Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:nie orientuje sie w takich numeracjach, w uk mamy rozmiary TINY BABY tk chyba te najmniejsze, pewnie 54,56cm, tych mam bardzo malo, duzo mam 0 do 3 miesiaca..tutaj wiekowo rozmiry ida...duzo mam od znajkmych od 9 do 12 i od 12 do 18m juz
musze teraz szukac na uzywkach 3 do 6..pewnie ten rozmiar co mowisz...i 6 do 9m
Noo.. Ja na 56 mam tylko 4 pary bodziakow i pajacowi chyba jakies legginsy a tak wszystko wieksze, ja juz nawet nakupowalam na 74
tych malych nie ma sensu za duzo kupowac
Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Ja nie czuję codziennie a jak czuję to tak naprawdę kilka puknięć od środka wieczorem a tak poza tym wcale. Ale się nie przejmuję. Łożysko mam na przedniej ścianie, więc mi trochę blokuje a maluch nawet na usg mało się rusza. Lekarz mi mówił, że jeszcze przyjdzie czas na porządne kopniaki.
A i ja zwykle nie czuję na leżąco, tylko właśnie w pozycji półsiedzacej albo jak siedzę przy kompie. Zresztą ja dopiero tydzień temu pierwszy raz poczułam.
OLA, to podziel się z nami pytaniami i odpowiedziami. Może któreś z nas też podobne dręczą.
Ja dzisiaj znowu prawie zapomniałam zapłacić za wizytę. Zawsze mi się prawie w drzwiach przypomni.
I u mnie tak jak u was, też mnóstwo rzeczy z odzysku. Łóżeczko, ubranka, krzesełko do karmienia, kocyki, nawet jakieś kubeczki chyba, wszystko od kuzynki dostanę. Wózek raczej też używany, właśnie po to, żeby nie zapłacić 2 tysięcy a później się okaże, że spacerówka nie pasi. Bo w końcu jeszcze się na samą gondolkę na 100% nie zdecydowałam, bo jednak takie nosidełko na stelażu to dobra rzecz jak trzeba gdzieś na chwile wyskoczyć.haha
-
Rudzia wrote:Noo.. Ja na 56 mam tylko 4 pary bodziakow i pajacow
i chyba jakies legginsy a tak wszystko wieksze, ja juz nawet nakupowalam na 74
tych malych nie ma sensu za duzo kupowac
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFASIA właśnie zauważyłam że dzieli Nas raptem kilka dni różnicy a mój i Twój brzuch to dwie skrajności, Ty na pewno masz tylko jednego tego Julka??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 22:50
weronika86, Fasia, Amy lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:Zara to hiszpańska marka chyba ale jest w prawie każdym kraju w uk na pewno
Amy rano się odzywała
u Robotki też obstawiam CóręHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No właśnie też mnie zastanawia wielkość mojego brzucha .. nie tyję prawie wcale, a on rośnie jak na drożdżach. No i Julek jakiś wcale wielki nie jest .. W każdym razie na pewno jest tam jeden
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny