytanei odnosnie ruchow. Kieruje je zwlaszcza do tych ktore sa mniej wiecej w tym samym tygodniu co ja albo do tych ktore pamietaja jak to bylo
Czy wy czujecie/czulyscie te ruchy w jednym miejscu (np. zawsze z prawej pod pepkiem) czy w roznych (np. raz z prawej pod pepkiem, raz z lewej, raz na srodku, raz na dole itd)???
Ja na początku czułam w jednym miejscu bardzo nisko a teraz to już na całym brzuchu zalezy gdzie się mały przekręci -
Robotka1 wrote:oki Wera zmieniam:)
a skąd ta zmiana??? mówią że na tym etapie się nie zmienia już dat porodów bo dzieci jedne mogą być większe a drugie zwyczajnie mniejsze
KRYSTI Ignaś??? eeej no to mnie nieźle ominęło:)
opowiadaj skąd taka zmiana??
jeśli chodzi o wymowę Ignacego na wyspach to Szkoci sobie chyba język połamią co? -
PsotkaKotka wrote:Ja tez zle sypiam ostatnio, bardzo mi serce szybko wali tak ze zasnac nei moge.
Czy wy czujecie/czulyscie te ruchy w jednym miejscu (np. zawsze z prawej pod pepkiem) czy w roznych (np. raz z prawej pod pepkiem, raz z lewej, raz na srodku, raz na dole itd)??? -
Ja za to spałam jak małe dziecko!
dawno nie spałam tak dobrze. Zaczynam sie przekonywać, że wolne od pracy to jest dokladnie to czego mi do szczęścia było potrzeba!
o 15:30 idę do fryzjera a teraz sobie leżę i próbuje zmusić Franka do poruszania się troszkę
zaczynam go coraz lepiej odczuwać, dwa wieczory pod rząd był aktywny, wczoraj zrobił sobie przerwę, z rana coś sobie pofikał ale znowu siedzi cicho. Mąż strasznie mi zazdrości że ja go czuję a on nie i nie wiem czy kiedyś się przebije przez moje zwały tłuszczu, mam nadzieje, że tak
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość