Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali wrote:Ja juz ruchy czuje codziennie i czesto, teraz caly wieczor sie bawie i pukam do brzuszka to odkopuje mi:)
pani powiedziała ze ma miejsca jeszcze sporo .
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:To na pewno dobre sa
slyszalam dobre opinie o ubrankach z tej firmy, sama chcw pozniej pare od Nich zamowic
ale jak Sofia bedzie wieksza bo ladne maja ubranka na juz starsze niemowlaki heh
by nie kupować haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 23:29
Rudzia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:to prawda!!
bez nich byłoby mi bardzo ciezko samej..
Ale jak urodzisz i minie jakis czas to bedziesz latac na randki z jakims fajnym facetem a rodzice beda pilnowac SofijkeKrysti, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Krysti chcialas kupic pare sztuk a maz jak zacznie szalec z zakupami to Ci miejsca zabraknie na te ciuszki
bo mam ebay z payu połączone i z kontem bankowym
Lali, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Ale jak urodzisz i minie jakis czas to bedziesz latac na randki z jakims fajnym facetem a rodzice beda pilnowac Sofijke
Hehe dziecko na pierwszym miejscujak facet ms byc to bedzie i nie potrzeba latac na randki z kazdym, ja jestem bardzo wybredna niestety ehh boje sie ze do konca zycia sama bede
a rodzice juz zspowiedzieli zebym nie myslala sobie ze zostawie Mala i polece gdzies
wiec wiesz
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Ale jak urodzisz i minie jakis czas to bedziesz latac na randki z jakims fajnym facetem a rodzice beda pilnowac Sofijke
sory zle przeczytalammyslalam ze masz na mysli FACETOW
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taak tylko wiecie dziewczyny ja nie chce za wszelka cene szukac faceta i zaniedbywac dziecko.. albo zeby co miesiac Male poznawac z jakims nowym facetem ;/ widzialam jak moje kolezanki robia wlasnie i to mi sie strasznie nie podoba ;/ wprowadzsnie dziecka w blad ;/ to chore..
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Zosia mi tez sie podoba ale jest juz Pola i jesli mialaby byc Pola i Zosia to nie pasuja te dwa imiona, wiec jak bedzie dziewczynka to nie mam pomyslu na imie. Moze Inga?
Inga tez super, albo Ida mi sie tez podoba
Krysti lubi tę wiadomość