Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaAlvi zazdroszczę bo mamy ten sam okres ciąży a mój Miki to raczej leniuchujący jest i chillout sobie uprawia
czasem kopnie ale delikatnie, ja go czuję ale tata nadal poszkodowany, częściej czuję, że jak glizda mała się przemieszcza w brzuchu bo mi napiera na ściankę brzucha
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:
Amy, ta kurtka jest ocieplana? Taka na zime? Fajna bardzoU mnie pewnie już ich nie ma, nie wiem czy u Was też tak jest, ale u mnie jak rzucają nowe ciuchy to ludzie sie pozabijać chcą (szczególnie jak te narciarskie były) - maaasakra.
tak zimówka
Warto sprawdzić bo u mnie ludzie się rzucili na bluzy a kurtki leżały nie rozpakowane -
PsotkaKotka wrote:Ja tez zle sypiam ostatnio, bardzo mi serce szybko wali tak ze zasnac nei moge.
Dziewczyny mam pytanei odnosnie ruchow. Kieruje je zwlaszcza do tych ktore sa mniej wiecej w tym samym tygodniu co ja albo do tych ktore pamietaja jak to bylo
Czy wy czujecie/czulyscie te ruchy w jednym miejscu (np. zawsze z prawej pod pepkiem) czy w roznych (np. raz z prawej pod pepkiem, raz z lewej, raz na srodku, raz na dole itd)??? -
KasiaKwiatek wrote:idę za tydzień i nagram, mam już jeden film z 13 tygodnia z genetycznego, ten będzie drugi a kolejny jak już na świat wyjdzie, potem poproszę kolegę o zmontowanie ich razem i będzie pamiątka na całe życie
Czyli jak mam połówkowe dokładnie w 21 tygodniu to już chyba warto było by je nagraćKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk - bardzo fajna tapetka!! gustowna, delikatna, nie krzykliwa
My pomalowaliśmy pokój już na niebiesko :)pokój na razie pusty
wiszą tylko firany
w końcu dzisiaj przyjeżdżają meble i wersalkaw czwartek albo w środę zrobię fotkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:MartaAlvi zazdroszczę bo mamy ten sam okres ciąży a mój Miki to raczej leniuchujący jest i chillout sobie uprawia
czasem kopnie ale delikatnie, ja go czuję ale tata nadal poszkodowany, częściej czuję, że jak glizda mała się przemieszcza w brzuchu bo mi napiera na ściankę brzucha
mój też sunie jak glizda po tej macicy
chociaż ostatnio mocno kopie. Teraz odsypia brykający poranek :]
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Adk u mnie ponoć też nagrywają to połówkowe, ale słyszalam że ostatnio koleżanka chyba nie wspomniała o tym i koleś zapomniał nagrać
- ale bym się wkur$@%!
Super tapetę wybraliście! Idealna do chłopięcego pokoju. A ceny faktycznie trzeba sprawdząć bo w tych dużych budowlanych lubią w ciula lecieć..
Psotka, u mnie generalnie też nie ma jakiegoś super walenia i wiecznego kopania. to był właściwie taki jeden raz ze faktycznie było i widac i mocno czuć. Niby czuję ruchy codziennie, ale tak jak dziewczyny tutaj wypisują o swoich doznaniach, to też mam wrażenie że Natalia raczej spokojnym dzieciem jest -
Amy wrote:adk - bardzo fajna tapetka!! gustowna, delikatna, nie krzykliwa
My pomalowaliśmy pokój już na niebiesko :)pokój na razie pusty
wiszą tylko firany
w końcu dzisiaj przyjeżdżają meble i wersalkaw czwartek albo w środę zrobię fotkę
DziękiNa początku byłam nastawiona na zupełnie inną ale na szczeście pojechaliśmy jeszcze raz pooglądać przed podjęciem decyzji ostatecznej i się okazało, że są już katalogi z kolekcja na 2015 rok
Amy lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Dokładnie o tym samym pomyślałam, że powinnam już zrobić z tym porządek
A powiedzcie mi dziewczyny, czy któraś z was ma nagrane badanie usg połówkowe? Bo się zastanawiam czy nie poprosić lekarza o takie nagranie, może parę ujęć w 3d. Co w o tym myślicie? Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Przy pierwszym synku miałam nagranie z 3D a teraz nie brałam. -
Mój mały wczoraj i dzisiaj rano to rekordy pobijał
wczoraj byliśmy u teściów pokazywaliśmy zdjęcia usg to jakby z nami rozmawiał
teraz też kopie, pewnie domaga się śniadania bo zawsze jem o 10 a tu już prawie 11 a śniadania nie było
weronika86 lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Dokładnie o tym samym pomyślałam, że powinnam już zrobić z tym porządek
A powiedzcie mi dziewczyny, czy któraś z was ma nagrane badanie usg połówkowe? Bo się zastanawiam czy nie poprosić lekarza o takie nagranie, może parę ujęć w 3d. Co w o tym myślicie? Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Ja mam nagrane ostatnie usg, nie połówkowe tylko takie moje zachciankowe usg to było, ale w sumie to nic na tym nagraniu nie czaje:P jak lekarz objasniał wszystko było jasne a teraz widze tylko paluszki:) -
Robotka1 wrote:ale że to lekarz sam nagrywa czy się płaci dodatkowo??? mam dziś więc wolałabym conieco wiedzieć żeby na głupka nie wyjść
najwyżej wyciągnę komórkęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:49
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ale że to lekarz sam nagrywa czy się płaci dodatkowo??? mam dziś więc wolałabym conieco wiedzieć żeby na głupka nie wyjść
najwyżej wyciągnę komórkę
różnie bywa, czasem jest darmo, czasem trzeba swoją płytę przynieść a czasem 20zł zapłacićróże rzeczy slyszałam
-
Eweliśka wrote:u nas sam nagrał i jeszcze Pani z ecepcji za nami goniła bo nie wiedzielismy że nam nagrywa i mamy poczekać
a dużo płacisz za wizytę??
ja niby 100zł , gabinet wypasiony to może płytka też będzie;) -
Robotka1 wrote:ooo super
a dużo płacisz za wizytę??
ja niby 100zł , gabinet wypasiony to może płytka też będzie;)
Chodzę do lux medu i nic nie płacę, ale to ostatnie usg to poszłam do prywatnego gabinetu i płaciłam 250 pln ale mam wrażenie że w Warszawie wszysko nieco droższe niestety jest:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny