Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się i ja po weekendzie
jeśli chodzi o poród w prywatnej klinice to moja bratowa która mieszka w Warszawie miała taki wykupiony za prawie 12 tys full wypas podobno, przyjechali na imieniny taty do naszego miasta a to było 3 tyg przed porodem i nad ranem zaczęła rodzić i ledwie zdążyli do naszego ciulowego szpitala dojechać, także planować to sobie możemyAnka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja tam nie miałam wątpliwości, bo przez to że chodzę prywatnie do kliniki na konsultacje ginekologiczno-położniczą (czyt. prowadzą mi ciąże) to mam poród ze znieczuleniem w cenie wizyt
więc mi się to kalkuluje
150 zł wizyta. miałam ich 4, dojdzie jeszcze 5 za 150 zł plus 250 za połówkowe to i tak wychodzi mniej niż jakbym miała iść tam "z ulicy"
Jakbym chciała z marszu rodzić to musiałabym zabulić 4.5 koła -
nick nieaktualnywidzę że dziewczyny w weekend miały kiepskie humory
Hwesta jak mąż się będzie dalej czepiał to zapytaj czy to on nie jest czasem w ciąży, mój tak parę razy na początku wyskoczył z czymś to mu powiedziałam jak masz o coś ból dupy to się wyżyj na kimś innym a nie na ciężarnej i się skończyłohwesta, iwonka1077, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:Jak bym spała na kasie, to może i bym się pokusiła. Jakoś się przemęczę w państwowym szpitalu.
Ja rodziłam synka w państwowym szpitalu i nie mogę powiedzieć, żeby to było jakieś straszne przeżycie. Nawet musze stwierdzić, że byłam zadowolona, miałam świetne polozne i fajne dziewczyny na salii nawet złotówki nie musiałam za to płacić
Hela85, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Dlatego ja tylko położna oplacam i rodze w zwyklym,bo mieszkam w Warszawie a ceny są chore porodow
-
nick nieaktualnyJuz po scanie wszystko wspaniale dziecko takie aktywne ze jakiś sportman będzie
smialy się lekarki
serduszko wszystko pięknie się rozwija i wysokie bedzie pani doktor powiedziala ,czekam na konsultacie z lekarzem i do dentysty jade naprawic zęba ktory cholernie nie dal mi spac w nocy i siedze nadal z obolałym zębem dobrze ze dzis wizyta u dentystki
Anka1501, Eweliśka, iwonka1077, Amy, Hela85, Justinka, Robotka1, MartaAlvi, mantissa, Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie sprawdziłam i ufff w moim szpitalu z końcem tego roku kończy sie remont porodówki. Mają być już sale tylko dwuosobowe, każda z pełnym węzłem sanitarnym i stanowiskiem do przewijania i lampa do ogrzewania. Także w kwietniu będa juz komfortowe warunki
Amy, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakbym miała gwarancje że w prywatnej klinice nic nie boli i na 10000% z dzieckiem wszystko będzie super to bym zapłaciła, ale nie ma takiej gwarancji:P wiec pewnie mnie mąż powiezie na Inflancką
i też jakoś bedzie
misia83, Hela85, CzaryMary, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Dobrze, że macie sprawdzone szpitale dokoła siebie. Ja bym się teraz nei odważyła (a chciałam) rodzić w swoich szpitalach na miejscu
-
Eweliśka, gdyby mnie ktoś dał taką gwarancję, to może też bym się zdecydowała. A tak, jak uzbieram taką kasę, to wolę na wakacje jechać, jeszcze trochę pozwiedzać, odpocząć i wygrzać się na słońcu:)
Hela85, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość