Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dajana28 wrote:och
co za odzew - bardzo Wam dziękuję , ale tak trochę głupio mi się zrobiło jak oglądałam wózki po 2 tysiące itp...
tak w sumie przy Was się zawstydziłam bo się nie znamy
ale tak po za tym to ja z zakupów zachwycona
i tylko 25 zł wydałam
I bardzo dobrze bo duzo a tanioa dziecko i tak szybko wyrosnie z tego wiec bez sensu duzo wydawac
Dajana28, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:I bardzo dobrze bo duzo a tanio
a dziecko i tak szybko wyrosnie z tego wiec bez sensu duzo wydawac
wyrośnie to dla pozostałych będziebo my z moim chcemy 3 mieć
jako że ja jedynaczka (a wiem jak to czasem smutno i ciężko samej) to dzieci chce więcej
moja mama się śmieje "urodzisz jedno to Ci się odechce"
Rudzia, Lali, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dajana28 wrote:wyrośnie to dla pozostałych będzie
bo my z moim chcemy 3 mieć
jako że ja jedynaczka (a wiem jak to czasem smutno i ciężko samej) to dzieci chce więcej
Ja tez bede chciala jeszcze jedno
Dajana28, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
aa co do łóżeczka to ciotka mi swoje odda specjalnie 10 lat je trzymała po mojej siostrze
to że Wy normalne babki to nie wątpię ale że ja taka trochę świeża to nie chciałam się wychylać
może bałam się że mnie wyśmiejecie czy co ???
bez obrazy oczywiścieweronika86 lubi tę wiadomość
-
Dajana28 wrote:wyrośnie to dla pozostałych będzie
bo my z moim chcemy 3 mieć
dla mnie wieksza przeszkoda jest sama ciaza i jej uroki bo w sumie znosze ciaze srednio tak jak i pierwsza. Ale szybko zapomnialam i juz jestem w kolejnej
a moze tez bedzie i trzecia ciaza kto wie
Dajana28, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:DAJANA swietne te ciuszki i brzuszek tez juz okraglutki!
aaa tylko zdjecia sie tu nie wyswietlily tylko musialam wchodzic w kazdy link, tez tak mieliscie..?
zdjęcia to się chyba nie wyświetlą bo tam nie było miniatur do ustawienia albo ja nie potrafię... miałam wcześniej lepszą stronę do wstawiania fotek ale wyparowała mi z głowy i nie wiem jaka to była...
-
Dajana28 wrote:zdjęcia to się chyba nie wyświetlą bo tam nie było miniatur do ustawienia albo ja nie potrafię
... miałam wcześniej lepszą stronę do wstawiania fotek ale wyparowała mi z głowy i nie wiem jaka to była...
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dajana28 wrote:zdjęcia to się chyba nie wyświetlą bo tam nie było miniatur do ustawienia albo ja nie potrafię
... miałam wcześniej lepszą stronę do wstawiania fotek ale wyparowała mi z głowy i nie wiem jaka to była...
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Ja bede probowac do momento kiedy bedzie cora,,,
Też tak mówię, ale dobre wiem, że z więcej niż dwójką to ciężko u nas w Polsce.
A w ogóle to dalej nie wpisaliśmy z lekarzem żadnej daty porodu do karty ciąży, ale dzisiejszą wizytę opisał datą z okresu. Więc zmieniam suwaczek z powrotem. -
nick nieaktualnyMelduje sie po wizycie
wszystko ok dzidziok spokojniutki waży 342 g
tydzień ciąży idealnie sie pokrywa z tym co mam na suwaczku czyli książkowe dziecko
no i klejnoty rodzinne widziałam czyli nie ma co liczyć na cud
no nic może za 3 razem uda sie dziewczynkę zmajstrowac
mam płytę i za wszystko 150zl
Ją będę oglądać top model!!! Uwielbiam takie pierdolyLali, Gosha, Rudzia, Justinka, mantissa, Krysti, sylvia007, weronika86, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Zjadlam trzy krowki ciagutki i pewnie za chwile mnie zemdli, ale ciul kto by mi zakazal
Bedziecie ogladac final top model?weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny