Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Chodzę do lux medu i nic nie płacę, ale to ostatnie usg to poszłam do prywatnego gabinetu i płaciłam 250 pln ale mam wrażenie że w Warszawie wszysko nieco droższe niestety jest:(
na podkarpaciu też zdzierajątyle samo zapłaciłam
-
Hej dziewczyny, a ja mam dzisiaj doła, bo boli mnie lewa noga i już sobie wkręcam, że to znowu zakrzepica. Co prawda boli mnie tak przy kostce i promieniuje do łydki, ale to taki dziwny ból, że nie mam pojęcia co by go miało spowodować
w nocy spać nie mogłam, jakoś tak się dziwnie czułam, choć jeszcze mnie nic nie bolała, a rano ta noga właśnie i jeszcze wielgachny ropień na migdale mi się zrobił. Wyżaliłam się wam, bo nawet nie mam komu
-
nick nieaktualny
-
Ale Wam zazdroszczę ze już urządzacie pokoiki, u nas dopiero od następnego poniedziałku wchodzi developer żeby zrobić naprawy gwarancyjne, potem wielkie malowanie:D całego mieszkania. Do małego pokoiku kupiłam dwa kolory 2 ściany będą w kolorze szalotka czyli taka mega jasna kawa z mlekiem a dwie w kolorze magnoli czyli jasny brudny róż do tego białe meble. A za tv w salonie robie szaro białe pasy/ Dopiero potem bede myslała o większych zakupach bo narazie mam niezły burdel i nie mam gdzie trzymać
-
Amy co wizyta płacisz 250zł!!!??? czy to tylko połówkowego cena??? bo przyznam że trochę wyrąbana w kosmos jeśli miała by być za zwykłą wizytę
aha czyli wychodzi na to że za płytę trzeba sobie zapłacić
Eweliśka Twoja cena chyba też tylko ze względu że to połówkowe co???
jeju mi mój na ostatniej wizycie nic nie mówił że cena się zmieni, na początku tylko powiedział że u niego 100zł każda wizyta z badaniem i usg
KAsia a za sama płytę ile płacisz? -
nick nieaktualny
-
Amy wrote:na podkarpaciu też zdzierają
tyle samo zapłaciłam
u nas usg 4d z nagraniem 200zł.
-
Robotka1 wrote:Amy co wizyta płacisz 250zł!!!??? czy to tylko połówkowego cena??? bo przyznam że trochę wyrąbana w kosmos jeśli miała by być za zwykłą wizytę
aha czyli wychodzi na to że za płytę trzeba sobie zapłacić
Eweliśka Twoja cena chyba też tylko ze względu że to połówkowe co???
jeju mi mój na ostatniej wizycie nic nie mówił że cena się zmieni, na początku tylko powiedział że u niego 100zł każda wizyta z badaniem i usg
KAsia a za sama płytę ile płacisz?
Nie, ja poszłam 12.11 bo jakieś głupie przeczucia miałam i chciałam dzidzie obejrzeć, połówkowe mam 18.12 w lux med nie bede płaciła nic -
nick nieaktualny
-
Eweliśka, ja nie planowałam tak szybko robienia pokoiku boo tam jest nasza sypialnia i póki co nadal tam bedzie. aleee wymianiali nam okno wiec dziewczyny poradziły tutaj, żeby przy jednym burdelu machnąć wszystko więc jednak teraz pomalujemy
Sylwia mnie też coś dzisiaj gardło drapalowszystko przez tą pogodę pewnie. Ja sobie prewencyjnie Fiorde łyknęłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja dlatego wykupiłam sobie abonament medyczny w luxmedzie. Z 29 zł miesięcznie mam wszystko za darmo, tzn. wszystko co jest mi potrzebne
u nas usg 4d z nagraniem 200zł.
ja bym mogła chodzić na nfz ale zapragnęło mi się urodzić w prywatnym szpitalu to bulę -
MartaAlvi wrote:Eweliśka, ja nie planowałam tak szybko robienia pokoiku boo tam jest nasza sypialnia i póki co nadal tam bedzie. aleee wymianiali nam okno wiec dziewczyny poradziły tutaj, żeby przy jednym burdelu machnąć wszystko więc jednak teraz pomalujemy
Sylwia mnie też coś dzisiaj gardło drapalowszystko przez tą pogodę pewnie. Ja sobie prewencyjnie Fiorde łyknęłam
będę płukała gardło i poczekam, aż sam wyskoczy, bo innego wyjścia nie mam
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy jak ja bym chciała mieć taki prywatny szpital niedaleko!!! Niestety najbliższy jest w Warszawie
Ja mam do swojego szpitala jakieś 35 km - od męża:) ale w 20 min spokojnie dojedziemy średnim tempemOd siebie jakby mi przyszło jechać to jakieś 58 km
-
nick nieaktualny