Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:A ja mam takie pytanie do dziewczyn juz majacych dzieciaczki.
Chcialam sie zapytac, czy jesli bede karmic piersia to czy moge pare razy nakarmic tylko butla i znowu wrocic do piersi? Jak dziecko zareaguje?
Chodzi o to, ze chcemy leciec na rodzicielskim do innego kraju, na dluuugi urlop. Synek bedzie mialm miedzy 4-7 miesiecy wtedy. Problem w tym, ze ja sie boje panicznie latac (choc latalam juz wiele razy) i zawsze albo pije sporo alkoholu albo biore tabletki usypiajaco-uspakajajace, albo wszystko razem
. Ale dziecka wtedy karmic nie moge. Nie wyobrazam sobie leciec 14h na trzezwo
. Dlatego pomyslalam, ze wyjsciem bylaby butla ktora dalby moj maz poprostu podczas lotu a ja bym sie relaksowala
. Wczesniej pare razy dziecko dostaloby butle zeby troche pocwiczylo. Ma to sens?
-
MartaAlvi wrote:U mnie było pH 8 a jest dziewczynka
Mi się wydaje, że to jest dosyć indywidualna kwestia i nie można do końca wierzyć temu pHu mnie sie sprawdzilo
-
Lwica wrote:Doczytałam was uff ale produkujecie
))
Szok ile z was bedzie płacić grube pieniądze za poród. Ale z drugiej strony jeżeli opieka bedzie super to czemu nie. Ja nie mam wyboru. Chociaż w planie porodu chciałabym napisać jakiej lekarki bym nie chciała jeżeli doszłoby do cesarki -córce mojej koleżanki przecięła przewód pęcherza i teraz ta w bólach do końca życia..i ta pani ciagle pracuje takze boje sie ze mogę trafić na nią...
Z drugiej strony nie boje sie bólu porodowego a właśnie takich partaczy:((((
Pytanie do was: CZy któraś sie zdecyduje na stosowanie pieluszek wielorazowych???? -
Fasia wrote:Mąz mówi, że mam kupować, bo śliczne - wyglądają jak nowe
no i chciałam jeszcze żeby mi ktoś potwierdził hihi
dzięki
No i fajnie bo w sumie nadaje się dla obu płci, bo ma neutralne kolorki
A i uważaj bo sprzedający dopiero zaczyna, nie ma komentarzy i to jest jego jedyna wystawiona rzecz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 17:51
Fasia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
A ja dzieki Haneczce ( chyba to Ona dzis pisala o tym wozku) zakochalam sie w Tako Baby Heaven Exlusive!! I na poczatku grudnia Go zamawiam ;P takze jak bede w Polsce to juz bedzie na mnie czekal
juz nie patrze na inne wozki bo chce ten i juz :p szaro-bialy ! Jednak ;P
Fasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ja dzieki Haneczce ( chyba to Ona dzis pisala o tym wozku) zakochalam sie w Tako Baby Heaven Exlusive!! I na poczatku grudnia Go zamawiam ;P takze jak bede w Polsce to juz bedzie na mnie czekal
juz nie patrze na inne wozki bo chce ten i juz :p szaro-bialy ! Jednak ;P
Dlaczego tako nie robiło tego modelu jak ja kupowałam wózek dla Gabi!!!
-
sylvia007 wrote:
Sliczne!ja tez bede miala wszystko w taki sam wzor, w sloniki
dzis bede juz zamawiac aaaaa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 18:30
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jsliczne!
ja tez bede miala wszystko w taki sam wzor, w sloniki
dzis bede juz zamawiac aaaaa!
Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:SYLVIA ale śliczne! Oglądałam coś podobnego na allegro
cudne kolorki
Fasia lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Dziewczyny a w jakim proszku prałybyście takie właśnie kolorowe grochy na białym tle? Zawsze mam dylemat: proszek do kolorów?
Fasia lubi tę wiadomość