Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulka84 wrote:Mam pytanie o ruchy dziecka. Czujecie je Codziennie?
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulka84 wrote:Trochę się martwię bo czułam ruchy a dzisiaj spokój
Nie stresuj sie,na pewno wszystko jest dobrzedzidzia jest jeszcze mala i nie wszystkie ruchy jeszcze czujesz na pewno
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:nooo to prawda! Same rozowe ja jedynie ladne nie rozowe znalazlam w Kappahl. Takie ladne sukieneczki oo albo w Zara, a tak to same rozowe..
-
Ulka84 wrote:Trochę się martwię bo czułam ruchy a dzisiaj spokój
Nie martw się pytalam o to ostatnio lekarza i dopiero od ok 24-26 tyg ciąży poeinnysmy czuć dzieci codziennie z podobna częstotliwością narazie nie musi to być codziennieUlka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:no rudzia mi tez to przeszkadza..zbyt rozowe wszytko...szukam czegos w odcieniu zoltym lub czerwonym ale za duzo rozu!
No ja niwstety mam duzo rozowych bo po prostu takie tylko mozna dostac w sklepach.. ale mam tez sporo bialych no i staram sie kupowac rzeczy ktore maja ewentualnie rozowe dodatki tylko..alw ciezko.. mowie jedynie w tych skelach co napisalam mozna dostac ubranka takie w kolorach stonowanych -
Ulka84 wrote:Aa to jeszcze mam czas
trochę się uspokoiła dzięki
ja jak siedze nachylona to kopie..chyba za malo miejsca ma wtedy...najbardziej ruchliwa jednak jest jk zaczynam zasypiac, w ciagu dni czuje sporadycznie jak jestem zajeta...ja zaczynam spac na plasko chyba, zawsze na lewym boku nawet przed ciaza ale teraz jesli budze sie ja prawym czy lewym mam te strone jak nez czucia...moze zle leze i nie przeplywa dobrze krew? jak zmienie pozycje to przechodzi, dretwieje mi jedna strona na ktorej spie i sie wybjdzqm
-
Agucha wrote:A ja sie zawsze wkurzam jak idę coś do ubrania dla kuby kupic, dla dziewczynek to normalnie sklep zawalony a dla chłopców dwa regały i nara
nie mówię już o butach. No ale przynajmniej jeszcze nie zbankrutowalismy hehe
Agucha, mantissa lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No ja niwstety mam duzo rozowych bo po prostu takie tylko mozna dostac w sklepach.. ale mam tez sporo bialych no i staram sie kupowac rzeczy ktore maja ewentualnie rozowe dodatki tylko..alw ciezko.. mowie jedynie w tych skelach co napisalam mozna dostac ubranka takie w kolorach stonowanych
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:Chyba też muszę się wybrać do sklepu
kupić mój pierwszy drobiazg dla Antka
adnemoj tezc ma na imie antek
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny