X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Chodzę do lux medu i nic nie płacę, ale to ostatnie usg to poszłam do prywatnego gabinetu i płaciłam 250 pln ale mam wrażenie że w Warszawie wszysko nieco droższe niestety jest:(

na podkarpaciu też zdzierają :) tyle samo zapłaciłam :)

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, a ja mam dzisiaj doła, bo boli mnie lewa noga i już sobie wkręcam, że to znowu zakrzepica. Co prawda boli mnie tak przy kostce i promieniuje do łydki, ale to taki dziwny ból, że nie mam pojęcia co by go miało spowodować :-( w nocy spać nie mogłam, jakoś tak się dziwnie czułam, choć jeszcze mnie nic nie bolała, a rano ta noga właśnie i jeszcze wielgachny ropień na migdale mi się zrobił. Wyżaliłam się wam, bo nawet nie mam komu :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doooobra, iiidęę do tej pracy :/ ależ mi się nie chceee :/
    będę podczytywać na przerwach żeby wieczorem 20 stron nie nadrabiać :)

• Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszczę ze już urządzacie pokoiki, u nas dopiero od następnego poniedziałku wchodzi developer żeby zrobić naprawy gwarancyjne, potem wielkie malowanie:D całego mieszkania. Do małego pokoiku kupiłam dwa kolory 2 ściany będą w kolorze szalotka czyli taka mega jasna kawa z mlekiem a dwie w kolorze magnoli czyli jasny brudny róż do tego białe meble. A za tv w salonie robie szaro białe pasy/ Dopiero potem bede myslała o większych zakupach bo narazie mam niezły burdel i nie mam gdzie trzymać:(

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy co wizyta płacisz 250zł!!!??? czy to tylko połówkowego cena??? bo przyznam że trochę wyrąbana w kosmos jeśli miała by być za zwykłą wizytę:)

aha czyli wychodzi na to że za płytę trzeba sobie zapłacić:)
    Eweliśka Twoja cena chyba też tylko ze względu że to połówkowe co???
    jeju mi mój na ostatniej wizycie nic nie mówił że cena się zmieni, na początku tylko powiedział że u niego 100zł każda wizyta z badaniem i usg :P

KAsia a za sama płytę ile płacisz?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za płytę nie płacę, a za nagranie filmu w sumie 75zł

• Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja płąciłam 250 i płyta w cenie :P

AAA no to też nieźle.
    Sporo 250 ja zapłaciłam tylko dlatego że całą reszte badania wizyty normalne usg mam w abonamencie w lux medzie i jeszcze na nic nie wydałam grosza

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    na podkarpaciu też zdzierają :) tyle samo zapłaciłam :)
    Ja dlatego wykupiłam sobie abonament medyczny w luxmedzie. Z 29 zł miesięcznie mam wszystko za darmo, tzn. wszystko co jest mi potrzebne :-) u nas usg 4d z nagraniem 200zł.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Amy co wizyta płacisz 250zł!!!??? czy to tylko połówkowego cena??? bo przyznam że trochę wyrąbana w kosmos jeśli miała by być za zwykłą wizytę:)

aha czyli wychodzi na to że za płytę trzeba sobie zapłacić:)
    Eweliśka Twoja cena chyba też tylko ze względu że to połówkowe co???
    jeju mi mój na ostatniej wizycie nic nie mówił że cena się zmieni, na początku tylko powiedział że u niego 100zł każda wizyta z badaniem i usg :P

KAsia a za sama płytę ile płacisz?

Nie, ja poszłam 12.11 bo jakieś głupie przeczucia miałam i chciałam dzidzie obejrzeć, połówkowe mam 18.12 w lux med nie bede płaciła nic

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    za połówkowe :]
    zwykła 150 :)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka, ja nie planowałam tak szybko robienia pokoiku boo tam jest nasza sypialnia i póki co nadal tam bedzie. aleee wymianiali nam okno wiec dziewczyny poradziły tutaj, żeby przy jednym burdelu machnąć wszystko więc jednak teraz pomalujemy :)

Sylwia mnie też coś dzisiaj gardło drapalo :( wszystko przez tą pogodę pewnie. Ja sobie prewencyjnie Fiorde łyknęłam :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rzeczy dla małego na razie zbieram, kupię łóżeczko niedługo pewnie ale nie bedę go składac bo za mało miejsca mamy no i bez sensu żeby się kurzyło jeszcze te 3-4 miesiące

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja to samo, wszystko w pakiecie, za nic nie płacę, ani badania, ani usg ani połówkowe, dlatego 75zł za film dam :D
    ook spaaaadaaammm

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja dlatego wykupiłam sobie abonament medyczny w luxmedzie. Z 29 zł miesięcznie mam wszystko za darmo, tzn. wszystko co jest mi potrzebne :-) u nas usg 4d z nagraniem 200zł.

ja bym mogła chodzić na nfz ale zapragnęło mi się urodzić w prywatnym szpitalu to bulę :P

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Eweliśka, ja nie planowałam tak szybko robienia pokoiku boo tam jest nasza sypialnia i póki co nadal tam bedzie. aleee wymianiali nam okno wiec dziewczyny poradziły tutaj, żeby przy jednym burdelu machnąć wszystko więc jednak teraz pomalujemy :)

Sylwia mnie też coś dzisiaj gardło drapalo :( wszystko przez tą pogodę pewnie. Ja sobie prewencyjnie Fiorde łyknęłam :)
    U mnie ten ropień taki ogromny, że aż śliny przełykać nie mogę :-( będę płukała gardło i poczekam, aż sam wyskoczy, bo innego wyjścia nie mam

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za wizytę płace 100 zł za genetyczne 150, a filmy sobie sami nagrywamy komórką, całkiem nieźle wychodzą :)

weronika86 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja bym mogła chodzić na nfz ale zapragnęło mi się urodzić w prywatnym szpitalu to bulę :P
    Amy jak ja bym chciała mieć taki prywatny szpital niedaleko!!! Niestety najbliższy jest w Warszawie :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:

Ile taki poród w prywatnym szpitalu kosztuje?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Amy jak ja bym chciała mieć taki prywatny szpital niedaleko!!! Niestety najbliższy jest w Warszawie :-(
    daleko masz do warszawy?
    Ja mam do swojego szpitala jakieś 35 km - od męża:) ale w 20 min spokojnie dojedziemy średnim tempem :) Od siebie jakby mi przyszło jechać to jakieś 58 km :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ile taki poród w prywatnym szpitalu kosztuje?
    4,5 tys

‹‹ 1077 1078 1079 1080 1081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ